Márciusra kiírt kismamák, hogy vagytok?
sziasztok!
hát nagy az izgalom már, minden apró fájdalomnál elgondolkodom,hogy ez vajon már "AZ"? első babánk lesz,szóval abszolút rutintalan vagyok :)
a picinek már csak néhány apróság hiányzik, pl. pelenkakülső,pelenkázólap,popsitörlő, lázmérő. azt hiszem ennyi. rucik kivasalva a szekrényben,ágyneműk szintén,kiságy összeszerelve, babakocsi is csak az összeszerelésre vár. még a recepteket kell majd kiváltani,amit a védőnő ad,bár azok közül is van már fürdető,popsikrém,meg vigantol. kezdő pelusunk is mind megvan, tápszert is szereztünk be,ha esetleg nem lenne tejem ne érjen meglepetés. kórházi csomagot is összekészítettem,már csak a betét,papír wc ülőke meg domestosos törlőkendő hiányzik belőle. a mellszívó is belekerült kifőzve,meg az egy szem vészcumink is.
a közérzetem meghát... amikor megkérdezik: "Hogy vagytok?" egyre kevésbbé vidám már a "Köszi,jól!" válaszom :) sétálni is nehezemre esik,de ülni sem jó sokáig,minden megmozdulást hosszú tervezés előz meg! :) sőt, a minap megjegyezte egy anyuka itt a faluban,hogy látom már nem vagy olyan fitt, a cipőfűződ csak akkor van bekötve,ha a férjed itthon van! :) hát jó nagyot röhögtem,mert tényleg így van! :)
odalent már nulla komfortérzet,mintha izomlázam lenne,de gondolom csak a súly,meg a nyomás. sétálni szörnyen kimerítő,sokat meg kell állni és mindentől lihegek,de így mindent egybevetve is élvezem! :) kicsit pánikolok a szüléstől,már amennyire az ismeretlentől lehet pánikolni. alig várom,hogy kint legyen :) 28-ára vagyok kiírva,de remélem 3 hét múlva már idekint megy majd az agyunkra :)
és te,kedves kérdező? hogy vagy? hogy álltok a készülődéssel?
En tok jol viseltem az egesz terhesseget de ahogy a 35.hetbe leptem.pfff...Hirtelen minden bajom lett :-( Meg jo,hogy mar mindennel kesz vagyok mert ha most kene elkezdenem mosni vasalni haaaat lehet keptelen lennek ra.Ket hete meg en inteztem a nagy bevasarlasokat is egyedul.Mostmar neha a felallashoz is segitseg kell:-) Es az a legidegesitobb,hogy nekiallok valaminek es 5 perc mulva le kell ulno.Igy meg a napi hazimunkaval sem haladok.Mindenki azt mondja pihenjek mert szules utan nem fogok egy darabig.De a pihenes sem esik jol.Most mentalisan edzek a babara nezem a life
networkon a nyolcasikreket varok c.doku filmet.Azt hiszem 16 gyereke an a nonek.Hat az egy baba ehez kepest gyerekjatek lesz:-):-):-)
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat. Mi teso érkezését várjuk, 4,5 éves kislányom van- ő is varja édesen nagyon:)
Itthon vagyok mar nem dolgozom, vannak nekem is könnyebb és nehezebb napjaim: van hogy megváltanam a világot, és meg ezt és meg azt is megcsinálom, de van ahogy írjatok h tervezni kell h pl felalljak. Minden kész nálunk is tesonak, meg 1-2 dolgot lehet veszünk, pl új tetra, az orvosi dolgokat nálunk doki néni írja ki, azt máj apa kiváltja...
Néha sajnálom, hogy ennyire vége mar.... Néha pedig számolom a napokat h minimum mikor lesz mar március és jöhet is:)))
Mi március 20ra vagyunk kiírva.
A kórházi pakkom nekem is kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!