Adri baba kérdése:
Másnál diagnosztizáltak Hyperechogén papillarist? MI lett később? valakinek downkórral születtett ez miatt gyermeke? Mind 2oldalon megállapították nálam.
Figyelt kérdés
2009. febr. 12. 08:48
1/4 anonim válasza:
Ha a papilláris izomra gondolsz akkor igen, nekem is az volt. Igaz csak az egyik oldalon.
Sokáig még mondták is, hogy ott van még, de egy ideje nem mondanak semmit csak azt, hogy minden rendben.
Amúgy nekem volt kromoszóma vizsgálat is.
Szerintem ez miatt nem kell izgulnod, gyakorta látnak ilyet az uh-n de gondolom ha nagyon komoly a dolog, úgyis további vizsgálatra küldenek, pl: magzati szívultrahang, genetikai tanácsadás stb.
Azt nem írtad, hogy hány hetes vagy.
Üdv: 32 hetes kismama
2/4 anonim válasza:
Szia én 28 hetes kismami vagyok és az én babámnál is hyperechogén papillarist diagnosztizáltak a 18. héten és azóta sem változott a helyzet. Most hétfőn voltam UH-n és azt mondták, hogy már nem valószínű, hogy eltünik, de ez nem probléma, mert állítólag minden 10. ember szívében található hyperechogén papillaris. Én már sok orvost megkérdeztem, mert mindig máshoz kerültem UH-ra a SOTE-n, de eddig mindenki nyugtatott, hogy ez egyáltalán nem fog problémát jelenteni a kicsinél. Egyébként nekem magzatvízvétel csináltak a 19. héten, mert alacsony lett az afp-m és a fenti rendellenesség miatt, de negatív lett, tehát 99%-ban kizárták a Down-kórt.
3/4 A kérdező kommentje:
21 hetes vagyok,de a magzatvízvételt visszautasítottam.
2009. febr. 12. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!