Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?
Jaj Eszti, de jó ezt hallani, mégis csak jönni akar az a kicsi mazsola! :)
Kíváncsian várom a következő tesztedet!
Tünde, köszi, hogy leírtad nálad hogy volt. Remélem nem ver át a testem és jelentenek valamit ezek a tünetek!
Evi
Eszti, milyen tesztet használtál, ami ilyen korán kimutatta a terhességet?
Evi
Köszönöm! :))) Hát, ha valóban ennyire jönni akar, akkor hadd jöjjön. Embernek már mondtam tegnap (beállítottam a telefonján háttérnek). Ő nagyon örölt. Persze félünk az inzulin, meg a cukor miatt, lányommal is már nagyon problémás terhességem volt, de ha a sors így hozza, biztos oka van, hiszen ő szerelemgyerek lett. Egy alkalom hozta peteérés.
Remélem Evi, Anni, és Zoé nálatok is jól alakzlnak a dolgok!
Eszti
Eszti! Gratulalok. Hiaba halvany, ez szep szines, szoval pozitiv. :)
Mikor volt peteeresed? Biztosan irtad, csak nincs most idom visszakeresni.
En 9. dpo-n vagyok, meg mindig gondolkodom, hogy teszteljek-e, vagy varjam hogy hetfon lesz-e mensi.
Anni
Anni! 16-án volt peteérésem, a 15-ei szex miatt, ez biztos. Ugye előző ciklusban a 41.napon vokt, szóval nem gondoltam volna... 11.dpo van ma. Szerintem legalább 2-3napot várj még, bár nem tudom milyen a teszted, te érzed. Én nagyon szurkolok nektek!
És Köszönöm szépen a bíztatásokat! Ez a teszt volt a legszebb szülinapi ajándékom! :)))
Sziasztok.
Olvaslak én is titeket. Eszti gratulálok neked 😊 ez tényleg pozitív.
Úgy néz ki hogy ismét visszaállok a sorba hozzátok , mert valószínű spontán korai vetélés történt nálam a kedves drága doktorúrnak köszönhetően aki magasról tett rá hogy mi a bajom, mert ő nem lát terhességet. Persze mivel korán mentem , nem is mentem volna de elkezdtem enyhén vérezni. Azt mondta vannak fals pozitív tetszek szó szerint. Na de nekem 3 is van és mind másfajta. Haza küldött hogy nincs terhesség. Na de enyhén csak véreztem , de szinte csak ha pisilni mentem akkor. Na most péntekre van időpontom egy nagyon jó orvoshoz aki mondta nyugodjak meg pénteken kiderül mi történik velem. Vetélésnek nagyon gyenge ez a vérzés azt mondta , maximum akkor elfogadható ha nem tisztultam ki teljesen akkor persze kórház lesz belőle. Én már nem tudom mit gondoljak , de lassan itt a péntek és kiderül minden.
Röviden Ennyi ami történt velem.
Mindenkinek szorítok hogy most sikerüljön.
Kitti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!