Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?
Sziasztok!
Ki hogy áll? Kitti, dokinál voltál?
Eszti, hogy érted azt, hogy rendeződik a szervezetem?
Amúgy valószínűbb, hogy nektek volt igazatok és a 12. nap volt az ovum, mert ma is még fent van a hőm, teszt negatív. :(
Anni nálad mi a helyzet? Tesztelsz mostanában?
Zoé, méred a hődet? Volt már ovud?
Nekem most ilyen a görbém:
Az első vélt ovulációtól számolva ez a 15. dpo, de mivel mensi sehol, teszt negatív, így esélyesebb a 12. napi ovu. Úgy csak a 12. dpo-n vagyok, talán belefér a negatív teszt is a képbe, mégha sikeres is volt a hónapunk. Remélem!
Amúgy tök sokat görcsölget a hasam és szurkálásokat érzek a petefészkeimnél.
Evi
En is epp most akartam kerdezni, hogy kivel mi ujsag.
Evi, szerintem jo eddig a gorbed es ha kedobb volt ovud, akkor a negativ teszt is belefer.
En varok turelmesen, de semmit nem erzek, igy nem elem magam bele semmibe.
Holnap leszek 13. dpo-n, nekem akkor szokott esni picit a hom es estere mar indulgatni szokott a mensi gyengen.
Szoval ugy gondolom most, hogyha nem esik a homersekletem holnap reggelre, akkor veszek egy normalisabb tesztet es kiprobalom hetfo reggel.
Van meg itthon one step, de nem nagyon bizom benne, nekem az eleg keson lett pozitiv, amikor hasznaltam regen. De azert nagy a kisertes minden reggel, hogy megis elhasznaljam... :)
Anni
Evi szerintem még beleférsz a negatiivba. Csak azért mutatom, hogy lásd, a 13.dpo-som is ilyen halvány volt még: [link]
És az neked holnap lesz, szóóóval... Dagyon drukkolás van! Anni neked is!
És Zoénak is, aki nagyon csöndben van, már-már zavaróan... Mi a helyzet???
És Kitti??? Na a péntekre még nagyon kiiváncsiak lennénk!
Egyébként nálunk egylőre minden oké (kopp-kopp), már 15.dpo van, ami az én 11-emhez képest, már 4 nap késé, ami nem szokott lenni. Ellenben szarul de büszkén vagyok! :D Émelygés-szédülés-fáradtság-délutánni alvás. Még nagyon szoriitok magamnak is, és remélem, hogy midnen rendben lesz!
És a kismamák hogy vannak??? :)
Anni, Eszti köszi a biztatást és a drukkolàst. Amúgy Anni nekem is One Step tesztjeim vannak. Úgy gondolod, hogy az nem igazán mutatja ki korán a terhességet? Akkor ez még bíztató is lehet a számomra. :)
Nekem általában 14 napos a luteálisom, de már a 14. napon látszani szokott egy kis hőesés, majd a 15. napon zuhan. Remélem most nem fog!
Anni, drukkolok én is neked!
Eszti, kösz a képet! Szééép! Drukkolok, hogy minden rendben legyen nálatok is!
Evi
Evi!
En csak annyit tudok a one step-rol, hogy nekem 5 nappal a clearblue utan lett halvany pozitiv. Ugy, hogy a clearblue mar szepen latszodott. Gondoltam elhasznalok egy one step-et, ugyis tizes erzekenysegu, azt hittem, hogy mar leugrik rola a 2. csik, de epp csak halvany lathato volt.
Az akkor volt, amikor mar 3 napja kesett, raadasul reggeli vizeletbol, igy azt gondolom, hogyha azzal teszteltem volna a nem vart mensi napjan, akkor talan semmit nem lattam volna rajta. Nah, persze a mult honapban volt rajta halvany masodik csik (ketton is) a 13. dpo-n, es nem szaradasi volt, mert egybol latszott, de terhes nem voltam, aznap este mar pecseteltem is.
Szoval nem mondanam, hogy megbizok benne, csak az ovuteszthet kuldtek, ezert van belole nekem is itthon. (De pl az ovuteszt mukodik rendesen, azt szeretem.)
Ha ugy alakul, hogy lesz ertelme, akkor szerintem clearblue-t fogok venni. Mondjuk nem is nagyon ismerem a tobbi fajta tesztet, az elso gyereknel ezt hozta a ferjem a patikabol, azota ezt vettem, amikor kellett.
Mindenesetre ha kesik a mensid es a teszted meg negativ, akkor egy-ket nappal kesobb esetleg probalj ki egy masik fajtat is. Sok jot olvastam a rossmann-os facelle tesztrol, allitolag jo es olcso is.
Anni
Köszi Anni az infókat! Kezdek akkor én is kételkedni ebben a One Step tesztben. Még 1 db van itthon, akkor azzal még várok. Még a babaprojekt első hónapjában márciusban vettem én is Clearblue digitális tesztet, azóta is őrizgetem. Majd ha már késik, akkor merem felhasználni, mert azért elég drága volt.
Evi
Sajnos nekem megjott a mensim, igy teszt helyett mehetek tamponert. :(
De ez van, legalabb idoben jott, hamarabb tul leszek rajta. Ebredeskor mar kevesebb volt a hom, szoval mar akkor felkeszitettem magam ra.
Tobbiek, ti hogy vagytok?
Anni
Sajnálom Anni nagyon! Nekem is reggel csökkent a hőm, szóval elveszett minden reményem. Még nem jött meg, de már a ciciérzékenység is megszűnt, szóval nagy valószínűséggel holnap beköszönt nálam is, nem hiszem el! :(
Evi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!