Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?
Ahogy nézem sikerült feltölteni 😊
Detty gratulálok neked.
Nekem csütörtökön kellett volna megjönnie és a tesztet tegnap este csináltam. Néha néha nekem is van enyhe mindjárt megjön hasfájásom.
Az első két terhességemnél a melleimen semmit nem éreztem egész 9 hónapig , most viszont az is feltűnt hogy fájnak és nagyobbak is.
A képről várom a véleményeket.
Mert nekem ez nagyon halványnak tűnik.
Kitti
Vettem ma másik tesztet. Azt holnap reggeli elsőből csinálom meg .
Kitti
Kitty, nekem is gorcsolget a hasam :-/ de mar napok óta! Nekem ez a masodik tesztem ma delkorul!
Elso olyan honap, h ereztem mikor van pé-m es akkor voltunk egyutt! Nem hiszem el meg most sem, holnapra is van egy tesztem, meg vettem egy clearbluet is! Kitty nagyon gratulálok!!!!! Nem tudom, h jo e, h gorcsolgetek napok ota, mellem mar nem faj, de olvastam, h sokaknak igy kezdodott...bízom benne h minden rendben lesz:)! Detty
Gratulálok Kitti, ez bizony pozitív!
Detty neked is gratulálok! :)
Mi most erősen várunk, hogy mégis mit tartogat a jövő... Akar-e jönni nagyon a gyerek, vagy nem.
Eszti
Köszönöm Eszti.
Azért én biztos ami biztos alapon holnap reggeli elsőből megcsinálom a tesztet .
Tudod én amikor azt mondtam hogy na most akkor elég, a sorsa bízom hogy mikor akar jönni és mivel jó beteg is voltam alig tudtunk együtt lenni.
Komolyan és őszintén mondom hogy hetente 1x és valahogy mindig vasárnapra jött ki , még viccelődtem is a páromnak hogy nálunk a vasárnap ünnep vagy mi. 😊
Erre tessék. Azt mondom neked próbálj másra gondolni , nem kell feltétlenül ezt a 2 naponta legyünk együtt dolgot csinálni. Egy próbát megér. Ez az én véleményem. Remélem nem.haragszol meg érte. De nekünk ez bevált ezek szerint, pedig ilyen kevés együttlétből álmomban nem hittem volna hogy lehet valami.
Kitti
Sziasztok.
Korán reggel kidobott az ágy és első útam a fürdő volt , megcsináltam a másik tesztet.
Ilyen lett 😊
Detty szerintem neked is érdemes reggeli elsőből csinálni, Úgyis van még teszted.
Nem hittem volna hogy péntek este óta most ez ennyivel erősebb lesz.
Most meg amikor megcsináltam először semmi nem történt, már mérgelődtem magamban hogy minek vettem ilyen vizeletsugaras tesztet. Aztán jött a meglepi hogy Megjelent halványan a csík és pár perc elteltével már erősen látszódik. 😊
Kitti
Tiszta szívből Gratulálok én is neked Detty 😊 neked mikor volt az utolsó mensi ?
Orvost már holnap hívom , mert minimum 2 hét mire időpontot tud adni. Addigra meg már tuti hogy lát valamit ő is. Te mikor hívod ?
Kitti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!