Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja márciusra,...

Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?

Figyelt kérdés
Előzőleg volt egy csopink a facebookon, olyan jó kis társaság volt. Most megint tervezzük a babát, szeretnék megint egy kis csapatot hasonlóakkal. Akinek van kedve írjon, aztán majd meglátjuk mi sül ki belőke, érdemes lesz-e belevágni. :) Én március 8-ra nem várom!

2016. febr. 11. 13:17
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
 251/553 anonim ***** válasza:
Eszti akkor lehet neked már odabent nagy dolgok történnek!Drukkolok!Nekem egész nap mindjárj megjön érzésem van plusz derékfájás.Az első terhességemnél is volt ilyen csak akkor volt durva szurkálás is most az nincs úgyhogy leheteza hónap seamuénk!Zoe
2016. márc. 25. 18:53
 252/553 A kérdező kommentje:

Zoé! Abban biztos vagyok, hogy nincs két egyforma terhesség! Fiamnál onnan tudtam, hogy elaludtam délután (fogantatás után kb 12nappal), lányomnál pedig túrórudit ettem savanyú uborkával, szintén kb ugyanakkor. Egyiknél sem fáj a hasam, előttük a peteérést sem éreztem. Már érzem. Most a "valami más"-t is érzem. (Beágyazódás?) Ma fájt kicsit a hasam.

Bármi lehet Zoé! :)

Eszti

2016. márc. 25. 20:38
 253/553 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Tünde vagyok. Én ebben a hónapban, mivel 7-én megjött az előírás szerint, elkezdtem barátcserjét szedni és a hőt is méregetem. Így még inkább reménykedem, hogy most aztán 3-án már nem fog megjönni :D

A görbém most így néz ki:

[link]

Mondjuk a beágyazódáshoz szerintem jobban nem is jöhetett, hogy megfáztam és az immunrendszerem taccson van :) 3 napja tart...

Eszti: Drukkolok, néztem a görbéd, szerintem is nagyon biztató :)

Zoé, remélem baba miatt érzed ezeket! Drukkolok neked is, hogy két csíkot tesztelj hamarosan. Bár én már nem bírnám ki és már tuti kezdeném a tesztelgetést :D

Közben persze olvaslak ám titeket, csak nem igazán volt mit írnom.

Ja és fejlemény még, hogy megjött a nőgyógyászati lelet, ami P2-s, de valami kis gyulladást mégis találtak, uh ha most megjön, akkor gyógybogyózás és utána kontroll, ha meg nem, akkor visszamegyek, hogy adjon más gyógyszert, mert ezek egyike sem ajánlott terhesen.

Szóval most ott tartok, hogy még elvileg van egy hetem a nemvártig. Ez már a harmadik ciklus lesz, hogy próbálkozunk és remélem lassan sikerülni is fog :)

Addig is drukkolok mindenkinek :)

2016. márc. 26. 19:05
 254/553 anonim ***** válasza:

Szia Tünde!Sikerülni fog meglátod én drukkolok neked de nem csak neked hanem mindenkinek.Nem akarok még tesztelni mert nem akarok minden nap csalódni ha negatív a teszt.Így várok.Egyfolytában megjön érzésem van a melleim is érzékenyek ha megjön fura lesz hogy ennyi tünetem van előtte.Mellfájdalom,érzékenység az első terhességemnél egyáltalán nem volt.Olyan jó lenne ha a nyuszi 2 csíkos tesztet hozna hétfőn!

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepet kívánok!Zoé

2016. márc. 26. 20:41
 255/553 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Eléggé eltüntem, de olvasgattam azért a beszélgetéseiteket. Betegek voltak a kislányaim, aztán én is, ezért nem sok időm volt írni.

Múlt hónap nekünk is sikertelen volt. Most meg férjem munkája miatt külföldön volt 1 hétig, féltem is, hogy nem ér haza az ovumra, de úgy néz ki elcsíptük.

Még nagyon az elején vagyok, de szépen megy fel a hőm. Remélem ezúttal sikeres hónapot zárhatunk. [link]

Eszti, nagyon bíztató a görbéd, végre csak meglett az az ovu, drukkolok neked!

Zoé, hétfőre nem várod? Vagy akkor tesztelsz? Drukkolok neked is, tüneteid nagyon jók!

Nekem még semmi tünetek, de ilyen korán nem is nagyon lehetne még.

Evi

2016. márc. 26. 22:39
 256/553 anonim ***** válasza:
Sziasztok Lányok, Dóri vagyok.. Sajnos, elvesztettem a babánkat... :'( Ma reggel egy vérfolt volt a bugyimon, beszaladtam a kórházba, ott viszont már elég sokat véreztem, a terhességi teszt ott már negatív lett... Megvizsgáltak, de sehol nem láttak semmit... Most ez nagyon fáj, csak a kisfiam tartja bennem a lelket... Már 5 hetes és 3 napos voltam... :(
2016. márc. 27. 13:14
 257/553 anonim ***** válasza:
100%
Jajj Dóri 😢 nagyon sajnalom!!! Ilyenkor nagyon nehéz, de fel a fejjel! Nemsokára újra örülni fogsz!
2016. márc. 27. 15:54
 258/553 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom én is Dóri!Tudom ez ilyenkor nagyon nehéz de hidd el tuti hamarosan újra kisbabát fogsz hordani a szíved alatt!Nekem ma egész nap hányingerem van de ez lehet az idegességtől is már hogy mi lesz holnapra nem várom!Zoé
2016. márc. 27. 21:11
 259/553 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Nekem óramű pontosággal megjött.Nem vagyok csalódott.De a következő hónapban jobban rágyúrunk.Szóljatok ha csináltok áprilisi kérdést mert ott a helyem!Mindenkinek megy a drukk aki mostanában várja!Zoé
2016. márc. 28. 07:57
 260/553 anonim ***** válasza:
Szia Zoé! Akkor várunk meg egy kicsit. Nekem egy het van a nemvartig. 3-an kiderül minden😊 Remélem h a baratcserje hasznal valamit. Mondjuk semmit sem erzek még úgy hogy sztem nalam is akarmi lehet... Azért biztos ami tuti gravida es cserje meg omega 3-t mar szedek, hatha😊
2016. márc. 28. 08:45
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!