Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?
Nemsokára haza érek és megcsinálom.
Köszönöm Zoé hogy ilyen gyorsan válaszoltál. 😊 eddig teljesen nyugodtnak éreztem magam hogy képes vagyok 1 hetes késést megvárni , de nem. Ahogy kijöttem a munkahelyről a szemben lévő gyógyszertár volt az első. 😊
Kitti
Sziasztok.
Megcsináltam a tesztet és az az igazság szívesen feltenném ide a képet de telefonról nem tudom lehet e és ha igen akkor hogyan.
Tegnap este csináltam a tesztet és valamiért ott is hagytam a fürdőben , rá se néztem. Aztán visszamentem pár perc múlva és nagy meglepetésemre ott volt a 2 csík. Igaz a második nem olyan erős de messziről is szemmel látható. 😊
Próbálok rájönni hogy telefonról hogyan tudom feltenni a képet , hogy véleményt kérjek , mert olyan hihetetlen számomra ez.
Kitti
Sziasztok! Detty gratulalok!!!!
Kitii a kepfeltoltes.hu-ra menj fel, toltod, e-mailben kapsz linket, idemasolod, es mar mondjuk is, hogy gratulaaaalooook!!!
Mi ugy dontottunk nem probalkozunk, Ember nagyon felt engem az inzulintol. Mondtam, hogy oke, megertem. Lanyomnal pont a hataron tancoltunk vegig, eppen nem kellett meg.
Tegnap voltunk csak egyutt a honapban, sok szaladas volt mostanaban. Azt sem neztem hol tart a ciklusom, de ma tuti, hogy peteeresem van, hat nagyon faj a hasam! Kivancsi vagyok mi lesz ebbol. Azert ha osszejonnemegis
Bocsi, rossz hekyre kattintottam.
Szoval ha osszejonne megis,nagyon orulnenk, orvosom mar van, bizunk a legjobbakban!
Eszti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!