Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Győriek, akik márciusra...

Győriek, akik márciusra vannak kiírva?

Figyelt kérdés
Hogy vagytok? Mekkora volt a 12hetes uh-n a babátok? Valaki esetleg tudja már a nemét is, elég ritka, de hátha :)
2013. szept. 10. 10:47
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia. 13 hét 5 naposak vagyunk. Március 13-ra vagyok kiírva. Lombikosok vagyunk és ikerbabákat várunk. Még a nemüket nem tudjuk. Egy hete voltunk genetikai uh-n a győri Kyncsbe. 70 és 71 mm-ek a babukák.

És nálad kedves kérdező?

2013. szept. 10. 12:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Gratulálok :) Én mensi szerint március 18-ra vagyok kiírva, múlt hét szerdán voltunk a Kyncsben akkor 63,6mm-es volt a babónk :)
2013. szept. 10. 12:49
 3/7 A kérdező kommentje:
én elviekben holnap töltöm a 13. hetet
2013. szept. 10. 12:51
 4/7 anonim ***** válasza:

Gratulálok én is! :)

És hogy viselted a 12 hetet?

Én 2X voltam rosszul és 1X hánytam. Nem panaszkodhatok. Csak annyi hogy mivel Kaális babák sok gyógyszert kell használnom. Az utró-t mától állítja le a dokim. És hetente barnázgatok, de a babáknak nincs semmi bajuk :) A doki meg azt mondta ne foglalkozzak vele, valószínű a bogyóktól van. Napi 8 utrogestant használok.

2013. szept. 10. 12:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Hasonlóan jól, mint te, alig hánytam, émelygés volt az elején 2hétig, most kicsit görcsölget a hasam tegnap óta, lehet be is megyek a dokihoz és megnézetem magam, hogy minden rendben van-e, kicsit aggódós vagyok :D Az nem kevés gyógyszer, de a lényeg, hogy rendben vannak :)
2013. szept. 10. 13:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen :)

Nekem is görcsölgetett a hasam. Még a Kaáliba a magnerotot javasolták. Napi 3x1-et szedek.

Van fogadott dokid?

2013. szept. 10. 13:44
 7/7 A kérdező kommentje:
nincs fogadott dokim, a terhesgondozóban járok.
2013. szept. 11. 06:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!