Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?
Sziasztok.
Legelőször is Tünde neked gratulálok 😊
Én azóta nem teszteltem, mert az igazat megvallva az eszem sem járt most annyira ezen. A gyerekek lebetegedtek , a kicsi nem annyira , neki csak egy kis megfázás.
A nagy viszont elkapta a vírust, amit a második napon sikerült nekem is elkapnom. Szerencsére a fiam már jól van , na de én. Napokig 40 fokos láz , minden ízületemre ráment a vírus , 3 napig nem ettem. Tegnap amikor azthittem végre jobb lesz , na elkezdődött a tüsszentés, orrfolyás is. 😒
Úgyhogy én ebben a hónapban a babaprojektre sok esélyt nem látok , Ennyire betegen maga lenne a csoda ha most majd 2 hét múlva mégsem jönne meg.
Most egyenlőre Örülök a jó időnek , próbálok minnél előbb meggyógyulni.
Többiek ? Hogy vagytok?
Szép napot mindenkinek
Kitti
Sziasztok!
Kitti, gyógyulj meg mihamarabb. Én réges-régen pont egy ilyen esélytelen hónapban fogantam, anyukám napokig lázas volt, antibiotikumot szedett, és mégis megfogantam. :)
Tünde, köszi a görbét, nagyon szép!
Nekem ma is görcsölget a hasam, de tesztem negatív. Kezd elegem lenni, biztos csak beképzelem a tüneteimet. :(
Eszti veled mi van? Remélem rendben vagy!
Evi
Sziasztok.
Gyerekek meggyógyulva szerencsére, de én még nem jól. Most éppen köhögő rohamaim vannak . Remélem Mostmár kimegyek belőle lassan. Nekem Elméletileg most 14.-én kell megjönnie. Már kiváncsian várom hogy ez a hónap hogy alakul.
Többiek ? Hogy vagytok ?
Sziasztok, én holnapra nem várom, de nagy valószínűséggel jönni fog sajnos, mert ma reggeli tesztem is negatív. Már tuti mutatná a teszt, ha lenne baba. Görbém nagyon érdekes, szinte egy egyenes vonal. Sosem szokott ilyen lenni, illetve egyetlen egyszer volt, mikor első kislányom megfogant. De most semmi más nem utal erre.
Régi görbém (ha valakit érdekel):
Mostani:
Evi
Sziasztok! Evi sztem ebből még bármi lehet! Foleg ha kesobb volt ovu!
Nalam semmi extra. Holnap mar megyek is dokihoz. Valoszinuleg semmit sem fog látni, de egy betegségre bogyókat adott amit a nemlétező mensim utan kene szednem, igy inkabb kidobom es kerek masikat😊 Egyebkent nekem az egyetlen es nagyon durva tunetem az h allandoan hulla fáradt vagyok. A hasam néha faj, vagy görcsöl de nem vészesen. Mintha meg akarna jönni. Na azért kíváncsi leszek h vegulis mit mond vagy lat :) Tünde
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!