Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 hetes kismamik! Hogy...

34 hetes kismamik! Hogy álltok a készülődéssel?

Figyelt kérdés
Gondolok itt babaszoba,ruhák kimosása,vasalása,korházi csomag stb! Én nagyon parás vagyok........de már szülnék! Első babánál természetes az ilyen izgalom???
2009. aug. 11. 11:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én még sehogy sem állok!De mi még költözés elött állunk.Természetes hogy félsz.Csak nyugi mindennel kész leszel és semmi baja nem lesz a babának.:)

3.babáját váró kismami

2009. aug. 11. 11:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Én épp ma mosom a babarucikat,meg a többit.Festjük a falat,mert Micimackó és barátai lesznek rajta.Szép lassan készítgetek minden elfelé,mert félek,hogy nem fogom magam bírni később,így is már nehéz az álldogálás,hatalmas hasam van.

Minden jót kívánok!

2009. aug. 11. 12:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia! Hát mi a babaszobával nem állunk sehogy, ugyanis egyelőre nem lesz külön szobája. A ruhák kimosását én erre a hétre tervezem, azt gondolom már igazán itt van az ideje. A csomagot ma kezdtem el összeírni, hogy mit kellene majd vinni, de hát a legtöbb dolgot nem tudom betenni még, mert minden nap használom őket. Gondolok itt ilyenekre: tusfördő, arctisztító, szappan stb. Úgyhogy ezekből szerintem majd veszek, hogy ne akkor kelljen elpakolnom őket, mikor már menni kell.

Én izgulni (még) nem izgulok. Talán, mert kicsi a hasam, semmiben sem akadályoz, olyan érzés, mintha még hónapjaim lennének hátra. Furcsa belegondolni, hogy bizony pár hét és szülök és túl is leszek rajta...

Igazából annak ellenére, hogy teljesen problémamentes a terhességem (még horvátországban is pancsoltam egy hete) örülök, hogy nem sokára a régi önmagam lehetek. :-)

Boldog babavárást neked még erre a pár hétre!

34 heteske

2009. aug. 11. 15:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!! További boldog babavárást!
2009. aug. 12. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!