Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja márciusra,...

Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?

Figyelt kérdés
Előzőleg volt egy csopink a facebookon, olyan jó kis társaság volt. Most megint tervezzük a babát, szeretnék megint egy kis csapatot hasonlóakkal. Akinek van kedve írjon, aztán majd meglátjuk mi sül ki belőke, érdemes lesz-e belevágni. :) Én március 8-ra nem várom!

2016. febr. 11. 13:17
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯
 291/553 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Legelőször is Tünde neked gratulálok 😊

Én azóta nem teszteltem, mert az igazat megvallva az eszem sem járt most annyira ezen. A gyerekek lebetegedtek , a kicsi nem annyira , neki csak egy kis megfázás.

A nagy viszont elkapta a vírust, amit a második napon sikerült nekem is elkapnom. Szerencsére a fiam már jól van , na de én. Napokig 40 fokos láz , minden ízületemre ráment a vírus , 3 napig nem ettem. Tegnap amikor azthittem végre jobb lesz , na elkezdődött a tüsszentés, orrfolyás is. 😒

Úgyhogy én ebben a hónapban a babaprojektre sok esélyt nem látok , Ennyire betegen maga lenne a csoda ha most majd 2 hét múlva mégsem jönne meg.

Most egyenlőre Örülök a jó időnek , próbálok minnél előbb meggyógyulni.

Többiek ? Hogy vagytok?

Szép napot mindenkinek

Kitti

2016. ápr. 3. 07:59
 292/553 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Kitti, gyógyulj meg mihamarabb. Én réges-régen pont egy ilyen esélytelen hónapban fogantam, anyukám napokig lázas volt, antibiotikumot szedett, és mégis megfogantam. :)

Tünde, köszi a görbét, nagyon szép!

Nekem ma is görcsölget a hasam, de tesztem negatív. Kezd elegem lenni, biztos csak beképzelem a tüneteimet. :(

Eszti veled mi van? Remélem rendben vagy!

Evi

2016. ápr. 3. 08:46
 293/553 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Kitti megsugomhogy ket hete nem tudok felgyogulni a nathabol, aminek olyan napjai voltak- szerencsére több mint 10napja- amiket nem birtam ki nép citran,acc es rubophen nelkul! Akkor ugy gondoltam h ez a honap kuka, mivel pont a közepén volt taccson a szervezetem :);)
2016. ápr. 3. 16:41
 294/553 anonim ***** válasza:
Csajok!Jobbulást mindenkinek aki beteg!Aki tesztel a napokban annak megy a drukk!Én hőmérőzni akartam ezt a hónapot de 2 reggel is epfelejtettem már.Így a véletlenre bízzuk a dolgot.Még van jó pár nap szerintem a peteérésemig de most jobban fogom figyelni magamat.Szeretném ha sikerülne ez a hónap.Kipróbálom ebben a hónapban a magnéziumos fürdőt hátha ez segít jobban!Eddig 2 este próbáltam és nagyon jól ellazított.Zoé
2016. ápr. 3. 20:43
 295/553 anonim ***** válasza:
Zoé, sztem homerozhetsz nyugodtan. Első napot én is kihagytam, de arra jo lesz h latod a cover line-t ill h felmegy e a hő. Másrészt nem tudom h itt ki hasznal baratcserjet, de én mindenkinek csak ajanlom;) Nem tudom, h az előző ciklusokban miért nem sikerült, de most elkezdtem és elsőre. Sztem nem véletlen :) Foleg akkor is ajánlott ha rendszertelen vagy fájdalmas a ciklus.
2016. ápr. 3. 20:58
 296/553 anonim ***** válasza:
Nagy a csend csajok!Ki hogy van?Zoe
2016. ápr. 6. 09:47
 297/553 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Gyerekek meggyógyulva szerencsére, de én még nem jól. Most éppen köhögő rohamaim vannak . Remélem Mostmár kimegyek belőle lassan. Nekem Elméletileg most 14.-én kell megjönnie. Már kiváncsian várom hogy ez a hónap hogy alakul.

Többiek ? Hogy vagytok ?

2016. ápr. 6. 10:58
 298/553 anonim ***** válasza:
Kitti 😊
2016. ápr. 6. 10:59
 299/553 anonim ***** válasza:

Sziasztok, én holnapra nem várom, de nagy valószínűséggel jönni fog sajnos, mert ma reggeli tesztem is negatív. Már tuti mutatná a teszt, ha lenne baba. Görbém nagyon érdekes, szinte egy egyenes vonal. Sosem szokott ilyen lenni, illetve egyetlen egyszer volt, mikor első kislányom megfogant. De most semmi más nem utal erre.

Régi görbém (ha valakit érdekel):

[link]

Mostani:

[link]

Evi

2016. ápr. 6. 13:30
 300/553 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Evi sztem ebből még bármi lehet! Foleg ha kesobb volt ovu!

Nalam semmi extra. Holnap mar megyek is dokihoz. Valoszinuleg semmit sem fog látni, de egy betegségre bogyókat adott amit a nemlétező mensim utan kene szednem, igy inkabb kidobom es kerek masikat😊 Egyebkent nekem az egyetlen es nagyon durva tunetem az h allandoan hulla fáradt vagyok. A hasam néha faj, vagy görcsöl de nem vészesen. Mintha meg akarna jönni. Na azért kíváncsi leszek h vegulis mit mond vagy lat :) Tünde

2016. ápr. 6. 15:32
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!