Szerdán megyek 4D-re! Nagyon várom! Esetleg valakinek más nemű babát mondtak, mint amit előtte megállapítottak? Mennyire biztos a 4D?
Nem tudom, most hány hetes vagy, de a 20. hét után egyre egyértelműbb, már ritkán szoktak tévedni.
Igaz, nekünk kisfiúnk van, nekünk először a 12. heti uh-n mondták 99%-ra először a nemét és minden alkalommal megerősítették.
A fiam csak a 24. heti UH-ot mutatta meg magát, de akkor egyértelműen. Utána a 4D-s ultrahangon is szinte végig csak a kukacát mutogatta. :D
Barátnőmnek viszont végig fiút mondtak, a párja a kórházban dolgozott, így akkor ment UH-ra, amikor csak akart (volt is bőven). 4D-n is voltak, ott is fiút mondtak. Be is vásároltak: fiús cuccok, ruhák, babakocsi, hordozó, kiságy, babaszoba, mire lányuk született...
Szerintem nagyon ritkán fordul elő az ilyen, úgyhogy szerintem örülj a lányodnak. :D Ha meg mégiscsak kiderül, hogy fiú, na bumm... Legalább lesz még egy szerelmed! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!