39 hetes kismamák ti keményedtek?
Szia!
Én is 39 hetes vagyok, ma voltam nst-n. Nekem meg pont az a furcsa, hogy egyáltalán nem keményedik a hasam, csak görcsölni szoktam néha. Még kérdezte is most a szülésznő, hogy keményedek-e már?
De ha nincs rendszer a keményedésekben szerintem csak jóslók lehetnek.
Nem soká itt az időnk már, kitartás!:)
Könnyű szülést, jó egészséget!
Én is 39 hetes vagyok és sokat keményedik a hasam. Eddig még nem volt rendszeres.Mondanom sem kell hogy mennyire kellemetlen...Amugy is nagy pocakom van, a baba sem "apró" és amikor elmúlik a keményedés a Picikém egyszerűen ki akarja lyukasztani az oldalam...gondolom nyújtózkodik:-D
Kedden voltam ctg-n. Ott minden rendben volt. Hétfőre vagyok kiírva, ha a héten nem indul meg a szülés akkor vasárnap be kell feküdnöm a kórházba. Tegnap délután kb másfél órán át voltak alhasi görcseim, de teljesen össze-vissza és azóta sem volt semmi...Remélem vasárnapig "jelentkezik" a Kicsikém:-)
39h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!