Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja márciusra,...

Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?

Figyelt kérdés
Előzőleg volt egy csopink a facebookon, olyan jó kis társaság volt. Most megint tervezzük a babát, szeretnék megint egy kis csapatot hasonlóakkal. Akinek van kedve írjon, aztán majd meglátjuk mi sül ki belőke, érdemes lesz-e belevágni. :) Én március 8-ra nem várom!

2016. febr. 11. 13:17
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/553 anonim ***** válasza:

[link]

Zoé

2016. márc. 9. 15:28
 202/553 anonim ***** válasza:

Szia Zoe!

Igen, sajnos szerintem is negativ, legalabbis igy kepen csak egy csik van.

En azt gondolom, hogy pozitivnak kellene lennie, ha a mensi ellenere megis lenne baba, mert mar eleg sok ido eltelt.

De nezd, mar nem kell sokat varni es jon az ujabb peteeres! :)

Legalabbis en utanad kezdtem mensizni es mar tul is vagyok rajta. Ha minden igaz, akkor jovo het vegen tul leszek a peteeresen is, aztan megint lehet izgulni.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de en a peteeres elotti ket hetet nagyon jol viselem, csak ugy rohan az ido es nem is vagyok turelmetlen. De a peteeres utan minden egyes nap egy evnek tunt a multkor, amikor mar nem vedekeztunk. Azt hittem, hogy soha nem telik el az a bizonyos 14 nap.

Gondolom most sem lesz jobb.

2016. márc. 9. 16:50
 203/553 anonim ***** válasza:
100%

Anni voltam.

Basszus, ha egyszer sikerul kiirni es nem felejtem el, akkor eskuszom, hogy meghivom magam egy gomboc fagyira... :D

2016. márc. 9. 16:51
 204/553 A kérdező kommentje:

Helló! Akkoröát is írhatjuk magunkat lassan a kövi hónapra. :)

Én ma voltam dokinál. Eddig nem volt pém, szerinte még nem is lesz, pcos-om nagyon előjött, valószínű már a cukrom eléggé elromlott. Meg tudjuk javítani, csak... nehéz, mert már a szervezetem többi része is be van kavarodva.

Eszti

Mindenkinek aki kövi hónapra marad drukkolok! Az már a mi időnk lesz! :)

Eszti

2016. márc. 9. 20:37
 205/553 anonim ***** válasza:

Zoé, ez szerintem is negatív, sajnálom, de ne szomorkodj, indul az új hónap, új remény.

Eszti, sajnálom, hogy így összekuszálódott a szervezeted, de csak rendbe hozzák.

Evi

2016. márc. 9. 22:41
 206/553 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Nem kenődök el dolgozunk a két csíkos tesztért ;).Hívtam a dokimat azt momdta hogy ha köv hónapban is ilyen rövid semmilyen lesz a mensim akkor csináljak tesztet és ha az is negatív akkor menjek megvizsgál.Most voltam januárban kontrollon ott mindent rendben talált.Azt mondta nyugi és tessék szorgoskodni ;).Mindenkinek aki mostanában tesztel azoknak drukk!Akiknek meg megjött mi vagyunk többen a köv hónap a miénk lesz.Most jön 4 nap pihi remélem mindenki ki tud kapcsolódni és megfogannak végre a babócáink!Nem sorolom a neveket de tudja mindenki!Zoé
2016. márc. 10. 08:10
 207/553 anonim ***** válasza:
Sziasztok Tünde vagyok 😊 Igy van meg egyszer Gratulálok a pozikhoz, de kov hónapban mar mi is sztem azok leszünk 😊 En amit most megnézem a baratcserje kapszula. Ma jön meg és kipróbálom, hatha. Kov kiirt kérdésnél is ott leszek ám 😉 Hajrá csajok!
2016. márc. 10. 08:18
 208/553 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Nálam semmi előjele most , hogy megjönne pénteken vagy szombaton.

Néha ugyan fájdogál a hasam de csak mindig kis időre. A melleimben érzek néha fura szurkálást.

Tesztem van ugyan de nem merem megcsinálni mert félek a csalódástól , meg talán reggeli vizeletből jobb lenne.

Közben viszont furdal a kíváncsiság nagyon , de ha most megcsinálom és negatív akkor meg eléggé elkeseredek. Így magam sem tudom mit csináljak, a tesztet meg csak forgatom a kezemben.

Kitti

2016. márc. 10. 13:24
 209/553 anonim ***** válasza:
100%
Kitti ha úgy érzed akkor tesztelj ne forgasd rajta magad az sokkal rosszabb.Drukkolok hogy ott legyen a két csík!Zoé
2016. márc. 10. 15:31
 210/553 anonim ***** válasza:

Reggel megcsinálom , aztán lesz ami lesz.

Én ittam pár napig a palástfű teát , sok helyen viszont olvastam hogy késik tőle a menstruáció. Már magam sem tudom mit gondoljak ezekről.

2016. márc. 10. 15:41
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!