Márciusra kiírt kismamik vannak? Hogy vagytok? Hol álltok a készülődéssel?
Mi ma vagyunk 27 hét 1 napossak március 10.a dátumunk.
Második baba és kisfiú lesz ő is mint az első.
Tegnap vettünk babakocsit,rucik vannak a báttyustól,kiságy is szóval csak a kocsi amit vettünk eddig,még pár rucika kell és kész mivel második baba többnyire minden van :-)
24.hetessen tudtuk meg hogy kisfiú,sajna nagyon lenn van a buksija így félő hogy hamar kinyílok,a méhlepényem is nagyon lenn van még épp nem fedi a méhszájat,ha arébb megy akkor nem lesz császár ha nem megy arébb akkor valószínű a császár.
20.án 28 hét 3 napossan megyünk megint uh ra és méhszáj nézésre :-)
csutortokon voltam 28 hetes
januar 3.an lesz a kovetkezo uh
9. het ota tudom, hogy lány lesz
a nevét viszont nem :(
2. baba
nem bírom úgy a gyűrődést, mint kéne (egyedul vagyok a fiammal, es szinte minden nap megyunk valahova).
a ruhak megvannak, meg takaro, torolkozo, kisagy, ilyesmi
nekem pizsi, mellszivo, de meg semmi sincs osszerakva
Szia!
25 hetes vagyok.
Mi március 23-ra vagyunk kiírva és első baba.
A doki szerint kislány, a nevét még mi sem tudjuk.
Nekem még nincs itthon semmi, mindent úgy kapunk. Ezért sok mindent nem kell vennünk.
Jó babavárást!
Sziasztok! Én márc.16-ra vagyok kiírva.
Az én pocakom meg elég kicsi. Ma megkérdezték, hogy megmozdult-e már. Okt. 4-e óta mindennap mozog a kisfiam. Mondig ezzel idegesitenek, hogy pici a pocakom. De a babával minden oké. Még nagyobb is a kelleténél. Sokminden megvan. Szobabutor, pellusozó, kisága. A ruhák is megvennak, több méret is. Pellenkák, plédek, melszivó. Ilyesmik.
Mi is nagyon várjuk már de legalább még 3 hónap van hátra.
Ti egyszobában lesztek a babával? A mi hálónkba nem fér , melette van a babaszoba, de most az egyik kérdés miatt arra gondoltam, hogy valami alvó alkalmatosságot kéne szerezni, hogy legalább eleinte ott lehessek vele.
23 hetes vagyok (vagy 25, állandóan változtatják), szóval az első UH szerint március 31.-re vagyok kiírva (a második szerint április 14-re). Az utóbbi két hétben nagyot nőtt a hasam, 18-19 hetesen nem is látszott, most meg már egy dinnye van rajtam.
Uh legközelebb csak a 32. heti lesz majd valamikor január végén-február elején. A nemét nem sikerült meglesni, de most már én nem is akarom tudni, maradjon meglepi. Második baba. Még semmit nem készülődtem, a kisfiamtól és a nővérem gyerekeitől lényegében van minden ami kell neki.
Sziasztok!
Mi márc. 26-ra vagyunk kiírva. Kislány lesz. A neve Dóra.
Első baba. A ruhákon és kencéken kívül mindent megvettünk már, a babasarok is egy hónapja be van rendezve.
Eddig 5 kg-ot híztam de nem látszik rajtam. A pocim szép nagy kerek. Sokat keményedek, ezért nyomom a magnéziumot keményen.
Nyíregyházán fogok szülni. Nincs fogadott dokim, de szülésznőt szeretnék fogadni.
Mindenkinek boldog utolsó trimesztert kívánok!
25 hkm
Sziasztok!
Utolsó menszi alapján március 31-re vagyok kiírva. (24 hetes) Méretei alapján viszont már 26 hetes vagyok, úgyhogy nem igazán tudom mikor jön:) Lényeg, hogy március.
Kisfiú és második baba, az első is fiúcska, ő két éves.
Amit pluszban vettem neki, mert ugye a többit örökli: bölcső az ágyunk mellé, hogy ne kelljen a két éves mellett lennie amíg sokat sír éjszaka. Mellbimbó kiemelő (nem mellbimbóvédő), nekem sajnos gondom volt a mellbimbómmal, annyira megfeszült a cicim, amikor bedurrant a tej, hogy nem volt mellbimbóm szinte, úgyhogy van egy eszköz ami ezen segít és ezt megvettem. Vettem még szülésre egy fit labdát, mert az nagyon kellett a múltkori szülésnél és csak egy darab van a szülőszobákhoz, úgyhogy inkább viszek. Aztán még kengurut, és egy babaerszényt. A többi az már megvan az előző kukis után:) A nevét még mi sem tudjuk biztosra, de egyenlőre a Dániel a nyerő. :) Ja, és a Flór Ferencbe szülök Pest megyében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!