Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28 hetes kismamik! Hogy...

28 hetes kismamik! Hogy álltok a készülődéssel?

Figyelt kérdés
Vásároltatok már a babának? Esetleg már kész a szoba is? Már ti is nagyon várjátok a baba érkezését? Én már annyira szeretném a karomban tartani. De azért persze várja csak ki a megfelelő időt. Én már alig várom.
2010. szept. 14. 22:12
 1/3 anonim ***** válasza:

igaz, én már 33. hetes vagyok, de aért válaszolok. Mivel második baba, így a szoba, és egyéb kelléke mér készen állnak. Megvettük a szükséges ruhákat is (a kisfiam nyári baba (volt), így most kellenek melegebb holmik is): Már csak be kellene pakolni a bőröndbe, 1-2 hét múlva azt is megejtem, aztán mr tényleg csak a várakozás van hátra:).

És Te hogy állsz?

2010. szept. 14. 23:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Én csak 27 hete vagyok, de még semmit nem vettem. Semmink nincs, mert a nagyobb 13 éves. Most kezdek kétségbe esni, de még nem vagyok ráhangolódva a vásárlásra. Egyedül babakocsiból néztem meg egy rakatot, de egyik sem tetszik. Ágyra, pelenkázóra kértünk árajánlatot lapszabászatban, mert abból sem tetszenek a boltiak. Így állok. Épp tegnap határoztam el, hogy októberben megveszek mindent, mert gyűlölöm a karácsonyi tömeget az üzletekben és félek a sok náthás, influenzás embertől is.
2010. szept. 15. 09:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Én pénteken töltöm a 28. hetet. 2. baba, így mindene megvan a tesóról. A babaszobát kell még megcsinálni. Laminált padlót szeretnénk lerakni, de valószínű majd 1,5-2 hónap múlva kerül majd rá sor. Már nagyon várom én is, hogy itt legyen, mert sokkal nehezebben viselem ezt a terhességet, mint az előzőt.
2010. szept. 15. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!