Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Márciusra kiírt kismamik...

Márciusra kiírt kismamik vannak? Hogy vagytok? Hol álltok a készülődéssel?

Figyelt kérdés
Mikor mentek uh ra?Nemét tudni?Hanyadik baba?
2011. dec. 11. 14:53
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Mi ma vagyunk 27 hét 1 napossak március 10.a dátumunk.

Második baba és kisfiú lesz ő is mint az első.

Tegnap vettünk babakocsit,rucik vannak a báttyustól,kiságy is szóval csak a kocsi amit vettünk eddig,még pár rucika kell és kész mivel második baba többnyire minden van :-)

24.hetessen tudtuk meg hogy kisfiú,sajna nagyon lenn van a buksija így félő hogy hamar kinyílok,a méhlepényem is nagyon lenn van még épp nem fedi a méhszájat,ha arébb megy akkor nem lesz császár ha nem megy arébb akkor valószínű a császár.

20.án 28 hét 3 napossan megyünk megint uh ra és méhszáj nézésre :-)

2011. dec. 11. 14:56
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

csutortokon voltam 28 hetes

januar 3.an lesz a kovetkezo uh

9. het ota tudom, hogy lány lesz

a nevét viszont nem :(

2. baba

nem bírom úgy a gyűrődést, mint kéne (egyedul vagyok a fiammal, es szinte minden nap megyunk valahova).

a ruhak megvannak, meg takaro, torolkozo, kisagy, ilyesmi

nekem pizsi, mellszivo, de meg semmi sincs osszerakva

2011. dec. 11. 16:12
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

25 hetes vagyok.

Mi március 23-ra vagyunk kiírva és első baba.

A doki szerint kislány, a nevét még mi sem tudjuk.

Nekem még nincs itthon semmi, mindent úgy kapunk. Ezért sok mindent nem kell vennünk.

Jó babavárást!

2011. dec. 11. 16:20
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia mi 25 hetesek vagyunk és március 21re vagyok kiírva bár nem bánnám hogyha egy két héttel előbb jönne:)Elég nagy a pocim és elég kényelmetlen már az alvás. Pedig milyen sok van még hátra. De legyen ugy ahogy a kis srácnak kényelmes:) Nálunk első baba. Mindenki nagyon várja már. Legközelebb 20án megyünk orvoshoz eddig minden rendben volt reméljük igy is marad. Ti hogy álltok a készülődéssel?
2011. dec. 11. 17:06
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Én márc.16-ra vagyok kiírva.

Az én pocakom meg elég kicsi. Ma megkérdezték, hogy megmozdult-e már. Okt. 4-e óta mindennap mozog a kisfiam. Mondig ezzel idegesitenek, hogy pici a pocakom. De a babával minden oké. Még nagyobb is a kelleténél. Sokminden megvan. Szobabutor, pellusozó, kisága. A ruhák is megvennak, több méret is. Pellenkák, plédek, melszivó. Ilyesmik.

Mi is nagyon várjuk már de legalább még 3 hónap van hátra.

Ti egyszobában lesztek a babával? A mi hálónkba nem fér , melette van a babaszoba, de most az egyik kérdés miatt arra gondoltam, hogy valami alvó alkalmatosságot kéne szerezni, hogy legalább eleinte ott lehessek vele.

2011. dec. 11. 17:58
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

23 hetes vagyok (vagy 25, állandóan változtatják), szóval az első UH szerint március 31.-re vagyok kiírva (a második szerint április 14-re). Az utóbbi két hétben nagyot nőtt a hasam, 18-19 hetesen nem is látszott, most meg már egy dinnye van rajtam.

Uh legközelebb csak a 32. heti lesz majd valamikor január végén-február elején. A nemét nem sikerült meglesni, de most már én nem is akarom tudni, maradjon meglepi. Második baba. Még semmit nem készülődtem, a kisfiamtól és a nővérem gyerekeitől lényegében van minden ami kell neki.

2011. dec. 11. 22:23
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó előtti.Nyugi nekem is kicsi hasam volt,mégis nagy fiam lett:)3800g és 53 cm.Pedig tényleg kicsi hasam volt,mint egy 5-6 hónapos terhesnek.:)E.
2011. dec. 12. 07:03
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én a 29. héten járok,márc 4-re vagyok kiírva,negyedik babánk lesz,van már 2 fiunk+ 1 lányunk és most megint fiunk lesz(17. héttől tudjuk)Dorián lesz a neve.Nem híztam még semmit.A pocakom most nőtt egy nagyot és így már nehezebben megy egy két dolog pl:zokni húzás.Uh-ra egy hét múlva megyek.Már mindent megvettem kivéve a babakocsit.A rucik mosva vasalva a szekrényben.Kiságy még nincs összeszerelve de az ráér mire haza jövünk.Az én motyom is össze van készítve a szekrényben egy polcra már csak be kell tenni a tatyóba.
2011. dec. 12. 10:56
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Mi márc. 26-ra vagyunk kiírva. Kislány lesz. A neve Dóra.

Első baba. A ruhákon és kencéken kívül mindent megvettünk már, a babasarok is egy hónapja be van rendezve.

Eddig 5 kg-ot híztam de nem látszik rajtam. A pocim szép nagy kerek. Sokat keményedek, ezért nyomom a magnéziumot keményen.

Nyíregyházán fogok szülni. Nincs fogadott dokim, de szülésznőt szeretnék fogadni.

Mindenkinek boldog utolsó trimesztert kívánok!

25 hkm

2011. dec. 12. 10:57
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Utolsó menszi alapján március 31-re vagyok kiírva. (24 hetes) Méretei alapján viszont már 26 hetes vagyok, úgyhogy nem igazán tudom mikor jön:) Lényeg, hogy március.

Kisfiú és második baba, az első is fiúcska, ő két éves.

Amit pluszban vettem neki, mert ugye a többit örökli: bölcső az ágyunk mellé, hogy ne kelljen a két éves mellett lennie amíg sokat sír éjszaka. Mellbimbó kiemelő (nem mellbimbóvédő), nekem sajnos gondom volt a mellbimbómmal, annyira megfeszült a cicim, amikor bedurrant a tej, hogy nem volt mellbimbóm szinte, úgyhogy van egy eszköz ami ezen segít és ezt megvettem. Vettem még szülésre egy fit labdát, mert az nagyon kellett a múltkori szülésnél és csak egy darab van a szülőszobákhoz, úgyhogy inkább viszek. Aztán még kengurut, és egy babaerszényt. A többi az már megvan az előző kukis után:) A nevét még mi sem tudjuk biztosra, de egyenlőre a Dániel a nyerő. :) Ja, és a Flór Ferencbe szülök Pest megyében.

2011. dec. 12. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!