Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja márciusra,...

Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?

Figyelt kérdés
Előzőleg volt egy csopink a facebookon, olyan jó kis társaság volt. Most megint tervezzük a babát, szeretnék megint egy kis csapatot hasonlóakkal. Akinek van kedve írjon, aztán majd meglátjuk mi sül ki belőke, érdemes lesz-e belevágni. :) Én március 8-ra nem várom!

2016. febr. 11. 13:17
❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯
 361/553 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Meg en is itt vagyok. :)

Ez az elso ciklus, aminek teljes nyugalommal vagtam neki, tekintve hogy el kellett utaznom napokra akkor, amikor elvileg az ovulaciom lett volna. De valamiert hamarabb volt, vegul a 13. napon lett a szokasos 15-16 helyett. Elotte egyutt voltunk, ahogy szoktunk, szoval nem kizart, hogy megis van eselyunk.

Most mar nem is en varom jobban, hogy sikeruljon, hanem a ferjem. Ket sikertelen honap utan a fejebe vette, hogy valamelyikunknek baja van, amiatt nem lettem meg terhes. Merthogy eddig mindharomszor teherbe estem egybol es most meg biztosan valami baj van, amiert nem. Szerintem bantja az onerzetet es turelmetlenebb is, mint en.

Pasik... :)

Nah, de mindegy, most en mar tenyleg nem vagyok hajlando ezen stresszelni, jon a baba, amikor jon, idonk mint a tenger.

Anni

2016. ápr. 22. 12:03
 362/553 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Evi én is a 12.napra voksolnék, de fura a görbéd az biztos. Nem voltál megfázva vagy valami?

Nekem szépen fent van a hőm, 6.dpon vagyok, eddig szép a görbém, de ha megint az egy alkalomból becsúszós esetet játszuk el, akkor... hát röhögök, sírok, félek, reménykedek. A cukrom nagyon elkezdett ugrálni, tuti a hormonok bekavarnak. Mindenképp marad a babuci, ha már jönni akar, és a sors is így akarja, de félek azért.

Zoé neked kitartást! Bocsi ha hülyeséget mondok, de még mindig azon gondolkozok mint az elején, hogy nem túl rövid a lut. fázisod? Nem jársz valamikor doki felé? Nekem kimondták a sárgatest elégtelenséget a 11 napos luteális fázisra (meg a hormonokra).

Eszti

2016. ápr. 22. 12:22
 363/553 anonim ***** válasza:
Sziasztok:) mi ma voltunk az elso UH-n, h lássuk minden rendben van e! Az ultrahangozo hölgy kerdezte, h mikor volt az utolso menzesz, mondtam, h 03.20, es azt felelte, h akkor meg nem biztos, látunk bmit is....naaaa dehogynem, hat itt van :) szülésznőm egy nagyon jo ismerős, fogta a kezem, es megpillantottuk, a kis petezsákomat :) mivel 4hetes 5napos, ezert tudtuk, h szivhang meg nem lesz, csak azert néztük meg, h tudjuk, h méhen belul van :) az elso fotónk :D [link] 7mm-es! Remelem nem gond, h megosztom veletek az örömömet, mindenkinek nagyon szorítok, es szurkolok, h összejöjjön ez a CSODA!:)) Detty
2016. ápr. 22. 15:30
 364/553 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Anni, Eszti hogy álltok? Hányadik dpo-n vagytok? Teszteltek nem várt mensi előtt, vagy csak majd ha késik? Tünetek vannak?

Detty, olyan jó már neked, szép kis petezsákod van. :)

Nálam érdekes a görbém, bevezettem az adataimat a fertility oldalra, az is ugyanoda tette az ovut, mint a ciklus.hu.

Érdekes, mert így trifázisos lett a görbém, ami nálam csak terhesen volt eddig. De jó is lenne!

[link]

Olyan szokatlan dolgot tapasztalok most már 4 napja, ami soha nem szokott lenni. Lehet, hogy gusztustalan leszek, de érdekelne a tapasztalatotok, akiknek már sikerült a kisbaba, vagy aki visszaemlékezik előző terhességeire.

Nekem ovu után mindig krémes váladékom szokott lenni egészen mensi előtti napig. Akkor egyetlen napra megint tojásfehérje jellegűre vált, de jóval kevesebb, mint ovulációkor. Most 4 napja olyan a "folyásom" mintha a krémes keveredett volna a tojásfehérjés nyákkal. Fura! És még egy hetem van vissza a nem várt mensiig kb.

