Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja márciusra,...

Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?

Figyelt kérdés
Előzőleg volt egy csopink a facebookon, olyan jó kis társaság volt. Most megint tervezzük a babát, szeretnék megint egy kis csapatot hasonlóakkal. Akinek van kedve írjon, aztán majd meglátjuk mi sül ki belőke, érdemes lesz-e belevágni. :) Én március 8-ra nem várom!

2016. febr. 11. 13:17
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯
 281/553 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Tünde vagyok és ma reggel megismételtem a tesztet de már kettővel. Az eredmény:

[link]

2016. ápr. 2. 07:24
 282/553 anonim ***** válasza:

Szia Anni!

Az igazság az, hogy az alsón mintha látnék valamit, de erre nem mernék megesküdni. Én ezt inkább negatívnak mondanám kép alapján, de élőben valószínűleg más. Sztem később kéne megnézni, mármint néhány nap múlva.

Üdv,

Tünde

2016. ápr. 2. 08:19
 283/553 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Evi vagyok.

Tünde, ezek gyönyörűek, nekem biztosnak tűnik a baba! De jó is neked!

Anni, mintha látnék én is egy extra halvány függőleges vonalat, de biztos élőben kicsit jobban látszik. Mikor tesztelsz újra? Ez most neked a 11.dpo?

Eszti veled mi újság? Vérzés? Doki?

2016. ápr. 2. 08:22
 284/553 anonim ***** válasza:

Szia Evi!

Köszönöm :) Párom szerint tesztmániám van, hogy még nem is késik, de már tesztelek. Én csak jót mosolyogtam rajta :) Őszintén szólva semmi tünetem sincs az ég világon, csak az volt fura, hogy az alhasamban érzek valamit... Nem tudom rendesen leírni az érzést, mert kicsit olyan mintha csikarna, mintha megjönne, mintha mensi görcs lenne, de összemosódva, csak épp egyik sem olyan erős mintha tényleg ezek valamelyike lenne. Szóval nagyon kusza, de ilyet előtte nem éreztem és ezért teszteltem tegnap, mert akkor már 2 napja éreztem. Ja és nagyon fáradt vagyok a hét közepe óta. Du-n a munkában, már 3 körül alig vártam, hogy este 7 legyen és jöhessek haza, bezzeg mikor eldőltem, akkor meg hiába voltam álmos nem tudtam elaludni. Piszok mérges is voltam :) Mostmár nem, mert tudom, h mi lehet mögötte :D

2016. ápr. 2. 08:30
 285/553 anonim ***** válasza:

Koszonom, hogy megneztetek!

Igen, 11 dpo es epp emiatt en negativnak veszem. Legutobb is ezt a tesztet hasznaltam, amikor terhes voltam es akkor 10 dpo-n delutan pozitiv lett, halvanyan, de egyertelmuen. Szoval ha ez most pozitiv lenne, akkor szerintem nem nezne ki negativnak . :) Ertitek.

Van meg egy clearbluem, de nem hasznalom el. Hetfon, max kedden kellene megjonnie, ha nem jon meg esetleg es a homersekletem sem esik le, akkor majd tesztelek ujra.

A mult honapban is volt halvany pozitiv (?) tesztem ilyenkor, igaz masik fajta, de abbol sem lett semmi.

De most a ferjem valtig allitja, hogy terhes vagyok, o erzi, latja. Emiatt teszteltem optimistan.

2016. ápr. 2. 08:44
 286/553 anonim ***** válasza:

Ha te most látsz valamit, sztem akkor néhány nap múlva már tuti erősen és biztosan mindenki számára látható lesz :) Drukkolok :)

Tünde

2016. ápr. 2. 08:59
 287/553 anonim ***** válasza:
Tünde ezek szép pozitív tesztek! Zoe
2016. ápr. 2. 10:42
 288/553 anonim ***** válasza:
Hello Anni!Én negatívnak látom de tényleg lehet hogy csak hamar csináltad a tesztet!Eszri az április lesz a mi hónapunk érzem!Zoe
2016. ápr. 2. 10:47
 289/553 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Evi vagyok.

Tünde, ezt nagyon jól megfogalmazta, hihetetlen, de én is hasonlókat érzek a hasamban, csak valahogy nem tudtam eldönteni, hogy most a méhem görcsölget, vagy a belek rendetlenkednek. Olyan nagyon enyhe görcsöcske. Én csütörtök óta érzem, ma délelőtt is fájdogált. Mondtam is a férjemnek, hogy görcsöl a hasam, de ahogy kimondtam el is bizonytalanodtam, hogy mim is fáj valójában, annyira enyhe.

Első lányomnál erősebben, egyértelműen görcsölgettem az elején, másodiknál meg egyáltalán nem. Szóval ez az enyhe valami ismeretlen, de jó, hogy így megfogalmaztad.

Tünde, hányadik dpo-n érezted ezeket? És hányadikon csináltál tesztet?

2016. ápr. 2. 14:50
 290/553 anonim ***** válasza:

Szia Evi!

Szóval a ciklus.hu 20-ára írta és nyák szerint, meg szerintem is akkor lehetett, de a diagramm a hőnél meg 18-ára tette az ovut. Így vagy a 11-iken vagy a 13-ikon teszteltem először, de egy nappal előtte már éreztem valamit.

Ha érdekel a görbém, akkor az így alakult:

[link]

2016. ápr. 2. 14:57
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!