Julius végére kiírt kismamák hogy vagytok? A készülődéssel hogy álltok?
Szia!
Én augusztus 4-re vagyok kiírva, ugyanúgy mint az első kislányomnál, aki július 28-án született.:)Most is kislányt várunk, 1 óra múlva megyek a következő uh-ra. A készülődéssel hadi lábon állunk, jelenleg a konyha festésénél tartunk. Az ilyenkor szokásos takarítást már nehezebben bírom, de ráérek megcsinálni, nem zavar senki:). A babaszoba még ezután jön, majd a kisruhák átmosása, vasalása, egyéb beszerezni valók, július elejére szeretnék mindent befejezni. Te hogy érzed magad!
Én július 31-re vagyok kiírva. Én is most kezdem érezni, hogy már nem bírok úgy mindent.
A kisruhák már nekem is itt állnak dobozokban. (A húgomtól van. Tavaly szült.) Bár, még párat vennünk kell majd.
Babakocsit és kiságyat még csak nézegettünk. Pénteken szeretnénk már a végére járni.
A lakást most az utóbbi 2 hétben készítgettük elő a kis bébinknek.
A nemét már tudjuk, de megegyeztünk, hogy nem áruljuk el senkinek. A családban úgyis jönnének a "nagy ötletelések" a névadásra. Ha meg majd megszületik, megmondjuk, hogy úgy hívják, hogy "...". AZtán utána nincs már apelláta. :)
UH-ra jövő héten kell mennem.
Sokan azt mondják, nem túl nagy a pocakom. De azért én azt remélem, hogy minden rendben. Végülis első baba.
És mostanában sokat keményedett a pocakom. Meg is ijedtem rendesen. Bár még dolgozom. Nem tudom, hanyadik hétig. Tanár vagyok. Lehet, hogy bírom majd a tanév végéig is (akkor leszünk a 34. hétben).
Ti hol szültök?
Sziasztok!
Én is a 3.babámat várom,fiu lesz.A lakás nagyjából rendben,festés,átrendezés.A bab helye még nincs berendezve.Babakocsi,egyebek megvannak,többnyire kaptuk őket,csak átmosni rendbetenni kell mindent.Én sem nagyon bírom már a megeröltetöbb dolgokat,de azért elvagyogatok a kertben is szépen.Julius 28-ra várjuk a babót.Köv uh 4hét múlva lesz,tegnap voltam,minden rendben van.Mindenkinek jó egészséget,boldog babavárást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!