Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?
Szia Zoe!
Igen, sajnos szerintem is negativ, legalabbis igy kepen csak egy csik van.
En azt gondolom, hogy pozitivnak kellene lennie, ha a mensi ellenere megis lenne baba, mert mar eleg sok ido eltelt.
De nezd, mar nem kell sokat varni es jon az ujabb peteeres! :)
Legalabbis en utanad kezdtem mensizni es mar tul is vagyok rajta. Ha minden igaz, akkor jovo het vegen tul leszek a peteeresen is, aztan megint lehet izgulni.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de en a peteeres elotti ket hetet nagyon jol viselem, csak ugy rohan az ido es nem is vagyok turelmetlen. De a peteeres utan minden egyes nap egy evnek tunt a multkor, amikor mar nem vedekeztunk. Azt hittem, hogy soha nem telik el az a bizonyos 14 nap.
Gondolom most sem lesz jobb.
Anni voltam.
Basszus, ha egyszer sikerul kiirni es nem felejtem el, akkor eskuszom, hogy meghivom magam egy gomboc fagyira... :D
Helló! Akkoröát is írhatjuk magunkat lassan a kövi hónapra. :)
Én ma voltam dokinál. Eddig nem volt pém, szerinte még nem is lesz, pcos-om nagyon előjött, valószínű már a cukrom eléggé elromlott. Meg tudjuk javítani, csak... nehéz, mert már a szervezetem többi része is be van kavarodva.
Eszti
Mindenkinek aki kövi hónapra marad drukkolok! Az már a mi időnk lesz! :)
Eszti
Zoé, ez szerintem is negatív, sajnálom, de ne szomorkodj, indul az új hónap, új remény.
Eszti, sajnálom, hogy így összekuszálódott a szervezeted, de csak rendbe hozzák.
Evi
Sziasztok.
Nálam semmi előjele most , hogy megjönne pénteken vagy szombaton.
Néha ugyan fájdogál a hasam de csak mindig kis időre. A melleimben érzek néha fura szurkálást.
Tesztem van ugyan de nem merem megcsinálni mert félek a csalódástól , meg talán reggeli vizeletből jobb lenne.
Közben viszont furdal a kíváncsiság nagyon , de ha most megcsinálom és negatív akkor meg eléggé elkeseredek. Így magam sem tudom mit csináljak, a tesztet meg csak forgatom a kezemben.
Kitti
Reggel megcsinálom , aztán lesz ami lesz.
Én ittam pár napig a palástfű teát , sok helyen viszont olvastam hogy késik tőle a menstruáció. Már magam sem tudom mit gondoljak ezekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!