Kismamik! Nektek fokozatosan múlt el a kezdeti hányinger, vagy egyik pillanatról a másikra? Melyik héten?
13-on. De már 3 hete érzem a mozgását. (3. baba) Csak most nagyon rosszul tűröm... :o(
És ma úgy éreztem, kicsit jobb, ezért vagyok kíváncsi, hogy ez már a végét jelenti-e, vagy még ne örüljek.
Persze tudom, úgyis kiderül, csak kíváncsi vagyok, másnál ez hogy van.
Nálunk a 7-8. héten kezdődött és kb. a 14-15. hétig tartott. Fokozatosan jött és fokozatosan ment el. Amit észrevettem, hogy ha fáradtabb voltam, akkor több volt a hányás, hányinger is, hétvégéken pl. alig volt, csütörtök-péntekre meg napi 3-4 is...
Szerencsére nem jött vissza, csak néha 1-1 émelygés, de már korántsem volt olyan rossz, mint az első hetekben. Most a 31. héten járunk és fiú lesz, ha ennek van jelentősége:)
Kitartást mindenkinek!
Az elsőnél elég hamar kezdődött a 24 órás émelygés, és majdnem félidős voltam, amikor egyik napról a másikra elmúlt. Utána csak a szülőszobán jött előújra, a terhességem egyetlen hányását is ott produkáltam...
Most a másodikkal vagyok 17 hetes, és az ég világon semmi baja nincs a gyomromnak, hála Istennek!
11.héten bekerültem a kórházba, kiszáradtam. 12+1 hetesen jöttem ki, azóta teljesen elmúlott.. Lekopogom:)
28hkm
Sziasztok!
Egy hete megtörtént a "csoda". Beléptem a 18. hétbe, és elmúlta rosszullét, de szép fokozatosan, olyan 4 nap alatt. Azt vettem észre, hogy kicsit jobb, majd még egy picit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!