Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?
Sziasztok! Detty és Kitty! Nagy gratuláció :)Örülök nektek! Nagyon szepek a tesztjeitek.
Nekem április első hétvégéjén lett pozi a tesztem, azóta nagyon sokszor volt kis görcsölésem, de doki szerint nyúlnak a szalagok. Viszont a héten meg abbamaradt. Most persze ezen aggódom :/ Tudom h semmi nem jo, de akinek mar van tapasztalata, neki milyen volt az elejen? Koszi! Tünde vagyok!
Tünde nekem az első kettő terhességemnél semmilyen görcsölgetés de még enyhe hasfájás sem volt. Úgyhogy ne izgulj hogy abba maradt , örülj neki.
Most viszont nekem is van enyhe hasfájás néha , de csak pillanatokra .
Kitti
Sziasztok. Nagyon nagy a csend !!
Jól vagytok ? Zoé ?? Hok tartasz ??
Kitti
Sajnálom Zoé, de majd most biztos sikerülni fog.
Kb már csak mi vagyunk vissza és Eszti. Csak beállunk már mindannyian a sorba. :)
Nekem még bő egy hetem vissza van. Bár most pont nem egyértelmű számomra, hogy mikor volt ovum, vagy esetleg kétszer volt.
Megnéznétek a görbémet? [link]
Vélemény esetleg?
Evi
Sziasztok! Huhh Evi! Neked akkor extra rovid a ciklusod ha jol húzta volna be, de én inkabb a 12ik napot tartanam valószínűbbnek. A ciklus 9ik napján meg szem nem lehet érett tüsző, bar nem is kizárt. Én mégis úgy gondolom hogy a 12ik napi a valós. Ha igy marad akkor ráadásul a hőd nem is menne Cover Line alá 😊 drukkolok!
Üdv Tünde
Köszi Tünde, hogy megnézted! Nálam nem fura ez a korai ovu, legtöbbször 10-11. napon szokott lenni. Mikor második kislányom fogant, akkor még a 8. napon volt. Na az már tényleg korai volt. Bár most is így lenne és sikerülne.
A 12. napi nekem azért is fura, mert akkor már rég elmúlt az ovus nyák is.
Evi
:)
A fura hónapok gyakran végződnek jól! Bízom benne ez most is így lesz!
Evi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!