Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja márciusra,...

Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?

Figyelt kérdés
Előzőleg volt egy csopink a facebookon, olyan jó kis társaság volt. Most megint tervezzük a babát, szeretnék megint egy kis csapatot hasonlóakkal. Akinek van kedve írjon, aztán majd meglátjuk mi sül ki belőke, érdemes lesz-e belevágni. :) Én március 8-ra nem várom!

2016. febr. 11. 13:17
❮❮ ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... ❯❯
 371/553 anonim ***** válasza:

Jaj Eszti, de jó ezt hallani, mégis csak jönni akar az a kicsi mazsola! :)

Kíváncsian várom a következő tesztedet!

Tünde, köszi, hogy leírtad nálad hogy volt. Remélem nem ver át a testem és jelentenek valamit ezek a tünetek!

Evi

2016. ápr. 26. 22:01
 372/553 anonim ***** válasza:

Eszti, milyen tesztet használtál, ami ilyen korán kimutatta a terhességet?

Evi

2016. ápr. 26. 23:04
 373/553 A kérdező kommentje:

X-epil, a tesztcsíkos. Meg mindegyikem haloványtól indult, élőben jobban látszik, nézzétek el, öregecske a kamerám.

[link]

[link]

2016. ápr. 27. 08:13
 374/553 anonim ***** válasza:
Esztiiiiiii!!!!! Ez poziiii!!!!:) Nekem egy hangyányit erősebb volt, de 1000%, h ez pozi :) Gratulálok! Detty
2016. ápr. 27. 08:56
 375/553 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :))) Hát, ha valóban ennyire jönni akar, akkor hadd jöjjön. Embernek már mondtam tegnap (beállítottam a telefonján háttérnek). Ő nagyon örölt. Persze félünk az inzulin, meg a cukor miatt, lányommal is már nagyon problémás terhességem volt, de ha a sors így hozza, biztos oka van, hiszen ő szerelemgyerek lett. Egy alkalom hozta peteérés.

Remélem Evi, Anni, és Zoé nálatok is jól alakzlnak a dolgok!

Eszti

2016. ápr. 27. 09:53
 376/553 anonim ***** válasza:

Eszti! Gratulalok. Hiaba halvany, ez szep szines, szoval pozitiv. :)

Mikor volt peteeresed? Biztosan irtad, csak nincs most idom visszakeresni.

En 9. dpo-n vagyok, meg mindig gondolkodom, hogy teszteljek-e, vagy varjam hogy hetfon lesz-e mensi.

Anni

2016. ápr. 27. 10:16
 377/553 anonim ***** válasza:
Marmint hogy nemvart napja elott teszteljek-e. Erre gondoltam.
2016. ápr. 27. 10:16
 378/553 A kérdező kommentje:

Anni! 16-án volt peteérésem, a 15-ei szex miatt, ez biztos. Ugye előző ciklusban a 41.napon vokt, szóval nem gondoltam volna... 11.dpo van ma. Szerintem legalább 2-3napot várj még, bár nem tudom milyen a teszted, te érzed. Én nagyon szurkolok nektek!

És Köszönöm szépen a bíztatásokat! Ez a teszt volt a legszebb szülinapi ajándékom! :)))

2016. ápr. 27. 10:42
 379/553 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Olvaslak én is titeket. Eszti gratulálok neked 😊 ez tényleg pozitív.

Úgy néz ki hogy ismét visszaállok a sorba hozzátok , mert valószínű spontán korai vetélés történt nálam a kedves drága doktorúrnak köszönhetően aki magasról tett rá hogy mi a bajom, mert ő nem lát terhességet. Persze mivel korán mentem , nem is mentem volna de elkezdtem enyhén vérezni. Azt mondta vannak fals pozitív tetszek szó szerint. Na de nekem 3 is van és mind másfajta. Haza küldött hogy nincs terhesség. Na de enyhén csak véreztem , de szinte csak ha pisilni mentem akkor. Na most péntekre van időpontom egy nagyon jó orvoshoz aki mondta nyugodjak meg pénteken kiderül mi történik velem. Vetélésnek nagyon gyenge ez a vérzés azt mondta , maximum akkor elfogadható ha nem tisztultam ki teljesen akkor persze kórház lesz belőle. Én már nem tudom mit gondoljak , de lassan itt a péntek és kiderül minden.

Röviden Ennyi ami történt velem.

Mindenkinek szorítok hogy most sikerüljön.

Kitti

2016. ápr. 27. 13:07
 380/553 anonim ***** válasza:
Eszti gratula!Kitti remélem minden rendben lesz veled is.Mi dolgozunk a babaprojekten aztán majd látjuk mi lesz!Gratula a többieknek is!Zoe
2016. ápr. 27. 20:58
❮❮ ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!