Kinek mikor múlt el a hányinger?
10 hetes vagyok és egész nap rettenetesen érzem magam. Állandó hányingerem van, szinte semmit nem kívánok.
Mikor lesz vége?...
Nekem KB. 6 hónapig volt hányingerem...de azután is megmaradt az édes dolgoktól,még az illatoktól is.
A B vitamin segíthet.
Kitartás és élvezzd a csodás Kismamaságot!!!:-)))))
1 éves KisFiú Boldog Anyukája:-)
Nekem úgy a 17-18. hét körül enyhült, de nem múlt el teljesen sajnos... Most 24 hetes vagyok, de szinte egész nap émelygek.
Az első babával jobb volt, igaz, akkor is a 16-18-ig hétig hánytam, de utána szinte teljesen elmúlt, megnyugodott a gyomrom,nem émelyegtem.
ÓÓ szegénykém...nekem nem volt egyáltalán viszont a barátnőmnek egész terhessége alatt ez ment. Fogyott 4 kilót a 9 várandós hónap alatt. :-/
Szerintem ez is tök egyedi mindenkinél. Remélem mielőbb jobban leszel!
Nekem a 22. hét körül múlt el a hányinger és az émelygés, ami nálam egész napos volt. Éjjel-nappal émelyegtem és hányingerem volt. Úgy éreztem magam, mint egy felmosórongy. Aztán szép lassan elkezdett múlni, de fokozatosan és lassan.
Kitartás!!!
Szia, nekem 33-35hetesen jött elő:) addig semmi.
Kolléganőm kekszet majszolt, mikor még kisterhes volt, több kevesebb sikerrel, azt hiszem 9-12hetesen elmúlt neki
Nekem mostanában a citromlé segít töményen.
Ne aggódj el fog múlni
36hetes km
16. hétig sugárban hányás, 20. végéig hányinger.
Remélem, te jobban jársz majd :(
De cserébe rengeteget fogytam, így most vagyok plusz 3 kilónál a kiindulási súlyomhoz képest.
Üdv
38 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!