Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34hetes vagyok és minden nap...

34hetes vagyok és minden nap azt érzem hogy am ai az utolsó. Más is van így? Más 34hetes kismamák? És a készülődéssel hogy álltok? Ilyenkor már el kell kezdeni a babaruhák átmosását meg ilyesmi?

Figyelt kérdés
2009. jan. 17. 13:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, ki mitől nyugszik meg. Én a 33. hetet töltöm és tulajdon képpen minden készen van. Én annyira aktív voltam a terhesség alatt végig és most megváltozott. Úgy látszik tudat alatt éreztem, hogy nekem korábban kell mindent elintézni. Megvarrtam az összes babaágyneműt, beszereztem mindent ami kellhet stb Most sem kedvem sem energiám nem lenne és csak idegesítene, hogy mi lesz és anyagilag sem ment volna egyszerre, csak így fokozatosan. Szóval ha te attól vagy nyugodtabb, hogy mindent elkészítesz akkor tedd azt, a természet tudja mit akar.
2009. jan. 17. 16:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Szia! Én is 34 hetes vagyok, de én még úgy érzem sok van hátra. Vásárolni is csak a héten kezdtünk,egyedül a bababútort rendeltük meg, ami még két hét múlva jön. Szerintem január végén elég, ha elkezded kimosni, kivasalni a ruhákat, inkább azokat a dolgokat vedd meg, amit vinni kell a kórházba, hogyha helyzet van,ne akkor kelljen kapkodni. Egyébként a barátnőm babusa is két héttel nagyobb a koránál, és mégse akar idő előtt kibújni, keddre van kiírva, úgyhogy úgy néz ki be is tartja a határidőt.:)
2009. jan. 17. 17:47
 13/14 anonim ***** válasza:
Én 33 hetes vagyok, a babaszobába a festéssel ma készültünk el. A nagyobb dolgok már nekünk is megvannak(kiságy, hordozó, babakocsi és a ruhák is), már csak egy-két apróság hiányzik, viszont még nekem a kórházi csomagom nincs összekészitve. Jövö héten megyek megvenni hozzá a dolgokat. De valami miatt úgy érzem meg lesz februárba a baba. Márc. 3-ra vagyok kiirva. Addigra biztos meg lesz minden.
2009. jan. 17. 20:03
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia!Szerintem ne hagyd a végére a ruhák mosását,vasalását.Én örülök,hogy túl vagyok rajta.A 39.héten vagyok,de már kb 2 hete nincs erőm mosni,vasalni.Ott állni,meleg vasaló mellett...

Imádok csavarogni,nézelődni a bababoltokban,de már ez is egyre nehezebb,hamar elfáradok,pedig örökmozgó vagyok amúgy.

Én is úgy éreztem Karácsony körül,hogy mindjárt megszülök,olyan fura érzéseim voltak,de nem tudom mit is kéne érezni,ez az első babám.

A kórházi csomagot is kb. 2 hete raktam össze,ki tudja...?Én már mennék.

2009. jan. 18. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!