Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?
Zoé hogy vagy? Van valami fejlemény? Itt vagy még? Megint eltelt egy hónap.
Evi
De örülök Zoé, hogy jelentkeztél, már azt hittem feladtad a dolgot. Az ovu teszt nagyon jó, én is használtam most mikor összejött a babuci. Nekem is 2 napig volt pozitív, azokon a napokon is együtt voltunk, meg még utána kb 3 napig, biztos, ami biztos. Na meg persze előtte napokon is. Nekem szépen jelezte az ovut. Sőt utána jóstesztként is használtam. Nekem úgy is bizonyított. Ha jól emlékszem kb a peteérés utáni 5. naptól kezdtem el használni jóstesztnek. Ilyenkor a reggeli első pisit kell használni. Minden nap megcsináltam egy tesztet és a 8 vagy 9. dpo-n már látszott, hogy erősödik a tesztcsík az előző napiakhoz képest. Akkor már reménykedtem, hogy végre sikerült. Innentől minden nap erősödött, mígnem erősebb lett a tesztcsík a kontrollcsíknál. Akkor csináltam terhestesztet és pozitív lett. Szóval hajrá Zoé, várunk nagyon a kismamák táborában!!!
Evi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!