Hogy jött ki a kisebb kor az ultrahangon?
Most jöttünk 4d-s uh-ról. Amikor el kezdte a szonográfus lemérni a babát, minden értéknél 31+3,4 hetes érték jött ki. Kérdezte,hogy lehet-e kisebb. Mondtam,hogy nem igazán, mert nagyjából tudom mikor fogant. Egyébként hivatalosan 32+4 hetes vagyok.
Aztán megmérte a fejét, ahol már kijött a 32+3 hetes érték. Bár utána nem beszéltünk róla,hogy most akkor melyik a "helyes" kor!
Jól gondolom,hogy a 32+3 hetes?
Szia.
Én most voltam 4D-n és azt mondta az orvos, hogy mielőtt elkezdi lemérni szeretne nekem elmondani valamit.(Jól rám ijesztett:))
Azt mondta, hogy a 12 hetes ultrahang a mérvadó, és onnantól az összes ultrahang által mért eredménynél +-3 hét eltérés teljesen normális, mert ha a baba nem úgy fekszik, ahogy ő akarja, vagy elmér 1-1 millimétert, máris 1-2 héttel kisebb, mint a terhességi hét. Szóval ne félj, ezen semmi nem múlik:)
Nekem a babám nagyon mozgolódott végig, alig tudta megmérni. A fejét sikerült normálisan:)
A fejkörfogata 1 héttel többnek a haskörfogata pedig 2 héttel kisebbnek felel meg:)
Súlyra pedig 1 héttel nagyobb, mint kéne:D szóval erre nem lehet adni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!