Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja márciusra,...

Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?

Figyelt kérdés
Előzőleg volt egy csopink a facebookon, olyan jó kis társaság volt. Most megint tervezzük a babát, szeretnék megint egy kis csapatot hasonlóakkal. Akinek van kedve írjon, aztán majd meglátjuk mi sül ki belőke, érdemes lesz-e belevágni. :) Én március 8-ra nem várom!

2016. febr. 11. 13:17
❮❮ ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... ❯❯
 471/553 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Vettem palástfű teát!És ittam is ma belőle egy pohárral.Aztán majd látjuk mi lesz.Kb most kezdődik az ovum.Zoe
2016. máj. 25. 15:51
 472/553 anonim ***** válasza:

Akkor nagyon szurkolok neked Zoé.

Remélem neked is bevállik.

Tegnap fájdogált a petefészkemnél , igaz enyhén de Megijedtem. Vetélés után inkább biztosra megyek , így ma reggel az orvosnál indítottam a napot. Megmutatta hogy milyen picike és megnyugtatott az orvos hogy nagyon jó helyen van a babánk. 😊

Vissza kell mennem 1-én amikorra egyébként is van időpontom, hogy akkor lesz e már szívhang , de mondta hogyha nem akkor rá megint 1 hétre menjek , mert addigra már lennie kell. A biztonság kedvéért kaptam Utrogestan hüvelykapszulát ami ugye hormonpotló. Mondta hogy jobb megelőzni a bajt. Kicsit furcsálom mondjuk hogy egyszerre 2 kapszulát mondott Estére az orvos.

Na de még nem volt dolgom ilyen gyógyszerrel.

Jah és képzeljétek volt ma aki azt mondta nekem hogy minek mentem ilyen korán orvoshoz , meghogy a kicsi fájdalom az nem lehet baj. Na annyira felkaptam ezen a vizet , hogy komolyan mondom az ilyen embernek nem való gyerek. Múlthónapban volt egy vetélésem és igenis szeretném ha a mi kis babánkkal most minden rendben lenne. Ha bármi panaszom van és ha kell akkor két naponta megyek az orvoshoz , de vigyázni fogok az én kicsikémre. 😊

Kitti

2016. máj. 25. 16:20
 473/553 A kérdező kommentje:
Zoé nagyon megy a drukkolás, nagyon pozitív érzetem van feléd! :)
2016. máj. 25. 20:08
 474/553 anonim ***** válasza:
Kitti gratulálok!Vigyázz magatokra nem lesz ott semmi baj!Remélem és bizakodok én is hogy hamarosan hozzánk is kopogtat majd a gólya.És bízok a D vitaminban és a palástfű teában.Köszi a drukkot!Zoe
2016. máj. 25. 20:46
 475/553 anonim ***** válasza:

Zoé, hidd el a tea segíteni fog! Én nagyon hittem benne! Rengeteg kismama írta, hogy sok-sok sikertelen próbálkozás után az első teázós ciklusban megfogant a baba. Én valahogy biztos voltam benne, hogy nekem is rögtön segíteni fog, és így is lett. Ma vagyok a 14. dpo-n, ilyenkor, baba nélkül már lefelé szokott ívelni a hőgörbém, ami most pont az ellenkezőjét műveli, szóval bízom benne, hogy minden oké lesz. Olyan sokan írják itt, hogy nem jó korán tesztelni, amivel én eddig nem értettem egyet, de most, hogy itt van a kis sejtecskebabám már aggódok érte. De tényleg szép a görbém és a tesztek is egyre erősebbek. :) [link]

Evi

2016. máj. 26. 05:33
 476/553 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Kepzeljetek, teszteltem tegnap reggel egyet es mintha valami latszott volna rajta, de nagyon halvanyan. Szellemcsiknak gondoltam igazabol, tettem fel kerdest es tobben azt irtak, hogy ez inkabb halvany pozitiv.

Igy teszteltem ma is egyet, vesziteni valom nincs, maradt par tesztem es kovetkezo honapban mar ugysem hasznaltam volna el. Nalam tenyleg most jott el a lelektani hatar, hogy feladom, de minimum pihentetem a dolgot egy idore.

A mai teszt is halvany pozitiv lett, jobban lathato, mint a tegnapi.

Nem igazan hiszem el, ha szombatig nem jon meg a mensi, akkor talan felfogom, de most egyenlore nem ertem hogy lehetnek terhes epp most, az utolso honapban. Raadasul a szexualis eletem ilyen gyatra reg nem volt, mi t az elmult hetekben.

Ilyen a teszt: [link]

Szerintetek?

Megneztem es elvileg 11. dpo-n vagyok.

2016. máj. 26. 06:07
 477/553 anonim ***** válasza:
Anni voltam.
2016. máj. 26. 06:07
 478/553 A kérdező kommentje:
Hát Anni, pefig ezen a teszten látszik valami. 11dponak sztem megfelel az "erőssége". 2nap múlva mindenképp tesztelj! :)))) (még nem gratulálok, de halkan vigyorgok) Eszti
2016. máj. 26. 07:02
 479/553 anonim ***** válasza:
Napi 1-szer iszom délben a teát aztán ha ez a hónap is sikertelen akkor napi 2-re váltok majd.Anni mintha én is látnék valamit de szombaton már tuti erősebb lesz a csík!Zoe
2016. máj. 26. 08:59
 480/553 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Anni Anélkül hogy kinagyítottam volna látom a halvány második csíkot. Pedig hozzá teszem nagyon rossz a szemem. 😊

Szombat reggel ha tesztelsz első pisiből akkor már erősebbnek kell lennie. De szerintem is ott a csík.

Nagyon szorítok neked 😊

Zoé akkor szurkolok hogy segítsen a tea neked .

Kitti

2016. máj. 26. 11:42
❮❮ ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!