Tapasztaltatok hasonlót?

Köszi a segítséget! Evi

2016. ápr. 25. 18:44
 365/553 anonim ***** válasza:

Szia Evi!

Anni vagyok.

En ma vagyok a 8. dpo-n.

Most egyaltalan nem izgulok.

A trifazisos gorbed jot jelenthet, ha egyebkent nem szokott lenni.

A masodik gyereknel homeroztem, marmint amikor megfogant epp abban a honapban kezdtem el. Akkor nekem is trifazisos lett, ugy temlik hogy olyan 36,7-re ment fel ovu utan es 7. dpo-n ment fel 37-re.

Mondjuk igy majdnem fel ev ujabb homerozes utan rajottem, hogy nalam terhesseg nelkul is igy van, annyi kulonbseggel, hogy mostanaban szinten felmegy a hom peteeres utan 3-4 tizedet, majd 4-5 nappal kesobb emelkedik 37-ig. Szoval lehet h en alapban trifazisos gorbes vagyok. :)

De ha neked nem igy van minden honapban, de most igen, akkor az biztato.

A folyasom most nekem is igy van, mint neked. Ovu utan par napig szaraz vagyok szinte, majd kremes lesz. Ebben a honapban meg ovu ota is inkabb olyan csuszos, csak kevesebb a mennyisege, nem olyan sok, mint ovu kornyeki napokban.

Nah, hatha ez jot jelent nalad is es nalam is. :)

Ahogy latom te mar elorebb jarsz par nappal. Akarsz korabban tesztelni, vagy varsz?

En meg nem dontottem el, maradt tesztem meg itthon, lehet, hogy elcsabulok, de ebben a honapban nem vagyok olyan turelmetlen, mint szoktam lenni.

Jah, kepzeljetek, voltam hematologusnal ismet, aki elkuldott meg nehany vizsgalatra. Tegnap kaptam meg az eredmenyeket es ismet elment az osszes jokedvem, picit merges voltam (magamra meg a vilagra). Ugy nez ki, hogy van egy fajta verzekenysegem, Von Willebrand kor. Ez igy onmagaban meg nem nagy gond, a terhessegre nezve annyit jelent, hogy ettol lehetnek verezgetesek.

Am megjott a genetikai eredmeny is, ami szerint viszont van egy szinten oroklott trombofilia hajlamom is. Azoval egyszerre van hemofilia es trombofilia.

Mehetek vissza dokihoz. Az egyik orvos az utobbi miatt mar verhigitot szedetett velem, a masik a hemofilia miatt leallitott rola, mert ugye amellett nem lehet. De most meg hogy bizonyitva van mindketto, igy fogalmam nincs, hogy terhesseg alatt mi lesz. Jah, meg a folsavat nem hasznositja a szervezetem, legalabbis a szintetikusat. Ez is okozhatta a vetelest, meg trombozis is lehetett a babanal, vagy a mehlepenynel, illetge az elso ket terhessegemnel is ez okozhatott lepenyproblemakat.

Most elbizonytalanodtam, hogy talan eleg nekem a mar meglevo ket gyerekem es nem biztos, hogy bele kellene vagnom egy terhessegbe ismet... Ha most nem estem teherbe, akkor lehet, hogy rovid idore en felfuggesztenem a probalkozast, csak meg a ferjemmel nem beszeltem meg. Nem tudom mi lenne a jo. Gyava vagyok.

2016. ápr. 26. 07:58
 366/553 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Evi ez nagggyon jó jel!

Én ma vagyok a 10.dpon, hát nagy reményeim vannak, mert tegnap aludtam délután, amit csak terhesen csinálok. Melleim hullámokban fájnak, mint a tejleadó reflex. Émelygős is vagyok. Szerintem holnap poénból tesztelek. :)

Anni kíváncsi vagyok mit lép az orvosod, de a folsav dolog miatt keressetek megoldást, gondolom nem kell elmagyaráznom, miért kell a babábak... Rutascorbin jutott eszembe, esetleg nézd meg hátha hasznos lenne. Még én is félek a terhességtől, mert így, hogy cukros lettem, garantált az inzulin. Ezért nem próbálkoztunk a hónapban, dehát az ominózus 1 alkalom másnapján volt peteérésem. Hát meglátjuk.

Eszti voltam, vagyok, és leszek. :D

2016. ápr. 26. 10:20
 367/553 anonim ***** válasza:

Eszti!

