Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Győriek vannak itt?

Győriek vannak itt?

Figyelt kérdés

Liezen Mayer utcai rendelőbe melyikbe menjek ha győri vagyok az 1-es vagy 2es?

És a kórházban ahol végzik az ih-ot ott úgy hallottam fizetni kell a képért,ott a helyszínen kell vagy bekell fizetni csekket,és azt honnan szerzek akkor?

2013. márc. 5. 19:08
 1/9 anonim ***** válasza:
A terhesgondozó már nem a Liezenben van, hanem a Szt. Imre út 41-ben. Ha UH-nál szeretnél képet kérni, akkor előre be kell fizetni az 500 Ft-ot csekken.
2013. márc. 5. 20:42
 2/9 A kérdező kommentje:
és honnan tudok olyan cssekket szerezni? és ha most elmennék a liezenbe de csak azért,mert megjött 3 hónapon át a bajom,és most késett,teszteltem pozítívat de nov 20.-án voltam együtt a párommal.Akkor most hova menjek?
2013. márc. 5. 21:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Elsőnek mindenképp terhesgondozó/nőgyógyász, majd onnan továbbküldenek UH-ra, ha kell. Csekket lehet, hogy ott is tudsz kérni, de a védőnő tuti tud adni.
2013. márc. 5. 21:11
 4/9 A kérdező kommentje:
akkor a liezenbe vagy szt imrébe menjek?
2013. márc. 5. 21:32
 5/9 anonim ***** válasza:
A Szt. Imrébe költözött tavaly, úgyhogy oda menj!
2013. márc. 5. 22:28
 6/9 A kérdező kommentje:
és ha november 20.-án voltam együtt a párommal utoljára,és abból lett a baba akkor hány hetes vagyok szted? 13 vagy 15 vagy mennyi?
2013. márc. 5. 22:39
 7/9 anonim ***** válasza:

Itt van egy kalkulátor, ki tudod számolni vele a terhességi kort. De tesztet nem csináltál még?

[link]

2013. márc. 5. 22:48
 8/9 anonim ***** válasza:

szerintem egyelőre csak nőgyógyászatra menj, majd ott megmondják, hogy terhes vagy-e, s elküldenek ultrahangra.

terhesgondozóba csak várandós kiskönyvvel mehetsz, amit a védőnő ad, miután a nőgyógyász megállapította, hogy várandós vagy.

szóval irány a nőgyógyászat a szent imre utcában.

a védőnő mondja majd meg, hogy te a lakóhelyed szerint az 1-es vagy a 2-es terhesgondozóhoz tartozol-e.

én csekket ultrahangon kaptam.

2013. márc. 6. 07:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Először kérj időpontot a Szent Imre úti rendelőbe nőgyógyászati vizsgálatra.Onnan elküldenek ultrahangra és ha terhes vagy akkor a területileg illetékes védőnőhöz ő ad kiskönyvet és azzal mehetsz a terhesgondozásra.Képhez a csekket már csak a nőgyógyászaton adnak a védőnőknél sincs sem az ultrahangon.500ft/kép az ára.
2013. márc. 6. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!