34hetes vagyok és minden nap azt érzem hogy am ai az utolsó. Más is van így? Más 34hetes kismamák? És a készülődéssel hogy álltok? Ilyenkor már el kell kezdeni a babaruhák átmosását meg ilyesmi?
Szia! Én úgy tervezem, hogy április közepe tájt kész akarok lenni a szobával, és már nyugodtan várjam a babámat! (május 22-re vagyok kiírva)
Azért pihenj sokat, nem kell annak a pici tündérnek még kibújnia még jó helye van a pocakodban!!!!! Vigyázz rá!
Boldog baba várást!
33. hétben vagyok, de még csak pont ma tapétázzák a gyerekszobát.
Gyerekruhákból van valamennyi, de a többségét amit ígértek, még nem kaptam meg, van amit csak februárban fogok.
Ma de. vásárolgattam pár aranyos cuccot turkálóban.
Úgy tervezem, hogy mivel februárban már nem dolgozom, majd akkor fogom átnézni a cuccokat, kimosni....
Remélhetőleg a babaszoba is kész lesz akkora, mondjuk a szekrényt, pelenkázó, ágyat csak össze kell rakni.
Babkocsit kell még venni, de valahogy annyira nincs kedvem hozzá, mindenhol megnézni azt a sok kocsit.
Én màrc 6-ra v.ok kiirva.
Mindent kimostam màr,korhàzi csomagot jövö héten àllitom össze.
Én sajnos azt érzem hogy még sok van hàtra:(((
Én is hasonló vagyok vele, pedig még csak 33 hetes vagyok. De a jósló fájások beindultak. Gyermekem 3-4 héttel nagyobb a koránál, és valamiért azt képzelem, hogy ezek miatt hamarabb fog jönni. Nem szeretném, mert még azért fiatalka, maradjon csak a pocban, de mégis ott van az a hülye érzés, hogy bármikor beindulhat a szülés.
Persze a babaholmikkal még abszolút nem vagyunk elkészülve. Februárra terveztük.
Szia!
Nekem is végig azt mondták a dokik,hogy 2 héttel idősebb a magzat,elöbb fog születni bár 10 nappal...
ha-ha 40+3 szültem,a méretek nem mérvadók.Nos az a 3-4hét amit az elöttem válaszoló irt,az már igen!
Ne is agyalj ezen,élvezd a terhességet!
nekem ossze van mar pakolva minden, ki van mosva, vasalva minden.
meg van véve minden, kiveve a hordozható pelenkaalátét, amit orvosi rendelobe, meg a pelenkazo ala, meg ilyen helyekre fogok tenni, meg a párologtató, amibol meg nem talaltam jót, meg a babakocsit/mozeskosarat.
jo, szóval nem minden, de ha most jonne, mar nem szenvedne hianyt semmibe (gyogyszertari cuccokat is kivaltottam, hogy ha hazavisszuk a korhazbol, ne kelljen orvoshoz menni kiiratni, majd a kovetkezo adagot kiiratom)
én eddig nem aggódtam, most jottem el a nagyon aggodalmas fazisba, remélem nem lesz semmi baja a picinek, a szulestol a termeszetestol meg mindig nem félek, a csaszartol rettegek.. mar nincsenek olyan illuzioim, hogy befordul (a leheto legrosszabbul fekszik), ugyhogy a 37. heten mindenkeppen meg lesz fordítva, vagy ki fog bújni.
szóval minden kesz szinte, igy nyugodtabban tudok kicsit aludni.
Szia, en 36 hetes vagyok (a 4d szerint ket hettel nagyobb a baba, szoval 38 hetes)
Minden pillanatban varom hogy beinduljon a szules...meg fajdalomra soha sem vagytam ennyire.
A babaszoba kesz. a ruhak kimosva, kivasalva. Minden gyogyszertari cucc megveve. A kisagy osszerakva...pelenka megveve....szoval minden ami csak kell kesz...mar csak a pici babcim hianyzik. :)
En is minden nap arra keszulok hogy ez a nap az utolso :)
Boldog babavarast, es gyors szulest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!