32-33 hetes kismamik hogy érzitek magatokat? Ki hogyan áll a készülődéssel?
Figyelt kérdés
Milyen rucikat készítetek a babáknak a kórházba?Ki mennyire várja már a végét?Én most a 3.babámat várom és most sokkal türelmetlenebb vagyok ezzel kapcsolatban(nem a meleg miatt).Már alig várom hogy elteljen ez a pár hét.Most nagyon nehezen viselem fizikálisan,biztos a két csajszim örökmozgosága miatt is.Meg alig várom hogy a 3.babó milyen lesz.Nagyon öntő vagyok?2009. jún. 16. 16:20
1/4 anonim válasza:
Szia!Én most vagyok 35hetes de nekem már majdnem minden készen van:)
a ruhák kimosva,pakkom összepakolva:)márcsak a vasalás hiányzik és jöhet is a kis lurko.Én is nehezen viselem már a vizesedés és a meleg miatt de még jul.közepéig sok van hátra:)Én minden rucibol mostam ki nem tudni milyen idő lesz amikor haza hozom.Mindenre készülök:)
2/4 anonim válasza:
Szia.Én 32hetes vagyok,már meg van minden ami kell a babának,csak1-2 dolog hiányzik ami nekem kell a kórházba.A ruháit,a babakocsihuzatot,a baby hordozó huzatot már kimostam és már a kiságyat is össze raktuk.A ruhákat majd kb:3-4hét múlva akarom kivasalni neki.Nekünk első baba lesz(kislány)nagyon várjuk:)A meleget nagyon nem bírom:(nem tom,hogy fogom így kihúzni nyarat,bár őszintén szólva úgy vagyok vele,hogy a 36.hétig húzza ki odabent aztán jöhet a pici lány.Fogadtál orvost?Hol fogsz szülni?Az alvással,hogy állsz?Én elég rosszul alszom sokat pisilek,és fáj az oldalam a sok oldalt fekvéstől.
3/4 anonim válasza:
Szia!
Én 33 hetes vagyok.Már majdnem mindent megvettem,ruhák kimosva,még a vasalás holnap következik.Én az elejétől nagyon jól viselem,most is jól vagyok,de ahogy közeledik az idő egyre jobban félek a szüléstől.Első babás vagyok.Emellett viszont nagyon várom is.Furcsa érzés ez...
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Én Szegeden fogok szülni,ugyanannál a dokinál akinél 3 éve.Nekem is a dolgok 95% készen van,akár nekem a kár a kicsinek.Még a táskám nincs összepakolva de oda is kimosva és kivasalva megvan minden.Ez a meleg tényleg borzasztó de tudtam mire vállalkozom mert 3 éve szept.elején szültem.Én is rosszul alszom,kb.2 óránként felébredek pisilni.Ha én nem akkor valamelyik lányom.Így sokszor délután muszáj ledöljek velük,amugy is ez az álomkor most visszajött egy pár napja.Boldog baba várást mindenkinek!
2009. jún. 17. 06:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!