Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja márciusra,...

Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?

Figyelt kérdés
Előzőleg volt egy csopink a facebookon, olyan jó kis társaság volt. Most megint tervezzük a babát, szeretnék megint egy kis csapatot hasonlóakkal. Akinek van kedve írjon, aztán majd meglátjuk mi sül ki belőke, érdemes lesz-e belevágni. :) Én március 8-ra nem várom!

2016. febr. 11. 13:17
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯
 311/553 anonim ***** válasza:
Helló lányok!Evi sajnálom én is.Nem mérem a hőmet mert a gyerek mikor hogy ébred van hogy már reggel 5-kor de olyan is van hogy 6:30-kor így szerintem nem lenne pontos a mérés.Viszont a mostani ovu megkínoz már 2.-ik napja durva hasnyilallásom és feszülésem van.Tünde csendesen meg a gratula de 2-3 hét múlva már szívhang is kesz.Tök jó!Zoé
2016. ápr. 8. 11:14
 312/553 anonim ***** válasza:
Elîrtam szóval már 3.-ik napja fáj a hasam meg a derekam.Zoé
2016. ápr. 8. 11:20
 313/553 anonim ***** válasza:
Köszönöm Zoé :) én is drukkolok neked!
2016. ápr. 8. 16:00
 314/553 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Mi össznépien betegek voltunk, nem vokt időm írni. Tünde halk gratula!

Nekem ez a ciklusom elég furán indul, a hőm még nem ment le teljesen, de remélem holnapra. Gyógyszeres cukros lettem, eljutottam orvoshoz, most megy a gondolkozás, mert borítékolták az inzulint a terhességre. Hát most nemtom mi lesz. Doki szerint inkább mostanában mint későbbi években, mert fiatalabb nem leszek már.

Hát kb ennyi.

Olvaslak titeket, amint időm engedi írok is.

Drukkolok nektek tovább!

Szerintem próbálkozunk még, de nem tudom...

Eszti

2016. ápr. 9. 12:29
 315/553 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Tünde vagyok! Egy olyan kérdésem lenne, ami nagyon gáz. Sajnos szo szerint. :( Reggelente meg csak hagyjan, de du-n és este rettentően felfujodik a hasam es kemeny is. Ez egy dolog de néha csak azt érzem h nagyon feszül, már majdnem fájdalmasan. Közben nagyon is sokszor gaz is távozik. Oke, a héten epp szabin vagyok otthon ez nem annyira vacak helyzet, de igy dolgozni se fogok tudni (ügyfélszolgálat).... De szegeny párom.... Szegeny nagyon szeretne segíteni:) Jah es a napi nagy dolog mar 3-4 napokra csökkent az elmult másfél két hétben. Kinek volt ilyen? Es mi a megoldás erre? En gyors emésztési rendszerrel vagyok megáldva, nem birom ezeket a 3 napos rendszereket. .Ma mar szilvalekvár langyos tejjel es oliva olaj+olívabogyó is volt. Annyit értem el vele h azota faj a hasam is. :/ Saj os meg az ingerig se jut el a pocim... Valakinek tipp? Egyébként ez normalis? Most pl 3x nagyobb a hasam mint normal esetben sztem.... Teljesen tanácstalan vagyok:S Köszi mindenkinek!
2016. ápr. 11. 20:55
 316/553 anonim ***** válasza:

Tunde.

Sajnos ez mind normalis. Nekem a szorulasbol es a szelgorcsbol is kinutott az elso gyereknel, a masodiknal csak a szel bantott. Utobbira szedhetsz nyugodtan szelhajtot, nem tudom, hogy amagyarorszagon milyen fajta van, de menj be patikaba. A legtobb teljesen artalmatlan terhesen is, de hatasos.

A szolulasra kinek mi valik be, nekem szemely szerint a napi ket alma, foleg akkor, ha koran vacsizok inkabb es vacsoraidoben eszem. Plusz sok folyadek. Vannak kulonbozo rosttablettak is, azok is jok, terhesen is lehet hasznalni, de az is csak akkor segit, ha eleget iszol mellette.

Ami emgem ezen kivul szo szerint meghajtott, az a magnezium volt. A 2. erzessegnel sokat gorcsolt, kemenyedett a hasam es nagyobb mennyisegben kellett szednem. Nah, attol nem csak hogy helyreallt az anyagcserem, hanem atlendultem a lo tuloldalara. Szoval kisebb mennyisegben is segithet mar normalizalni a helyzetet, plusz artani biztosan nem art, a kemenyedesek miatt elobb-utobb szinte minden pocakos eljut a rendszeres magneziumszedesig.

Kitartas!

A puffadas amugy magatol is normalizalodik az elso trimeszter utan.

2016. ápr. 11. 21:21
 317/553 anonim ***** válasza:
Anni voltam es bocsi a sok elutesert, remelem azert lehet ertelmezni. Sietek, nem olvastam at es hulla faradt vagyok, igy elgepeltem sok mindent.
2016. ápr. 11. 21:23
 318/553 anonim ***** válasza:

Szia Anni! Persze:) Minden érthető. Akkor holnap veszek be pl espumisant. Soknak nem iszom sokat csak kb másfél -két litert. Igy is max óránként megyek mosdóba... Hat azért nekem furi h most tudtam meg h terhes vagyok de máris ilyen gondom van :/

Ezek szerint magnézium segit a hasfeszulesben? Holnap beszedem itthonrol az osszeset :D Na nem de szerzek be. Erre nem is gondoltam, h az segíthet...

Nagyon koszonom a segitseget!!!:)

2016. ápr. 11. 22:03
 319/553 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Tünde, a szorulásra tudok néhány jól bevált dolgot. Sajnos kislányom nagyon-nagyon szorulásos volt, így rengeteg dolgot próbáltunk ki, amiből csak néhány volt hatásos.

Ilyen a lenmag örlemény. Ezt naponta kétszer adtam a kislányomnak natúr joghurtba keverve. Ez átlagos szorulásnál többnyire segített neki. De mikor a legdurvább volt a helyzet, akkor utifűmaghéjat adtam neki. Ezt csak bizonyos ideig lehet használni, nem állandóan. Ezek szépen rendberakták a pocakját.

Hogy terhesen ezeket lehet-e szedni, azt nem tudom, de valószínűleg igen. Bár jobb azért a dokidat megkérdezni róla.

Evi

2016. ápr. 11. 22:14
 320/553 anonim ***** válasza:

Köszi Evi! Holnap sztem lenmagot is veszek:) Az nem árthat :)Jobb ha van otthon.

Tünde

2016. ápr. 11. 23:31
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!