Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja márciusra,...

Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?

Figyelt kérdés
Előzőleg volt egy csopink a facebookon, olyan jó kis társaság volt. Most megint tervezzük a babát, szeretnék megint egy kis csapatot hasonlóakkal. Akinek van kedve írjon, aztán majd meglátjuk mi sül ki belőke, érdemes lesz-e belevágni. :) Én március 8-ra nem várom!

2016. febr. 11. 13:17
❮❮ ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... ❯❯
 351/553 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Detty és Kitty! Nagy gratuláció :)Örülök nektek! Nagyon szepek a tesztjeitek.

Nekem április első hétvégéjén lett pozi a tesztem, azóta nagyon sokszor volt kis görcsölésem, de doki szerint nyúlnak a szalagok. Viszont a héten meg abbamaradt. Most persze ezen aggódom :/ Tudom h semmi nem jo, de akinek mar van tapasztalata, neki milyen volt az elejen? Koszi! Tünde vagyok!

2016. ápr. 17. 11:26
 352/553 anonim ***** válasza:

Tünde nekem az első kettő terhességemnél semmilyen görcsölgetés de még enyhe hasfájás sem volt. Úgyhogy ne izgulj hogy abba maradt , örülj neki.

Most viszont nekem is van enyhe hasfájás néha , de csak pillanatokra .

Kitti

2016. ápr. 17. 13:35
 353/553 anonim ***** válasza:
Kitti! Nekem március 20-án volt az utolsó mensim és 04.02-én foganhatott meg a baby :) én is holnap hívom, habár van egy nagyon jó szülésznő ismerősünk, aki azt mondta, h jovohet vegen mar latszodhat az UH-n, es 12.hetig normalis a görcsölés, viszont ha csak egy pontban szúr/fáj az baj lehet...és persze ha társul hozza barnázás/vérzés, akkor lehet, h méhenkivuli, azert fáj! De ha csak neha gorcsolget, akkor semmi baj valószínűleg! Ugyh en holnap hivom a Doktornőmet, aztan meglatjuk mit mondd :) erzem, h nincs semmi baj, nagyon eros a tesztem, mondjuk az nem jelent semmit, de én tudom, h minden rendben lesz :) párom még nem nagyon hiszi el, de nagyon orul ő is :) Nálad mi a helyzet? Ha gondolod írhatsz privátban is, jo lenne valakivel megosztani a tapasztalatokat :) Detty
2016. ápr. 17. 14:08
 354/553 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Nagyon nagy a csend !!

Jól vagytok ? Zoé ?? Hok tartasz ??

Kitti

2016. ápr. 21. 10:05
 355/553 anonim ***** válasza:
Nekem ma 1 nappal hamarabb megjött.Nem görcsöltem semmi jele nem volt.Ez van.Majd a következő hónapban remélem már én is jó hírekkel jövök.Zoé
2016. ápr. 21. 20:25
 356/553 anonim ***** válasza:

Sajnálom Zoé, de majd most biztos sikerülni fog.

Kb már csak mi vagyunk vissza és Eszti. Csak beállunk már mindannyian a sorba. :)

Nekem még bő egy hetem vissza van. Bár most pont nem egyértelmű számomra, hogy mikor volt ovum, vagy esetleg kétszer volt.

Megnéznétek a görbémet? [link]

Vélemény esetleg?

Evi

2016. ápr. 21. 21:54
 357/553 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Huhh Evi! Neked akkor extra rovid a ciklusod ha jol húzta volna be, de én inkabb a 12ik napot tartanam valószínűbbnek. A ciklus 9ik napján meg szem nem lehet érett tüsző, bar nem is kizárt. Én mégis úgy gondolom hogy a 12ik napi a valós. Ha igy marad akkor ráadásul a hőd nem is menne Cover Line alá 😊 drukkolok!

Üdv Tünde

2016. ápr. 22. 00:00
 358/553 anonim ***** válasza:

Köszi Tünde, hogy megnézted! Nálam nem fura ez a korai ovu, legtöbbször 10-11. napon szokott lenni. Mikor második kislányom fogant, akkor még a 8. napon volt. Na az már tényleg korai volt. Bár most is így lenne és sikerülne.

A 12. napi nekem azért is fura, mert akkor már rég elmúlt az ovus nyák is.

Evi

2016. ápr. 22. 06:41
 359/553 anonim ***** válasza:
Evi! Nekem az volt a fura h mult honapbanmikor Elvileg megfogant nem is ereztem es nyak se volt igazan. Elotte meg gyakorlatilag elöntött mikor pé volt. Szoval én nem értem de biztos igy volt jo. Na meg nem tudom mennyire befolyásolt a baratcsrje.... Üdv Tünde
2016. ápr. 22. 08:30
 360/553 anonim ***** válasza:

:)

A fura hónapok gyakran végződnek jól! Bízom benne ez most is így lesz!

Evi

2016. ápr. 22. 09:59
❮❮ ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!