26-27 hetes kismamák hogy vagytok? Mennyit keményedtek? Hány kilónál tartotok? Hol fogtok szülni? és hogy álltok a készülődéssel?
Én ma vagyok pont 26 hetes :)
Hétvégén kaptunk rengeteg baba cuccot, meg játékot épp azokat pakolásztam délután. Ha minden jól megy akkor hétvégén megyünk el venni pár dolgot, mert eddig még semmit sem vettünk. De kész van a babaszoba legalább (festés+bútor)
Én nem keményedek, azaz még nem nagyon vettem észre, hogy keményednék!
Jócskán felesleggel kezdtem a terhességet (20kg) így eddig 2 kg-t híztam "csak".
Én a Szent Imrében fogok szülni, de ezzel még most valahogy nem foglalkozom, most jobban érdekelnek a baba cuccok, meg a Karácsony! :)
Én ma töltöttem a 27. hetet. Nekem ez a második baba, lány lesz, már van egy kisfiam, aki két és fél éves. Így néha kicsit nehéz, de elég jól bírom, mondjuk futni már nem szívesen futok utána, de ha muszáj, akkor megyek. :)
Keményedni nem szoktam még, csak feszülget a hasam alja, azt már elég rég óta, magnéziumot szedek rá.
Én kilóban már 6-nál tartok, fiammal összesen 14-et híztam, remélem azért azt most sem fogom túllépni.
Én az Uzsokiban fogok szülni.
Nekünk az első csemetétől van jó néhány dolog és még fogunk kapni sok mindent, így nagyon nem kell készülődni. szekrényt vettünk már, ahová a meglévő babholmikat már elkezdtem bepakolni, hogy lássam mink van. Szerencsére nagyon nagy dolgokat nem kell vennünk, így az nagy könnyebbség.
És Te kedves Kérdező???
Én holnap töltöm a 27hetet.
3.baba lesz, a két nagy is elég kicsi még, 3 és másfél évesek, így elég nehézkes már kismamának lenni- de azért nem panaszkodok.
Hasam egyáltalán nem keményedik- az előző két terhességemnél sem keményedtem sose.
3kilo plusznál járok most.
szent imre kórházban fogok szülni én is!
Mivel nálunk a harmadik baba, szinte minden megvan, sőt mind a három fiu, tehát ruhák minden megvan, majd a végén a cumisüvegeket elmosom, veszek 1-es, 2-es pelenkát, és előveszem a nemrégen elrakott kisméretű ruhákat. :) kb ennyi a készülődés. Egy új sterilizátort fogok még beszereni, mert a korábbit a nagyok szétjátszották és tönkrement. :) A babaágyból már kiraktuk a másfél évest, ő kapott egy másik rácsos ágyat a tesójával egyszobában. Ugyhogy tényleg minden megvan- de ez már adott volt. :)
És te?
Szia. Én 26 hetes leszek csütörtökön. És +7 kilónál tartok. De én elég vékony voltam a kezdeteknél. És elég magas is vagyok.Ezek a kilók a hasamra jöttek, és egy kicsi a külső combomra... De nem bánom, majd lemegy szülés után, ha nem magától, majd teszek róla. :)
Én Kecskeméten fogok szűlni, szinte mindenünk megvan már. De még nem raktuk össze a kiságyat, és a babakocsi is darabokban áll, a ruhák is még becsomagolva... Még arra van időnk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!