Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26-27 hetes kismamák hogy...

26-27 hetes kismamák hogy vagytok? Mennyit keményedtek? Hány kilónál tartotok? Hol fogtok szülni? és hogy álltok a készülődéssel?

Figyelt kérdés
2011. nov. 15. 13:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Bár én 24 hetes vagyok, keményedések nálam is vannak bőven. 1 kilót sikerült eddig híznom azt is pocakra. Pesten fogok szülni, és nem készülődök még. Szerintem egy kicsit korai még. Én majd a 34-36. hétnél fogok belehúzni.
2011. nov. 15. 13:30
 2/8 anonim ***** válasza:

Én ma vagyok pont 26 hetes :)

Hétvégén kaptunk rengeteg baba cuccot, meg játékot épp azokat pakolásztam délután. Ha minden jól megy akkor hétvégén megyünk el venni pár dolgot, mert eddig még semmit sem vettünk. De kész van a babaszoba legalább (festés+bútor)

Én nem keményedek, azaz még nem nagyon vettem észre, hogy keményednék!

Jócskán felesleggel kezdtem a terhességet (20kg) így eddig 2 kg-t híztam "csak".

Én a Szent Imrében fogok szülni, de ezzel még most valahogy nem foglalkozom, most jobban érdekelnek a baba cuccok, meg a Karácsony! :)

2011. nov. 15. 16:05
 3/8 anonim ***** válasza:

Én ma töltöttem a 27. hetet. Nekem ez a második baba, lány lesz, már van egy kisfiam, aki két és fél éves. Így néha kicsit nehéz, de elég jól bírom, mondjuk futni már nem szívesen futok utána, de ha muszáj, akkor megyek. :)

Keményedni nem szoktam még, csak feszülget a hasam alja, azt már elég rég óta, magnéziumot szedek rá.

Én kilóban már 6-nál tartok, fiammal összesen 14-et híztam, remélem azért azt most sem fogom túllépni.

Én az Uzsokiban fogok szülni.

Nekünk az első csemetétől van jó néhány dolog és még fogunk kapni sok mindent, így nagyon nem kell készülődni. szekrényt vettünk már, ahová a meglévő babholmikat már elkezdtem bepakolni, hogy lássam mink van. Szerencsére nagyon nagy dolgokat nem kell vennünk, így az nagy könnyebbség.

És Te kedves Kérdező???

2011. nov. 15. 16:20
 4/8 anonim ***** válasza:

Én holnap töltöm a 27hetet.

3.baba lesz, a két nagy is elég kicsi még, 3 és másfél évesek, így elég nehézkes már kismamának lenni- de azért nem panaszkodok.

Hasam egyáltalán nem keményedik- az előző két terhességemnél sem keményedtem sose.

3kilo plusznál járok most.

szent imre kórházban fogok szülni én is!

Mivel nálunk a harmadik baba, szinte minden megvan, sőt mind a három fiu, tehát ruhák minden megvan, majd a végén a cumisüvegeket elmosom, veszek 1-es, 2-es pelenkát, és előveszem a nemrégen elrakott kisméretű ruhákat. :) kb ennyi a készülődés. Egy új sterilizátort fogok még beszereni, mert a korábbit a nagyok szétjátszották és tönkrement. :) A babaágyból már kiraktuk a másfél évest, ő kapott egy másik rácsos ágyat a tesójával egyszobában. Ugyhogy tényleg minden megvan- de ez már adott volt. :)

És te?

2011. nov. 15. 17:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia. Én 26 hetes leszek csütörtökön. És +7 kilónál tartok. De én elég vékony voltam a kezdeteknél. És elég magas is vagyok.Ezek a kilók a hasamra jöttek, és egy kicsi a külső combomra... De nem bánom, majd lemegy szülés után, ha nem magától, majd teszek róla. :)

Én Kecskeméten fogok szűlni, szinte mindenünk megvan már. De még nem raktuk össze a kiságyat, és a babakocsi is darabokban áll, a ruhák is még becsomagolva... Még arra van időnk :)

2011. nov. 15. 17:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia! Bár én 28 hetes vagyok, de remélem belefér. Második babánk lesz, van egy 3 éves kisfiam, és most hugit várunk. Még semmit nem vettünk, de lassacskán elkezdem megvenni a ruhákat, kell még a pelenkázóra új szivacs, de szinte minden megvan, nem kell nagy dolgokat vásárolni. Keményedéseim nincsenek, kisebb görcsölgetések vannak a szalagok nyúlásától. 6 kilónál tartok, Jahn Ferencben fogok szülni - ha minden jól megy -, akkor 2012. február 7-én, vagy legalábbis nagyjából ebben az időben. :D És te kedves kérdező?
2011. nov. 15. 18:03
 7/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Én holnap lépek a 27 hétbe.3 baba.2 lány után egy fiú.Mávban fogok szülni.sajnos sokat keményedek,kapok rá gyógyszert is a magnézium mellett,és ahogy látom én híztam a legtöbbet.62 kg-ról most tartok 73-nál.ti milyen vitaminokat szedtek?
2011. nov. 15. 18:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Én Elevitete szedtem minden nap a terhesség előtt 2 hónappal, és utána is a 4. hónapg, azóta csak minden 3. nap veszek be elevitet, és még magne B6-ot szedek, de azt sem állandóan, ezen kívűl kilószámra eszem a kivit, abba rengeteg a vitamin. :)
2011. nov. 15. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!