Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja márciusra,...

Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?

Figyelt kérdés
Előzőleg volt egy csopink a facebookon, olyan jó kis társaság volt. Most megint tervezzük a babát, szeretnék megint egy kis csapatot hasonlóakkal. Akinek van kedve írjon, aztán majd meglátjuk mi sül ki belőke, érdemes lesz-e belevágni. :) Én március 8-ra nem várom!

2016. febr. 11. 13:17
❮❮ ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... ❯❯
 451/553 anonim ***** válasza:

Szép a teszted Kitti! Olyan jó lenne már ilyet látni a saját kezembe. :)

Anni, még nincs veszve semmi, látod Esztiéknél is bejött az egyetlen együttlétből is.

Én ma vagyok a 6. dpo-n. Névnapom utáni napra nem várom. Olyan jó lenne névnapi ajándéknak egy pozitív teszt! :)

Kismamik, Ti hogy vagytok?

Evi

2016. máj. 18. 14:35
 452/553 anonim ***** válasza:

Köszönöm Evi .

Bízom benne , hogy most minden rendben is lesz. Van bennem egy kis félelem azért. Most naponta 1x iszom a palástfű teát, ahogy utána olvastam rosszat nem teszek vele .

A vetélés után most nem várok , már kértem is időpontot az orvoshoz . Június 1-én kell mennem . Már nagyon várom , akkor Elvileg 6 hetes leszek , látnia is kell majd akkor már.

Többiek hogy vagytok ? Nagy a csend .

Kitti

2016. máj. 19. 12:33
 453/553 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Tünde vagyok újra 😊 Nos eloszor is gatula Kitti nagyon szep test! Minden rendben lesz most! Zoé nagyi sajnalom, de biztos nem akart a telen jonni a baba, tavazra akar kibújni ;)

Nos nalunk aza helyzet, h mostmar 10 hetesek lettünk. A mult héten megkezdtük a sok vizsgálatokat... A down szűrésre is mentünk, a héten a nagy vérvételre is menni kell, de védőnő és doki is mar megírta a papirjainkat. Megvan az elsőkep rola ahol mar egesz emberi formája van:) latszik a keze is a fejen kívül :)

A munkahelyen is el kellett mondani, m egy masik csajszi is Bejelentette h babázni fog... Nalunk most felporogtek az események. A szörnyű, hogy eddig maradjon nyugton az ember, azota meg hajtanak h Menj, m vizsgálat kell. Na szal nekunk ilyen gondjaink vannak csak. A terhességet azt hiszem nagyon könnyen viselem, semmi gaz tünet nincs, csak a szokasos puffadás, meg megkivanok dolgokat utana meg nem kell :D ja es hangulatok.... No meg kov heten megyunk Londonba szoval meg repülünk is :D Csucs ez a terhesség! Üdv mindenkinek!

2016. máj. 19. 13:48
 454/553 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nagyon nagy a csend! Senkinél semmi fejlemény?

Én ma vagyok a 11. dpo-n, eddig minden reggel szinte azonos volt az ébredési hőm, de ma feljebb ugrott. Nagyon hasonlít a görbém az első babásgörbémhez. :) Hcg tesztem sajnos negatív, de kíváncsiságból végig ovu teszteltem az egész ciklust és a 8. dpo-tól egyre erősebbek az ovu tesztjeim. Ma már majdnem annyira erős a tesztcsík, mint a kontrollcsík. Nagyon reménykedem!

Esetleg próbálta közületek valaki a jóstesztelést ovu teszttel? Tapasztalatok ezen a téren?

Én azt olvastam, hogy általánosságban elmondható, hogy a 12. dpo-n már az ovu teszten a két csík azonos erősségű, ha van baba. Háááát, kíváncsi vagyok holnap reggel mit mutatnak a tesztek.

Egyébként semmit sem érzek, semmi görcs, vagy hasonlók.

Eszti, nálad hogy volt most még a nem várt előtt? Voltak tüneteid? Lehet, hogy a palástfű tea az oka a görcsmentességnek? Nincs tapasztalatom ezzel a teával kapcsolatban.

Anni, Te hol tartasz?

Zoé, neked közeledik a peteérés, ugye? Nem szeretnéd kipróbálni a palástfű teát? Én nagy reményeket fűzök hozzá!!!