Az ilyen honapok szoktak sikeresek lenni, amikor nem is nagyon szamitasz ra. Lehet h a te testedis tudta, hogy mikor kell idoziteni a peteerest. :)

En is igy jartam most, ugye akkor lett volna (az elmult honapok alapjan), amikor a ferjemmel jo sokaig nem tudunk egyutt lenni, erre valamiert korabban ovulaltam. Nah, majd kiderul, mert par napja nagyon sok varatlan dolog tortent itt nalunk, leszamitva az en egeszsegugyi gondjaimat.

A folsavat megoldottam mar, vettem folatot, az a termeszetes forrasa, amivel elvileg megbirkozik a szervezetem.

Eddig is 5mg-os dozist kellett szednem a folsavbol, de kiderult, hogy csak art nekem, mert kb 5%-a megy jo helyre, a tobbivel meg a majam szenved. Ennek a jele az is, hogy tele lett a fejem majfolttal, ami eddig nem volt. Nagyon ronda. Nem is ertettem, hogy miert. Hat ezert, mert a sok folsavot toxinkent kezeli a szervezetem...

2016. ápr. 26. 14:25
 368/553 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Anni, tök jó, neked is ilyen fura most a folyásod! De jó lenne, ha babát jelezne!

Sajnálom, hogy ennyi probléma derült ki nálad, de legalább kiderült, és nem kezelnek félre!

Eszti, úgy látom hasonló a helyzet/ciklus mindhármunknál. Én is émelyegtem tegnap, tegnapelőtt, de le sem mertem írni, mert annyira korainak tűnik. Amúgy tegnap én is pont elaludtam a kislányommal ebéd után, sosem szoktam.

Na majd meglátjuk hamarosan, jó lenne anyáknapi ajándéknak pozitív lenne végre a tesztünk! Én mától tesztelek minden nap, van néhány tesztem. Annyira úgy érzem, hogy nem lesz már rájuk szükségem következő hónapban.( Aztán lehet pofára esek.)

Mai tesztem persze negatív. :(

Ti mikor akartok tesztelni?

Evi

2016. ápr. 26. 17:00
 369/553 A kérdező kommentje:

Én ma teszteltem délután, nem biirtam tovább, és legnagyobb meglepetésemre halvány pozitiiv lett. Ugye ilyen előző ciklusomban is volt, de ez jobb lett. :))) Mert délutáni, és mert 10.dpo-n. Holnap reggel nézek egy rendeset, de még fotón alig látszik. Amint valami biztos, teszek képet. De nálam semmi sem biztos, mint tudjuk. :D Pont ma van a szülinapom, ezért még jobban örülök. :)

Jah, és erősebb folyásom nekem is lett, illetve a méhnyakam közepesen áll. Remélnykedek erősen. Émelygek sokat, meg a melleim fájnak. És baromi fáradt vagyok. Jah, és ma reggel 3 tizedet feljebb ment a hőm. A napokban kiderül milyen lesz a tendencia, sikerül-e rendesen tapadnia, maradnia, a szervezetem mit lép rá, de egyelőre mág csillog a szemem.

Kiiváncsi leszek a tesztjeitekre, Evi ne kenődj el, hogy a mai negatiiv, ez még semmit nem jelent!!! Egyik barátnőmnek a 16.dpo-n lett először pozitiiv a tesztje! Azóta már 8.héten túl van.

Úgy drukkolok mindannyiótoknak!

2016. ápr. 26. 21:13
 370/553 anonim ***** válasza:

Sziasztok!!!! Tünde vagyok :)

Olyaslak itt titeket és mindenkinek drukkolok. Eszti nagyon halkan gratulalok ;) Varom a képeket a tesztekrol! Anni es Evi: Remelem mindmettotoknel not jelentenek a leirtak. Igazabol én azt vettem eszre, hogy az ovu utan a krémes folyas lett, ami meg is maradt a tesztelesemig, holott nalam szárazság szokott lenni menzeszig... De mivel 3 nappal korábban mar megvolt az eslo halvány, utana mar nem figyeltem tovább csak tudom h minden nap kremes van és gyengébb. A ciklusom során vizes de sokkal kezdtem, majd nyak par napog utana száraz de egy ket napon volt krém.:)

Detty: Szep a keped! Továbbra is boldog babavarast!

2016. ápr. 26. 21:38
❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!