Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja márciusra,...

Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?

Figyelt kérdés
Előzőleg volt egy csopink a facebookon, olyan jó kis társaság volt. Most megint tervezzük a babát, szeretnék megint egy kis csapatot hasonlóakkal. Akinek van kedve írjon, aztán majd meglátjuk mi sül ki belőke, érdemes lesz-e belevágni. :) Én március 8-ra nem várom!

2016. febr. 11. 13:17
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/553 anonim ***** válasza:
Kitti voltam 😊
2016. márc. 10. 15:42
 212/553 anonim ***** válasza:
100%
Tudjátok amúgy mi a fura?kb 10 éve nem volt rajtam pattanás most pár nap alatt 5 pattanás jött ki az arcomon.Dolgoznak a hormonok.Zoé
2016. márc. 10. 16:02
 213/553 anonim ***** válasza:

Jaj Zoé ne is mond. Ismerős. Nekem menszesz előtt Sosem jön ki pattanás és egyébként is ritka. Na de most. Pár napja az arcomon vam egy pár darab és nem is kicsi .

Ráadásul nagyon ingerlékeny vagyok. Néha csak úgy felrobbanok , pedig semmi okom rá.

Lehet neked ott valami a mostani negatív teszt ellenére 😊 nem te lennél az első akinek későn mutatja ki. Sose lehet tudni. Azért drukkolok neked

Kitti

2016. márc. 10. 16:44
 214/553 anonim ***** válasza:
Nekem is 5 db nagy "mérges" pattanásom lett.Pár nap múlva lehet megcsinálok még egy tesztet.Aztán majd látjuk.Ha negatív akkor tovább dolgozunk a kistesón.Zoé
2016. márc. 10. 17:23
 215/553 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nem tudom, mennyire nézitek még a válaszokat. 8. oldal/ 76-os válaszoló vagyok, Dórinak hívnak. Mi próbálkozunk a kistesóval.

Nekem ma (ha halványan is, de) pozitívak lettek a tesztjeim! :)

Csak március 14-ére nem várom, szóval még holnap reggel és holnap után reggel is tesztelek, kíváncsi vagyok, mennyire erősödik majd a csík.

Az az érdekes, hogy a fiam, aki most 20 hónapos, már 4-5 nappal ezelőttől elkezdte azt csinálni, hogy felhúzza a pólómat, mutat a hasamra és simogatja, paskolgatja... Nagyon érdekes, hiszen semmit sem mondtam neki ezzel kapcsolatban, hiszen akkor még semmi nem volt biztos... :)

Amúgy borzasztóan fájnak a cicijeim, görcsölget néha a hasam, illetve szurkál (olyan, mintha forró tűkkel szurkálnának belülről), fájdogál a fejem, de az nem olyan vészes, elég erőtlennek és fáradtnak érzem magam és néha el-elkap a hányinger... :(

Íme a tesztjeim:

[link]

[link]

2016. márc. 12. 14:04
 216/553 anonim ***** válasza:
Gratula neked Dóri a kistesóhoz!zoe
2016. márc. 12. 19:21
 217/553 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Vannak új pozitív tesztesek?Nekem tegnap óta peteérésem van fáj a hasam alja.Remélem jókor voltunk együtt.Aztán mostmár jöhet majd a várakozás.Többiek hogy vagytok?Zoé
2016. márc. 13. 22:39
 218/553 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Dóri neked gratulálok a kistesóhoz. 😊

Én ugye ott tartottam, hogy szombaton kellett volna megjönnie , ami nem történt meg. Utoljára pénteken reggel csináltam tesztet de akkor az semmit nem mutatott.

Ma megyünk pestre útközben veszek tesztet és megcsinálom mert Mostmár kezdek magamban örülni hogy nem jött meg, de nem akarom elkiabálni.

Néha fájdogált a hasam egy egy pillanatra, de Ennyi. Sokszor szédülök, még a kezem is remeg annyira. Többiek ? Hogy vagytok ?

Kitti

2016. márc. 14. 06:27
 219/553 anonim ***** válasza:

Dori: gratulalok a pozitiv tesztekhez! :)

Kitti: megy a drukk neked!

Zoe: irigyellek, hogy te mar a peteeresnel jarsz. :)

Rolam: nekem elvileg 5 nap mulva lesz peteeresem.

Homerozok, de sok ertelme nincs, mert mar egy hete megfaztam, hoemelkedesem is szokott lenni, szoval ossze-vissza ugral a gorbem. Inkabb hasznalni fogok ovutesztet is.

Amugy meg fogalmam sincs, hogy mennyire lesz sikeres a honap. A ferjem uj munkaja a legjobb fogamzasgatlo: hajnalban indul, kedo este er haza, mi hamarabb elalszunk, mint a gyerekek. Egy szabadnapja lesz, az is az ovum utan. A szexualis eletunk sohasem volt ilyen gyenge, mint mostanaban, ami alapban is bosszanto. :(

2016. márc. 14. 08:37
 220/553 anonim ***** válasza:
Anni.
2016. márc. 14. 08:39
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!