Tünde, hogy megy az idő, már 10 hetes vagy?! Egynegyede kipipálva. :)

Evi

2016. máj. 23. 10:36
 455/553 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Jaj Evi akkor most izgulok érted nagyon. 😊 a palástfű teát én is iszom, mondjuk nekem sincs tapasztalatom ebben még . Nálam minden rendben van , várom az elsejét mert ugye akkor megyek orvoshoz. Szerintem ez a jósteszt dolog bíztató Evi . 😊 én ugyan nem próbáltam, de van olyan ismerősöm aki igen és tényleg baba volt , szóval nagyon nagyon remélem hogy te is jó hírekkel jössz majd ide 😊

Addig nagyon szorítok neked 😊

Kitti

2016. máj. 23. 13:05
 456/553 anonim ***** válasza:

Köszi Kitti, aranyos vagy! Én is drukkolok neked, hogy minden rendben legyen a babáddal!

Jósteszt ügyben én is tapasztalatlan vagyok, de mivel volt egy nagyon halvány LH szintem egész hónapban, kivéve ovukor az LH csúcsot, így gondolom ennek a szintnek kellene végig lenni a mensiig. De nekem pont onnantól, hogy esélyes lehet a hcg termelés is, emelkedett meg ez az alap szintem, vagyis a tesztem beerősödött. Ami igazából remélem nem Lh emelkedést jelez, hanem a hcg-t. Majd kiderül.

Nagyon várom már a holnap reggelt! :)

Evi

2016. máj. 23. 15:05
 457/553 anonim ***** válasza:

Írjál mindenképpen hogy mi lett az eredmény reggel. Szerintem nagyon biztató ez a jósteszt most neked 😊

Reméljük a legjobbakat .

Kitti

2016. máj. 23. 16:21
 458/553 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nem bírtam ki reggelig, csináltam egy tesztet késő délután (5 órán át nem pisiltem, úgyhogy majdnem megfelel egy reggeli pisinek)és egyértelműen pozitív lett. :)

De most meg azon kattogok, hogy ha reggel még negatív volt, akkor hogy lehet délutánra pozitív, ennyire egyértelműen pozitív, mikor kétnaponta kellene duplázódnia a hcg-nek, nem? Tiszta hülye vagyok, hogy ezen aggódok? Remélem minden rendben odabent.

A palástfű tea egy csodaszer, imádom!!!

Evi

2016. máj. 23. 19:06
 459/553 anonim ***** válasza:

Evi!

Gratulalok! Mikorra (nem) varod a mensit?

Akkor tesztelsz majd meg egyet, vagy hogy tervezed?

Nem tudom hogy lehet a delutani pozi, ha a reggeli negativ, de kit erdekel??? :)

Nehogy ezen kezdj el aggodni!

Velem semmi ujsag, vagyis annyi, hogy semmi sem tortenik, semmit sem erzek. Nem hinnem, hogy terhes lettem most, mondjuk szex nelkul eleg nehez is lett volna. Nah jo, az az egy alkalom volt ovu korul, de az meg mar szerintem keson, ha jol remlik.

Most vagyok a 9. dpo-n, penteken jon a mensim.

Erosen gondolkodom rajta, hogy nyaron jegelem a temat es osztol kellene csak probalkoznunk. Nyaralas is lesz, utazni fogunk sokat, bulisabb is lesz a nyar, mint az ev tobbi resze. Talan egeszsegesebb lenne nem ekkor terhes lenni.

Ha megjon a mensim, akkor megbeszelem a ferjemmel, nem tudom, hogy neki mennyire fog tetszeni az otlet...

Anni

2016. máj. 23. 19:52
 460/553 anonim ***** válasza:

Meg egy olyan kerdeesem lenne, hogy ti ilyen esetben hogyan vedekeznetek? Tehat ha csak kb 3 honapra kellene valamilyen megoldas.

Egy evvel ezelottig hormonspiralom volt, azt nincs ertelme ujra rakatni ennyi idore. Tablettat nem szedhetek. Az ovszerbol eleg volt a veteles utani harom honap.

A huvelygyururol mit tudtok? Az hamar kiurul, ha nem hasznalom tovabb, vagy varni kell utana a teherbeesessel 1-2 honapot?

Van meg mas megoldas ezeken kivul ilyen rovid idore?

(A pharmatex kizart, abban nem bizom meg, az allando megszakitas meg szinten kenyelmetlen.)

Anni

2016. máj. 23. 19:58
❮❮ ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!