Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja márciusra,...

Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?

Figyelt kérdés
Előzőleg volt egy csopink a facebookon, olyan jó kis társaság volt. Most megint tervezzük a babát, szeretnék megint egy kis csapatot hasonlóakkal. Akinek van kedve írjon, aztán majd meglátjuk mi sül ki belőke, érdemes lesz-e belevágni. :) Én március 8-ra nem várom!

2016. febr. 11. 13:17
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯
 261/553 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Jajj Dóri nagyon sajnálom! Próbállak vigasztalni azzal, hogy oka volt, és kapaszkodj abba, hogy jobb, hogy most történt. :(

Zoé neked is sajnálom, de a következő hónap csak jó lesz már!

Evi felétek mi a helyzet? Többiek?

Én ma teszteltem egy halvány pozitívat, hát még várni kell, hogy erősödjön, szóval nem élem bele magamat, de... :) Elmétetileg 2-3-ra nem várom.

Eszti

2016. márc. 31. 10:14
 262/553 anonim ***** válasza:

Dori! Nagyon sajnalom. :(

Kerdezo: akkoe egyenlore halkan gratulalok, de nem hiszem, hogy ok nelkul lett halvany pozitiv. ;)

Zoe: deukkolok, hogy a kovetkezo honap sikeres legyen.

En nem erzek semmit ovu ota. 9. dpo-n vagyok. Se a hasam nem faj, se semmi. A ferjem "erzi", hogy sikeres a honap, en inkabb azt, hogy olyan semmilyen. De majd kiredul.

Hetvegen valamikor tesztelek olcso teszttel (szerintem feleslegesen ezzel a fajtaval), elvileg hetfon kellene megjonnie, max kedden.

2016. márc. 31. 10:59
 263/553 anonim ***** válasza:
Anni
2016. márc. 31. 10:59
 264/553 anonim ***** válasza:

Én is nagyon sajnálom Dóri! De semmi nincs véletlenül, csak nagyon nehéz elfogadni, feldolgozni. Mikor próbálkozhattok újra, 3 hónap?

Zoé mindent bele, még jó, hogy ilyen rövidek a ciklusaid, hamar eljön a következő próbálkozás ideje, drukkolok!

Eszti, nagyon gratulálok, ez gyorsan ment!!!

Anni mi kb egyformán haladunk, én a 8. dpo-n vagyok, szinte semmit sem érzek. Tegnap szurkált kicsit a petefészkem, de ma semmi. Mivel van sok 10-es tesztem és második lányomnál már a 8. dpo-n pozitív lett a tesztem, így most elkezdem a tesztelést. Persze a mai negatív, de azért még reménykedek.

2016. márc. 31. 13:39
 265/553 anonim ***** válasza:

Evi voltam.

Eszti nem te indították egy áprilisi csoportot a napokban?

2016. márc. 31. 13:41
 266/553 A kérdező kommentje:

Evi én nem indítottam másikat. Szeretem ezt. :)

Köszi a gratulációkat, de én majd csak pár nap múlva örülök, ha erősödik, mert nálam ilyenkor még semmi sem biztos. :/

2016. márc. 31. 17:08
 267/553 anonim ***** válasza:

:) Én is szeretem!

Valaki más indított akkor, írta, hogy volt márciusi, meg februári is, azért gondoltam, hogy esetleg a tiéd.

Biztosan erősödni fog a teszted, bízz benne! :)

Evi

2016. márc. 31. 19:43
 268/553 A kérdező kommentje:
Köszi Evi! :)
2016. márc. 31. 21:16
 269/553 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Tünde vagyok! Nekem 3an nem kene megjonnie. Hat gondoltam hogy ma tesztelek egyet, ami full érvénytelen lett😒 semmi nem jelent meg igy hat... Na de holnap is beprobalkozom eggyel hatha. Bar csak 25s xepilem van mar.

Eszti: Halk Gratula innen is 😊

Remélem mihamarabb lesz mar ketcsikosunk nekünk lemaradottaknak is 😉

2016. márc. 31. 21:17
 270/553 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Gratulálok a pozitív teszteseknek és megy a drukk azoknak akik még előtte vannak.Mi szép elkezdjük majd újra a próbálkozást.Végülis 2 évvel ezelőtt is áprilisban jött össze a kisfiam.Bízok a mostani áprilisban is :)yZoé
2016. márc. 31. 22:27
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!