Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?
Sziasztok!
Jajj Dóri nagyon sajnálom! Próbállak vigasztalni azzal, hogy oka volt, és kapaszkodj abba, hogy jobb, hogy most történt. :(
Zoé neked is sajnálom, de a következő hónap csak jó lesz már!
Evi felétek mi a helyzet? Többiek?
Én ma teszteltem egy halvány pozitívat, hát még várni kell, hogy erősödjön, szóval nem élem bele magamat, de... :) Elmétetileg 2-3-ra nem várom.
Eszti
Dori! Nagyon sajnalom. :(
Kerdezo: akkoe egyenlore halkan gratulalok, de nem hiszem, hogy ok nelkul lett halvany pozitiv. ;)
Zoe: deukkolok, hogy a kovetkezo honap sikeres legyen.
En nem erzek semmit ovu ota. 9. dpo-n vagyok. Se a hasam nem faj, se semmi. A ferjem "erzi", hogy sikeres a honap, en inkabb azt, hogy olyan semmilyen. De majd kiredul.
Hetvegen valamikor tesztelek olcso teszttel (szerintem feleslegesen ezzel a fajtaval), elvileg hetfon kellene megjonnie, max kedden.
Én is nagyon sajnálom Dóri! De semmi nincs véletlenül, csak nagyon nehéz elfogadni, feldolgozni. Mikor próbálkozhattok újra, 3 hónap?
Zoé mindent bele, még jó, hogy ilyen rövidek a ciklusaid, hamar eljön a következő próbálkozás ideje, drukkolok!
Eszti, nagyon gratulálok, ez gyorsan ment!!!
Anni mi kb egyformán haladunk, én a 8. dpo-n vagyok, szinte semmit sem érzek. Tegnap szurkált kicsit a petefészkem, de ma semmi. Mivel van sok 10-es tesztem és második lányomnál már a 8. dpo-n pozitív lett a tesztem, így most elkezdem a tesztelést. Persze a mai negatív, de azért még reménykedek.
Evi voltam.
Eszti nem te indították egy áprilisi csoportot a napokban?
Evi én nem indítottam másikat. Szeretem ezt. :)
Köszi a gratulációkat, de én majd csak pár nap múlva örülök, ha erősödik, mert nálam ilyenkor még semmi sem biztos. :/
:) Én is szeretem!
Valaki más indított akkor, írta, hogy volt márciusi, meg februári is, azért gondoltam, hogy esetleg a tiéd.
Biztosan erősödni fog a teszted, bízz benne! :)
Evi
Sziasztok! Tünde vagyok! Nekem 3an nem kene megjonnie. Hat gondoltam hogy ma tesztelek egyet, ami full érvénytelen lett😒 semmi nem jelent meg igy hat... Na de holnap is beprobalkozom eggyel hatha. Bar csak 25s xepilem van mar.
Eszti: Halk Gratula innen is 😊
Remélem mihamarabb lesz mar ketcsikosunk nekünk lemaradottaknak is 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!