Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja márciusra,...

Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?

Figyelt kérdés
Előzőleg volt egy csopink a facebookon, olyan jó kis társaság volt. Most megint tervezzük a babát, szeretnék megint egy kis csapatot hasonlóakkal. Akinek van kedve írjon, aztán majd meglátjuk mi sül ki belőke, érdemes lesz-e belevágni. :) Én március 8-ra nem várom!

2016. febr. 11. 13:17
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
 231/553 anonim ***** válasza:

Kitti voltam 😊

Mercédesz gratulálok a pozitív teszthet 😊

2016. márc. 17. 10:37
 232/553 anonim ***** válasza:
Nekem tegnap este óta szurkàl a hasam alja meg a derekam is fáj.Érdekes.Zoé
2016. márc. 17. 10:42
 233/553 anonim ***** válasza:

Mi ugyan nem próbálkozunk régóta , tulajdonképpen 1 teljes hónap volt most , de eléggé csalódott vagyok most. Mindennél jobban szeretnénk a párommal közös gyerkőcöt , de van bennem félsz is nagyon. Még az előző kapcsolatomból volt egy terhesség megszakításom a 11. Hét vége felé , mert akkor vették észre , hogy nincs szívhang. 😒 ennek már 2 éve.

Ezért is van bennem a félsz , hogy mi van ha nem tudok már teherbe esni.

2016. márc. 17. 13:12
 234/553 anonim ***** válasza:

Kitti voltam.

Ez mindig lemarad 😊

2016. márc. 17. 13:13
 235/553 anonim ***** válasza:

Kitti.

Emiatt ne aggodj. Eleve nem olyan drasztikus modszerekkel csinaljak mar ezeket a muteteket, mint regen, ha lett volna megis komplikacio, azt eszrevetetted volna. Sajnos sokan at esunk ezen, vetelesnel sajnos sokszor nincs mas megoldas, csak a mutet. Szerencses esetben beindul a dolog magatol, de nem mindenkinel. Nekem sem indult be meg 3 hettel azutan sem, hogy elhalt az embrio. Tovabb nem lehetett varni, nem is akartam. Es nekem meg friss a dolog, osszel tortent.

Ennek ellenere egyaltakan nem aggodom a teherbeeses miatt. Szerintem ha a cuklus rendben van, akkor nincs gond, ha az rendszertelen, akkor viszont nem art rendberakni.

Zoe: drukkolok neked nagyon. Mikor is akarsz tesztelni?

Nekem elvileg most van peteeresem. A gorbem tiszta cikk-cakk, de mar tudom, hogy miert: a ma reggeli meres utan lemerult az elem a homeroben. Nyilvan mar gyenge volt egy ideje, igy nem mert jol, mehet a ket hetnyi gorbem a kukaba...

Egyebkent tuti nalam van valami gond a peteeressel. Nem olyan ez, mint szokott lenni, nem igazan erzem a jeleket. A gorbem mutatta mult honapban is jol, az ovuteszt is, de akkor sem ereztem azt, amit szoktam.

Mar vettem repjegyeket, aprilisban megyek az orvosomhoz vissza. Ha terhes leszek azert kell mennem, ha nem leszek terhes, akkor meg csinaltatok egy rakszurest, meg rakerdezek, hogy erdemes-e meg ezetnem a hormonokat. Bar hulye voltam, ugy vettem repjegyet, hogy epp peteeres utan leszek es ha jol tudom a 21. napon erdemes a hormonsort megcsinaltatni. Termeszetesen akkor mar nem leszek Magyarorszagon, itt meg egy vagyonba kerul. De ez van. Tegnap kellett volna ezen gondolkodni, amikor foglaltam jegyet...

Anni

2016. márc. 18. 08:01
 236/553 anonim ***** válasza:

Szerintetek?.....segítsetek 1 éve próbálkozunk lassan

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

#Do

2016. márc. 18. 19:45
 237/553 A kérdező kommentje:

Kukucs!

Kitti sajnálom, de hidd el jobb ha ilyenkor magától ér véget a dolog mint... próbáld ezt nézni. Sokan sokmindent átéltünk már, és ez a hónap a tiétek lesz!

Mercédesz gratulálok!

Csajok, én pedig úgy gondolom, így a csekély 40.ciklusnaponon végre volt peteérésem. Pár napon belül a görbe majd megmondja, de ma úgy éreztem magam, hogy lazán rámondanám, hogy amivel eddig csak próbálkozott a szervezetem, na ez volt az! Mondtam is embernek, ha nem jön meg, akkor pé volt. Szerencsére mióta a doki mondta, hogy nagyon cisztás vagyok, egyelőre semmit nem lát, nem tudja mikor lesz, az óta olyan jókat szexeltünk, hogy huh. :)

Remélem meg lesz a gyümölcse!

Zoé várunk minden hírt, mindenkinek további drukkok, esetleg gratulációk!

Eszti

2016. márc. 19. 20:01
 238/553 anonim ***** válasza:
Helló Eszti!Hírek:nem tudom hogy bebeszélem magamnak de mintha érzékenyebbek a melleim meg nagyon fáradt vagyok már 2 napja.De lehet ez csak a tavaszi fáradtság.Én is kíváncsi leszek mi lesz.De nem adjuk fel!Eszti nektek is hajrá!Aztán majd írj te is milyen tüneteid vannak vagy lesznek!Zoé
2016. márc. 19. 20:22
 239/553 anonim ***** válasza:

Eszti!

Vezeted a gorbedet? Az hogyan alakul? Van nyoma annak, hogy peteeres volt? Remelem tenyleg az volt es sikeres. :)

Zoe: azota hogy erzed magad? Mikor is fogsz tesztelni? Megvarod hogy kessen a mensi? Mikor kellene megjonnie?

Nekem most kesik a peteeresem. Lehet hogy a stressztol, vagy a verzestol, ami volt a mensi utan meg. Az is lehet hogy mar az a ket nap plusz verzes is a stressz miatt volt, ki tudja...

En amugy is hajlamos vagyok az ilyesmire, erettsegi, allamvizsga, elso munkanap es ciklus kozepen kepes vagyok elkezdeni menstrualni. Bar most mar nehany eve nem tortent ilyen, amiota folyamatosan Mirenat hasznaltam.

A lenyeg, hogy eddig 14-15. ciklusnapomon volt peteeres honapok ota. Most vartam pentekre, semmi. A homersekletem nem valtozott, tunete nem volt, ovuteszt masszivan negativ. Ez ment hetvegen is. Ma mar vennem kellett ujabb adag ovutesztet, mert elhasznaltam, amit a honapra szantam.

Most megcsinaltam, es full pozitiv. Szoval elvileg csak holnap lesz peteeres, 18. ciklusnapon. De hinni majd csak a homersekletnek hiszek, ha felmegy.

De marciusban nem tesztelek igy pozitivat, az biztos. Szeritnem meg sem probalok tesztelni, csak valamikor aprilis elejen.

Anni

2016. márc. 21. 12:53
 240/553 anonim ***** válasza:
Anni hajrá akkor!Nekem tünetem deréjfájás van ma.De ez bármitől lehet.Húsvét után tesztelek ha nem jön meg 28.-án.Bízom benne,de ha nem akkor csatlakozok az áprilisi csapathoz!Zoé
2016. márc. 21. 14:59
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!