Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja márciusra,...

Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?

Figyelt kérdés
Előzőleg volt egy csopink a facebookon, olyan jó kis társaság volt. Most megint tervezzük a babát, szeretnék megint egy kis csapatot hasonlóakkal. Akinek van kedve írjon, aztán majd meglátjuk mi sül ki belőke, érdemes lesz-e belevágni. :) Én március 8-ra nem várom!

2016. febr. 11. 13:17
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/553 anonim ***** válasza:
Evi jó hír hogy a hőd fent van.Én nem mértem most napok óta.Vagyunk itt pár akik furán érzik magukat.Hátha azok a negatív tesztek nőnapra pozitívra változnak mindönknél :).Zoé
2016. márc. 6. 15:24
 182/553 anonim ***** válasza:

De jó lenne :) Zoé legyen úgy ;)

Üdv, Tünde

2016. márc. 6. 15:41
 183/553 A kérdező kommentje:
Zoé! Fiammal 3 hétig folyamatosan barnáztam/véreztem. Mire egy normális orvos rájött, hogy kevés a progeszteronom, sárgatest gond van, és írt gyógyszert. Feküdnöm is kellett szigorúan, és rendbe jöttünk! Drukkolok! És a többieknek is!
2016. márc. 6. 16:30
 184/553 anonim ***** válasza:
Szia utolso! Es voltak tuneteid vagy teszted? Vagy honnan tudtad hogy terhes vagy? Köszi
2016. márc. 6. 16:39
 185/553 anonim ***** válasza:
Nekem 1,5 napig tartott már nincs semmi péntek óta.Remélem minden rendben lesz.Szerdán csinálok egy tesztet.De lehet nincs is baba csak beképzelek dolgokat.Zoé
2016. márc. 6. 20:05
 186/553 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Vannak úi fejlemények valakinél?

Eszti, görbéd hogy alakul?

Zoé neked vannak tüneteid, vagy csak ez a fura, rövidke vérzés?

Tünde, te csináltál tesztet? Vagy nem mára tervezted?

Nekem ma megint kicsit lement a hőm, a hasam is görcsölget, teszt továbbra is negatív. Kezdem teljesen elveszíteni a reményt, hogy sikeres lehet ez a hónapunk. :(

[link]

Evi

2016. márc. 7. 08:22
 187/553 anonim ***** válasza:

Hello Evi!Tünet napkőzbe egy kis szédülés de ez lehet csak az időjárás miatt van.Nem tudom egyszer van tünetem máskor nincs.Lehet bebeszélem.Tünde tesztet csinàltál?És a többiek hogy vagytok?

Zoé

2016. márc. 7. 17:09
 188/553 anonim ***** válasza:
Sziasztok Tünde vagyok! Nem csinaltam mert ma Megjött, igy sztem nekem ez a honap nem sikeres:( De majd most:) Nektek remelm jobb hireitek lesznek! Hajrá ;)
2016. márc. 7. 17:35
 189/553 anonim ***** válasza:

Sajnálom Tünde, de ne csüggedj! Majd a következő sikeres lesz!

Zoé, nagyon kíváncsi vagyok nálad mi lesz.

Nálam kisebb görcsökön kívül nincs semmi tünet.

Evi

2016. márc. 7. 21:42
 190/553 anonim ***** válasza:

Szia Evi! Nincs csüggedés :) Beszereztem hőmérőt es nézek baratcseje kapszulat:) Valami csak bevalik;) Nalad minden rendben?

Zoe remelemnalad is! Aztán ha teszt lesz remélem elmondod:)

2016. márc. 7. 22:01
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!