Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?
Csajok!
Végre bizakodok:
Hazudik, mert 19-én volt pém.
Zoé: derekam fájdogál, és a melleim, ami nem szokott 2 gyerek óta.
Április 2-án tesztelek, ha addig minden jól alakul. :))))
Eszti
Sziasztok.
Zoé neked megy a drukk hogy ne Jöjjön meg. 😊
Eszti akkor most jön neked a várakozás ideje , remélem sikeres lesz a hónapod.
Nekem ugyan Megjött , de mondhatni hogy csak egy napra . Pénteken volt vérzés, szombat - vasárnap az csak maszatolás volt.
Ilyen nem szokott lenni. Most várok , hogy jelentkezik e valami tünet , hogy érdemes e tesztelnem .
Ha nem akkor kivárom hogy jövőhónapban megjön e.
Kitti
Sziasztok! Kinél mi újság?
Nagy lett a csend. :(
Nekem szépen emelkedik a hőm, egyre feljebb. Már igazán csini görbém van.
Kiiváncsi vagyok mi lesz.
Eszti
Eszti: mi a helyzet azota? Fent van a homersekleted? Hanyadik dpo-n vagy elvileg?
Zoe: te lassan tesztelhetsz is, ugye? Erzel mar valamit?
Nekem nincs remenyem ehhez a honaphoz. Ugye 4 napot csuszott az ovum, ami sohasem szokott, valami biztosan bekavart. Talan a stressz.
Ugyan az lh teszt pozitiv lett es ereztem is valamit, de van ra esely, hogy nem tudott megrepedni a tuszot. Masnapra nem emelkedett eleget a hom, csak 2 tizedet, de eddig mindig ugrott 4-5 tizedet egybol.
Azota nem is tudom merni, mert lebetegedtem, lazas vagyok.
Pedig jo lett volna latni, hogy beindul-e a homerseklet emelkedes, ugy legalabb tudnam, hogy mikorra varjam a mensit.
Ha tenyleg volt peteeres, akkor ez a 4. dpo.
Sziasztok!
Kitti mi újság?
Zoé nagyon drukkolok! Nálam is gyakoribb a pisilés kicsit az átlagnál, pedig elvileg csak a 6.dpo van. Melleim fájnak, és a derekam nagyon. Ma kicsit a hasam is, és tegnap. A hőm szépen fent van, tegnap tiszta zizi voltam. Tényleg ingerlékeny, kötekedős (este az emberrel). [link]
Gyanús vagyok magamnak, nagyon reménykedek. Abban biztos vagyok, hogy valami elindult, mert ismerem annyira magamat, a terhességeim elejét, már csak rendesen meg kell tapadnia. Lehet furának gondoljátok ezt, de ezt tudom.
Jobbulást neked aki beteg vagy, (nevedet elfelejtetted leírni), remélem volt ovud! :)
Többieknél mi a helyzet?
Eszti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!