Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja márciusra,...

Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?

Figyelt kérdés
Előzőleg volt egy csopink a facebookon, olyan jó kis társaság volt. Most megint tervezzük a babát, szeretnék megint egy kis csapatot hasonlóakkal. Akinek van kedve írjon, aztán majd meglátjuk mi sül ki belőke, érdemes lesz-e belevágni. :) Én március 8-ra nem várom!

2016. febr. 11. 13:17
❮❮ ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... ❯❯
 411/553 anonim ***** válasza:

Köszönöm Zoé és Evi 😊

Próbálom úgy felfogni , hogy biztos beteg lett volna. Nagyon nehéz de nem tudok rajta változtatni. Véreztem de nagyon keveset , de épp elég volt ahoz , hogy rendesen kitisztuljak

Mostmár én is elgondolkodtam ezena d vitaminon amit Zoé írtál.

Milyen formában van ez ?

Kitti

2016. máj. 3. 18:42
 412/553 A kérdező kommentje:

Kitti nagyon sajnálom! :(

Próbálj valamibe kapaszkodni, és hidd el, jobb, hogy most, mint hetek múlva! Ölelés!

Többieknek új hónap, új esélyek! Írjatok mindenképpen, hogy alakultok!

Egyébként nekem ami segített suerintem, hogy a málnalevél teát ittam (attól függetlenül, hogy nem próbálkoztunk) peteérésig, ami ezek szerint szuperul bevált, első ciklus, előtte a cickafark úgy néz ki nem működött, utána pedig a palástfüvet iszom még mindig. Jelentem KOPP-KOPP eddig nem véreztem, ami nálam tényleg nagy szó. Én is d-vitaminozok, gyerek vigantoljából cseppentek. Meg multivitamin, de az alap, és rengeteg napraforgó magot eszek, ebben sok az e-vitamin.

Drukkolás nektek!

Eszti

2016. máj. 3. 20:16
 413/553 anonim ***** válasza:
Próbáljátok ki semmit sem veszítettek ez jót tesz amúgy is a szervezetnek.Van tablettába is meg csepp formájába én most cseppet iszok kb 6-7 cseppet az 2400NE -nek felel meg.2 napja már durva megjön érzésem van plusz nyilallik a hasam alja.Lehet ovu lenne?De elvileg az már elmúlt 9-12.-ik nap között volt most a 13.-ik napon vagyok.Majd látjuk.Aztán írjatok ki hogy van.Zoe
2016. máj. 3. 20:19
 414/553 anonim ***** válasza:
Sziasztok Lanyok! Az elso valaszolo vagyok, Abigel. Bocsanat, hogy eddig nem jelentkeztem, de nagyon megszenvedtem az elmult idoszakot, es a ferjem kb. eltiltott minden babas forumtol, mert mar kezdett az agyamra menni a dolog. Visszaolvastam a komenteket, akinek kell gratulalok, akinek meg nem jott ossze, annak sok-sok turelmet kivanok. Nekem nagyon fura ciklusom van, egy kerdest is kiirtam (pontosabban kettot- utobbi az elso rovid vaoltozata, de azt toroltek). Kerlek Titeket, ha van egy kis idotok, megneznetek a kerdesemet? Most megint van remeny es a kedvem is jobb.... http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
2016. máj. 6. 15:18
 415/553 anonim ***** válasza:
*komment
2016. máj. 6. 15:19
 416/553 anonim ***** válasza:

Szia Abigél, elolvastam a kérdésedet. Szerintem esélyes, hogy minimum a 15. dpo-n vagy. Nekem mióta megvannak a lányaim szinte semennyire nem szoktak fájni a melleim, de most hogy a harmadik babára gyúrunk jobban figyelem a testem. Ez a 4. hónapunk és minden ciklusban nyomkodásra érzékeny volt a cicim, szóval még mindig mutat valami ciklikusságot, csak ahhoz már meg kell nyomkodni :) simán nem fáj.

Szóval a lényeg, hogy mindenképp ovu után kezdődik nálam és a mensi napján már nem fáj. Reggel már zuhan a hőm és a cicifájás is távozik, majd napközben megjön.

Nálad ez jó jel lehet, hogy már 15. napja tart! :)

Tesztet nem szeretnél csinálni? Reggel mérj hőt, az már árulkodó lehet. Drukkolok neked nagyon!

Evi

2016. máj. 6. 16:40
 417/553 anonim ***** válasza:
Szia Evi! Koszonom a valaszodat, annyira feltem ideirni, hiszen elegge kiestem a kommunikaciobol, de jo, hogy nem vagytok velem undokok! Remelem, hogy meg mas is visszateved ide valaszolgatni! Szoval a holnapi teszteles elmarad, mert az itthoni tesztnek lejart a szavatossaga, igy kicsit feleslegesnek erzem elloni, mert barmit mutat, nem bizok meg benne. Marad a vasarnap, ha addigra nem jon meg. Most, mielott elindultam haza, a fonokom meg is kerdezte, hogy nem e vagyok terhes, mert nagyon nagyok a cicijeim. Szerintem mar voltak nagyobbak regebbi ciklusokban, de hatha egy boszorkany! Irok majd, hogy mi volt! es latom, hogy Neked is lehet szurkolni! Mikorra varhato az ovud?
2016. máj. 6. 20:05
 418/553 anonim ***** válasza:

Szia Abigél!

Dehogy vagyunk undokok! Ez a kis csapat, ami itt összejött inkább arról szól, hogy bíztatjuk, vigasztaljuk egymást, örülünk egymás sikerének, stb.

Én megcsinálnám a helyedben azt a lejárt tesztet, túl sok baja nem lehet!

Nekem még csak az 5. ciklusnapom volt ma, bár nálam előfordul néha, hogy már a 8. napon megtörténik az ovuláció.

Evi

2016. máj. 6. 21:49
 419/553 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Abigel vagyok, tegnap este megcsinaltam a lejart tesztet ami pozitiv lett. Ennek oromere a ferjem leszaladt egy masikert, amit ejszaka csinaltam meg, egyszeruen nem tudtam varni, es semmit nem aludtam. Az is egy eros pozitiv, szoval szerintem ez osszjott! Kicsit nehezen fogom meg fel, hogy ennyi ido utan igy alakult, jot tett a ferjemnek a stresszmentesitese az elmult idoszakban. :) Eleg eros a teszt, de nagyon felek, szoval hetfon csinalok egy ujat, biztos ami biztos. Vagy felesleges eros tesztet ismetelni? Ne panikoljak? :)
2016. máj. 7. 12:59
 420/553 anonim ***** válasza:

[link]

Ime a tesztek, a felso a lejart x-epil, kb. ket oras pisilbol (vagyis ket orat birtam ki pisiles nelkul, akkor mar muszaj volt elmennem es megcsinalnom- annyira kellett), az also pedig az ejszakai, kb. negy oras pisiszunettel.

2016. máj. 7. 13:10
❮❮ ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!