Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?
Zoé! Abban biztos vagyok, hogy nincs két egyforma terhesség! Fiamnál onnan tudtam, hogy elaludtam délután (fogantatás után kb 12nappal), lányomnál pedig túrórudit ettem savanyú uborkával, szintén kb ugyanakkor. Egyiknél sem fáj a hasam, előttük a peteérést sem éreztem. Már érzem. Most a "valami más"-t is érzem. (Beágyazódás?) Ma fájt kicsit a hasam.
Bármi lehet Zoé! :)
Eszti
Sziasztok! Tünde vagyok. Én ebben a hónapban, mivel 7-én megjött az előírás szerint, elkezdtem barátcserjét szedni és a hőt is méregetem. Így még inkább reménykedem, hogy most aztán 3-án már nem fog megjönni :D
A görbém most így néz ki:
Mondjuk a beágyazódáshoz szerintem jobban nem is jöhetett, hogy megfáztam és az immunrendszerem taccson van :) 3 napja tart...
Eszti: Drukkolok, néztem a görbéd, szerintem is nagyon biztató :)
Zoé, remélem baba miatt érzed ezeket! Drukkolok neked is, hogy két csíkot tesztelj hamarosan. Bár én már nem bírnám ki és már tuti kezdeném a tesztelgetést :D
Közben persze olvaslak ám titeket, csak nem igazán volt mit írnom.
Ja és fejlemény még, hogy megjött a nőgyógyászati lelet, ami P2-s, de valami kis gyulladást mégis találtak, uh ha most megjön, akkor gyógybogyózás és utána kontroll, ha meg nem, akkor visszamegyek, hogy adjon más gyógyszert, mert ezek egyike sem ajánlott terhesen.
Szóval most ott tartok, hogy még elvileg van egy hetem a nemvártig. Ez már a harmadik ciklus lesz, hogy próbálkozunk és remélem lassan sikerülni is fog :)
Addig is drukkolok mindenkinek :)
Szia Tünde!Sikerülni fog meglátod én drukkolok neked de nem csak neked hanem mindenkinek.Nem akarok még tesztelni mert nem akarok minden nap csalódni ha negatív a teszt.Így várok.Egyfolytában megjön érzésem van a melleim is érzékenyek ha megjön fura lesz hogy ennyi tünetem van előtte.Mellfájdalom,érzékenység az első terhességemnél egyáltalán nem volt.Olyan jó lenne ha a nyuszi 2 csíkos tesztet hozna hétfőn!
Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepet kívánok!Zoé
Sziasztok! Eléggé eltüntem, de olvasgattam azért a beszélgetéseiteket. Betegek voltak a kislányaim, aztán én is, ezért nem sok időm volt írni.
Múlt hónap nekünk is sikertelen volt. Most meg férjem munkája miatt külföldön volt 1 hétig, féltem is, hogy nem ér haza az ovumra, de úgy néz ki elcsíptük.
Még nagyon az elején vagyok, de szépen megy fel a hőm. Remélem ezúttal sikeres hónapot zárhatunk. [link]
Eszti, nagyon bíztató a görbéd, végre csak meglett az az ovu, drukkolok neked!
Zoé, hétfőre nem várod? Vagy akkor tesztelsz? Drukkolok neked is, tüneteid nagyon jók!
Nekem még semmi tünetek, de ilyen korán nem is nagyon lehetne még.
Evi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!