Győriek! Ultrahangon készült video felvételt VHS-re vagy DVD-re mentik ki?
12 hetes vagyok, holnap kell mennem a genetikai vizsgálathoz szükséges ultrahangra. Ezen az ultrahangon is kérhetek képet vagy videot a babáról? A video kazettát vagy a DVD-t nekem kell vinni? (Csekket kaptam a védőnőtől). A dokim a múlt héten még hüvelyi UH-t csinált. A holnapi már hasi lesz? A férjem bejöhet velem a vizsgálatra?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Én magánrendelésekre járok, de 12 hetesen a kombinált teszthez szükséges UH-t a kórházban csinálták. Nekem is adott a védőnőm csekket, be is fizettem, vettem egy videokazit (már az problémás volt, h 2010-ben hol lehet kapni :)), bementem a vizsgálatra, kérdeztem az orvost, hogy fel tudja-e venni a vizsgálatot. Erre annyit mondott, hogy "itt biztos nem". Különben elvileg hasi ultrahang, nálam is azzal próbálkozott, de nem látta rendesen, így átváltott hüvelyire. A férjem is bejöhetett a vizsgálatra, külön szék van bekészítve a pároknak.
Idő közben kiderült, hogy magánrendelésen fel tudja venni a vizsgálatot DVD-re, így kaptunk róla a 18. héten egy viszonylag hosszú felvételt :) Bár a csekket így is bebuktam, de legalább van egy felvételünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!