Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?
Köszönöm Zoé és Evi 😊
Próbálom úgy felfogni , hogy biztos beteg lett volna. Nagyon nehéz de nem tudok rajta változtatni. Véreztem de nagyon keveset , de épp elég volt ahoz , hogy rendesen kitisztuljak
Mostmár én is elgondolkodtam ezena d vitaminon amit Zoé írtál.
Milyen formában van ez ?
Kitti
Kitti nagyon sajnálom! :(
Próbálj valamibe kapaszkodni, és hidd el, jobb, hogy most, mint hetek múlva! Ölelés!
Többieknek új hónap, új esélyek! Írjatok mindenképpen, hogy alakultok!
Egyébként nekem ami segített suerintem, hogy a málnalevél teát ittam (attól függetlenül, hogy nem próbálkoztunk) peteérésig, ami ezek szerint szuperul bevált, első ciklus, előtte a cickafark úgy néz ki nem működött, utána pedig a palástfüvet iszom még mindig. Jelentem KOPP-KOPP eddig nem véreztem, ami nálam tényleg nagy szó. Én is d-vitaminozok, gyerek vigantoljából cseppentek. Meg multivitamin, de az alap, és rengeteg napraforgó magot eszek, ebben sok az e-vitamin.
Drukkolás nektek!
Eszti
Szia Abigél, elolvastam a kérdésedet. Szerintem esélyes, hogy minimum a 15. dpo-n vagy. Nekem mióta megvannak a lányaim szinte semennyire nem szoktak fájni a melleim, de most hogy a harmadik babára gyúrunk jobban figyelem a testem. Ez a 4. hónapunk és minden ciklusban nyomkodásra érzékeny volt a cicim, szóval még mindig mutat valami ciklikusságot, csak ahhoz már meg kell nyomkodni :) simán nem fáj.
Szóval a lényeg, hogy mindenképp ovu után kezdődik nálam és a mensi napján már nem fáj. Reggel már zuhan a hőm és a cicifájás is távozik, majd napközben megjön.
Nálad ez jó jel lehet, hogy már 15. napja tart! :)
Tesztet nem szeretnél csinálni? Reggel mérj hőt, az már árulkodó lehet. Drukkolok neked nagyon!
Evi
Szia Abigél!
Dehogy vagyunk undokok! Ez a kis csapat, ami itt összejött inkább arról szól, hogy bíztatjuk, vigasztaljuk egymást, örülünk egymás sikerének, stb.
Én megcsinálnám a helyedben azt a lejárt tesztet, túl sok baja nem lehet!
Nekem még csak az 5. ciklusnapom volt ma, bár nálam előfordul néha, hogy már a 8. napon megtörténik az ovuláció.
Evi
Ime a tesztek, a felso a lejart x-epil, kb. ket oras pisilbol (vagyis ket orat birtam ki pisiles nelkul, akkor mar muszaj volt elmennem es megcsinalnom- annyira kellett), az also pedig az ejszakai, kb. negy oras pisiszunettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!