Van aki márciusra van kiírva?
Szia! Én 19-re. Nekem sajnos még tart a rosszullét. Voltam 2x védőnőnél,tanácsadáson 0. És 1. Uh-n. Az 1. Az hatalmas élmény volt :D neked mikor esedékes az első? :)
Hanyadik babát várod?
Én március 13-ra. Rosszullét nálam kimaradt, még nem híztam egy dekát se. Anyukám aggódik is, de minden ok szerencsére :))).
Megvolt a genetikai uh, jó lett, a kombi teszt vérvétel, várom a kódot. Jövő héten megyek az első vérvételre (a 4 ampullásra).
Sziasztok!
Én március 16-ára vagyok kiírva, már van ez 4,5 lányom :) .
A 10 hétig hematomám volt, amire én is utrogestant szedtem.
A 10 hétig nagyon rosszul voltam, nem volt semmihez erőm, de azóta sokkal jobban vagyok és visszatért az energiám is. A 10 héten meg volt az első nagy labor, a múlthéten a 12. heti uh és tegnap volt a down-os vérvételen is. A dokink szerint kislányunk lesz ismét :)
Szia :)
Mi Március 15.-re vagyunk kiírva, első baba, 5hetesen volt az első uh, aztán 8hetesen, írtó édes volt, aztán múlthéten is voltunk ultrahangon ott meg már be is terpesztett a bébim, de az orvos nem mondta hogy lát-e valamit, kérdezni meg nem kérdeztem mert annyira néztem a monitort hogy abszolút nem érdekelt a neme :D
Vérvételen is túl vagyunk már, meg volt lepődve a védőnő hogy milyen tökéletes a vérképem, és terhességi tünetem sem volt nagyon, szóval eddig nem panaszkodhatunk :)
Boldog babavárást nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!