Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 39 hetes kismamák ti keményedtek?

39 hetes kismamák ti keményedtek?

Figyelt kérdés
Már vagy két hete keményedik a hasam de nem rendszeresen. Tegnap este hazajöttem nst-ről ott minden ok volt de fél tíztől hajnali kettőig fájás nélkül keményedett rendszeresen a hasam 5-10 percenként. Se fájás se nyákdugó se semmi hajnalban egyre ritkábban és reggel óta kb 10-szer. Védőnő szerint fájás nélkül csak jósló. Van vagy volt valaki hasonló helyzetben?
2010. okt. 20. 12:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is 39 hetes vagyok, ma voltam nst-n. Nekem meg pont az a furcsa, hogy egyáltalán nem keményedik a hasam, csak görcsölni szoktam néha. Még kérdezte is most a szülésznő, hogy keményedek-e már?

De ha nincs rendszer a keményedésekben szerintem csak jóslók lehetnek.

Nem soká itt az időnk már, kitartás!:)

Könnyű szülést, jó egészséget!

2010. okt. 20. 12:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem a 36. héttől voltak keményedések. A végén már én is számoltam a perceket, de fájások nem jöttek közben. S végül túlhordtam a babát.
2010. okt. 20. 15:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is 39 hetes vagyok és sokat keményedik a hasam. Eddig még nem volt rendszeres.Mondanom sem kell hogy mennyire kellemetlen...Amugy is nagy pocakom van, a baba sem "apró" és amikor elmúlik a keményedés a Picikém egyszerűen ki akarja lyukasztani az oldalam...gondolom nyújtózkodik:-D

Kedden voltam ctg-n. Ott minden rendben volt. Hétfőre vagyok kiírva, ha a héten nem indul meg a szülés akkor vasárnap be kell feküdnöm a kórházba. Tegnap délután kb másfél órán át voltak alhasi görcseim, de teljesen össze-vissza és azóta sem volt semmi...Remélem vasárnapig "jelentkezik" a Kicsikém:-)

39h km

2010. okt. 20. 21:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Én jövőhét szombatra vagyok kiírva remélem addig lesz valami. MIért kell befeküdnöd vasárnap ha hétfőre vagy kiírva?Ilyenkor nem szoktak várni még pár napot?
2010. okt. 21. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!