34-35 hetes kismamák, hogy álltok a készülődéssel?
Én ma vasalom ki az utolsó adag kisruhákat, aztán már csak plédeket, hálózsákot, baldachin+fejvédőt és overállt kell mosnom. Kórházi csomagotok hogy áll? Nekem még nagyjából sehogy, csak egy listám van, hogy mit viszek.
Hogy birjátok igy a végefelé? Én már kicsit nehezen, esténként már nem tudok aludni, napközben is hamar fáradok. Első babámat várom, kislány lesz :) Kisfiút vagy kislányt vártok? Mi lesz a neve?
A babaszoba kész van, bár az elrendezés nem tetszik ezért ma átpakoljuk - két napja lett berendezve -. :) Oda már csak a függöny hiányzik. Hál istennek nekem már csak vasalnom kell egy két dolgot. A kórházi csomag már össze van készítve, egyetlen egy dolog hiányzik belőle amit ma is el felejtettem megvenni. :S Nehezen viselem...nagy a pocak, túl nagy a ház is...én meg mind ezekhez túl kicsi vagyok...:) Nálunk is első baba, kislány, Zoé Henriett
35+0km
Szia!
Én holnap leszek 35 hetes. A kórházi csomagból csak a szénsav mentes ásványvíz hiányzik. A héten kimostam a kis ruháit ma pedig kivasalom a maradékot. Nekem a 2. babám már van egy 2 és fél évesem aki kis lány. Most fiút várok Dániel Zoltán lesz neve. A textilpelenkán és a cumisüveg melegítőn kívül minden megvan. Nagyon nehezen viselem mert 60 gramm híjján akkora a súlya mint a lányomnak születésekor aki 40+1-re született 2940 grammal.
34+1 vagyok, én már bepakoltam, mert nagyon rosszul vagyok, nem bírok menni sem, vízesedem, minden bajom van, 2. babám, a kisfiammal kb. az utolsó héten éreztem így magam, bár ennyire rosszul nem voltam.
A babaszoba a kisfiam szobája is egyben, még van pár dolog, amit kell csinálni, de összeségében kész, ill. minden megvan.
Mosás kész, még a hordozó huzatát kell mosnom, mert a padlásról hozza le a férjem.
Nekünk most kislányunk lesz, Lilien, a 3 éves Árminom mellé.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!