Győriek! Mi a véleményetek Dr. Fülöp Józsefről és Dr. Likár Zsoltról?
Mindketten a győri kórházban dolgoznak s nem tudo, hogy melyiket válsszam!
Tapasztalatokat is írhatnátok!
Dr. Fülöp keze alatt halt meg pár hónapja az ikres kismama, ő végezte a császármetszést. Róla nem igazán tudok jót mondani.
Dr. Likárról ellenkezőleg. Rosszat még nem hallottam róla. Mikor szültem a szobatársam nála szült (eredetileg a Ducz volt az orvosa, de szabin volt és neki adta át), szóval még így is, hogy nem ő volt a fogadott orvosa naponta többször bejött hozzá, nagyon kedves volt. Nagyon szimpatikus, én őt választanám.
Nem a Fülöp volt a hibás 1000 kismamábó 1-ben van ez a vírus amitől sajnos meghalt.Nem az orvos hibájából halt meg.
Nem kell a kisammákat ijesztegetni.Remek orvos.
Köszönöm a válaszokat!
Nem tudom miért nekem a Fülöp szimpatikusabb, meg több jót hallottam róla ismerőseimtől, mint a Likárról!
Meg úgy vagyok vele, hogyha ő hibázott,akkor sem kell elítélni! Több, mint 25éve dolgozik, s ő is emberből van, ő is hibázhat! Jó tudom ezzel nem lesz jobb az érintett családnak, de amúgy én úgy tudom, hogy nem a nődoki hibázott abban az esetben!
Nem akarok vitatkozni rajta de hölyeségeket beszélsz.Ki vágták a beleit??Egy baktérium okozta a halálát.Pont ezért nem tudta apuka beperelni sem a kórházat sem az orvost.Ezt biztos forrásból tudom úgyhogy ne vitatkozz ezen.Persze a véleményed meg van de rossz infót ne adj senkinek.
Nagyon jó és megbízható doki menj hozzá nyugottan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!