Márciusra kiírt kismamák kislányt, kisfiút vártok?
Figyelt kérdés
Hány hetes vagy?Kisfiú,kislány?Hogy fogják hívni?Hogy érzitek magatok?2012. jan. 29. 12:08
1/12 anonim válasza:
Szia!Március 4-re várjuk és kislány lesz Lara!Már nagyon várjuk,hogy kint legyen!Te?
2/12 anonim válasza:
Szia március 21.kisfiú:) neked?
4/12 anonim válasza:
Szia. Márc. 30. és kisfiú. Aaron lesz a neve.
Koszi jol vagyok. Mostanaban aludni mar alig birok, mert faj a derekam meg az egesz hatam. Amugy minden rendben van.
Veled? Te kerdezo kisfiút, vagy kislányt vartok?
5/12 anonim válasza:
Szia!
Március 8-ra várjuk és kislány lesz, Korina! Jól vagyunk, szerencsére a közérzettel nincs nagy baj mostmár.
Jah és 34 hetes vagyok!
6/12 anonim válasza:
35 leszek kedden. március 7re vagyok kiirva.Kislány lesz Kyra Boglárka. Az alvással vannak gondjaim nagyon nagy a hasam, szoptatatós párnán alszom valamennyit. amugy jol vagyok, semmi bajom csak délutánra fáradok el és még van egy kisfiam is aki jol lefáraszt. Te hogy vagy?
7/12 anonim válasza:
Én márc 16-ra vagyok kiírva és kisfiu, Ádám lesz a neve.
Nyíregyházán fogok szülni. Van esetleg valaki nyíregyröl itt?
8/12 anonim válasza:
Szia!
Március 22-re vagyok kiírva és elméletileg kislány. A nevét még nem tudjuk, amint kiválasztotta magának megfogjuk tudni. :) Jah, és első baba!
32hkm
9/12 anonim válasza:
Szia!
Én március 18. Kislány lesz: Szófia Viktória
Én jól érzem magam, viszonylag kis pocakom van, így nem olyan rosszak a hétköznapok!
10/12 anonim válasza:
Március 2-re ( vagy picit hamarabb)várjuk Nándor Ádámot. De lehet, ő másképpen gondolja és később jön. Már két hete jóslófájásaim vannak. Kíváncsi leszek? Te hogy s mint?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!