Tapasztalatokra lenne szükségem. Az ultrahangon megállapították hogy az átlagosnál több a magzatvizem. Van okom megijedni?
Szia
Egy korábbi válaszomat másolom át neked:
Nem kell aggódnod! Lehet magas cukortól is, de ha ez rendben van, akkor nem valószínű, hogy bármi gond lenne.
Nekem is volt több, engem a dokim elküldött magzati szívultrahangra, mert ő aggódós, illetve nálam más gond is volt. Nem volt semmi gond, ott mondta a nő, hogy ez még önmagában semmit sem jelent. Pár hét múlva meg kevés volt a magzatvíz, de akkor már csak röhögtem! :)
Ez elég nehéz kérdés, mert nézik uh-n, és rámondják, de mi alapján? Ez tök egyéni, lehet másnap már nem is látták volna többnek, vagy egy másik orvos sem látta volna így. Meg hát ez termelődik, vannak fázisok, lehet két óra múlva is más lett volna minden.
Ha jók az uh-k, vérvételek, akkor semmi gond, kicsit túl van ez parázva a dokik részéről.
ha csak egyszer fordul elő, az nem kóros, én úgy tudom. Az bármitől lehet- talán csak éppen belepisilt a vízbe mikor nézték az UH-t.
Úgy tudom, csak akkor kóros, ha többször is előfordul UH-n- általában visszaellenőrzik egy-két héten belül.Bár nálad, ha már 38hetes vagy, nem tudom, hogy hogy lesz.
Szerintem nem lesz semmi gond.
:)
Könnyű, gyors szülést kivánok!
Szia!
Én 37 hetes vagyok és nálam is most találtak az átlagosnál több magzatvizet.
Eddig nálunk is minden lelet rendben volt, mi sem értettük, hogy mi lehet. Tegnap aztán észrevették, hogy nagyobb a pocija, tágabbak a belecskéi és ez elzáródás gyanús, főleg, hogy több a magzatvíz
:(
Ha nálatok az értékek is rendben vannak akkor szerintem nincs miért aggódnod, sokszor előfordul ok nélkül is a terhesség végén.
Sajnos mi nem voltunk ilyen szerencsések :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!