32 hetes kismamák hogy vagytok? Hogy álltok a készülődéssel? A kórházi csomagot mikor állítjátok össze?
Nekem sincs meg listam a dokitol, de talaltam parat a neten az alapjan probalkozom!
En kulfoldon fogok szulni, es itt, ha minden komplikacio nelkul zajlik mar masnap hazaengednek, ugyhogy tul sok minden nem kell a korhazba.
De mar lassan minden megvan, meg ugyan kell egy par aprosag, de azt mindig akkor szerzem be, amikor eszembe jut.
Te hogy allsz?
hát már szinte minden megvan a csomagba csak össze kéne rakni egy utazóba.de ezzel az a probléma hogy még a felujítás közepén tartunk és akkor csak utba lenne még az is,mert most minden a feje tetején áll nálunk.a babának a cuccai nagyrésze megvan,de még kell beszerezni aproságokat-babakozmetikumok,meg ilyenek vannak vissza,meg még pár ruhácskát kell venni.
hát hogy hogy vagyunk.időtöl függ.ha jön az eső maga a rémálom,mert fáj meg keményedik a pocakom,de amugy elég türhetően vagyok.igaz sokat kell pihennem mert kezdek kinyilni-1100-es a méhszájam-de azért vagyogatunk.
ÉS Te?Hogy vagy?Tudod mi lesz a neme?nekünk kisfiu.
32 hetes km
A kórházi csomagot még nem állítottam össze,habár a párom már nagyon siettet-első baba lesz és nagyon izgul:))
A baba bútorok és néhány apróság jöv.héten érkezik meg.
Azután már csak ruhákat és pár kisebb dolgot kell vásárolni.
Köszönöm,én elég jól vagyok,csak az alvással vannak problémáim.
Nekünk is kisfiú lesz,akit már nagyon várunk:)
Mikorra vagy kiírva?
3 válaszoló vagyok.
aug 22-re vagyok kiirva,és nálunk is az első baba lesz,és már nagyon várjuk az érkezését.a névvel igaz hadilábon állunk mert még nem, tudjuk,mert valaki mindig lehurrogja az ujjabb változatokat.hát igen,az alvás az nálam is problémás.és TE mikorra vagy kiirva?merre laksz?
Én aug.23-ra vagyok kiírva,de valamiért mindenki azt mondja,hogy hamarabb fogok szülni:)Nekünk a név már megvan,Zalán.
Kiskunfélegyházán lakom,itt is fogok szülni-apás szülés lesz,legalábbis most úgy néz ki:)
Te merre laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!