Márciusra kiírt anyukák?
szia! nekünk még csak 2 db felsőcskénk van, nem is tervezünk csak úgy december körül vásárolgatni. szerintem mindent használtan fogunk venni, kivétl,amit a párom csinál, például a pelenkázó komód, vagy az asztallá alakítható etetőszék. gondolkozunk még,hogy a kiságyat is ő csinálja,de olyan olcsón lehet kiságyat venni (8500-ért gyönyörű kis fehéret láttunk kókuszmatraccal), hogy nem érné meg a sok munkát. nagyon szívesen vásárolgatnék már, az a "mindentidenekemdeazonnal" típus vagyok, még jó hogy az anyagiak visszafognak,mert akkor már tuti nagy baromságok sorakoznának itthon :)
mocorgásról annyit,hogy néha érzek "valamit",de inkább szurkálásnak,apró görcsöknek mondanám. majd ha tényleg érzem,meg tudom mondani,hogy ezek mik voltak :) egyébként már alig várom! :)
és te? hogy vagytok ezekkel?
Szia!Első babásak vagyunk és mi se vettünk még semmit.Kolléganőmtől kaptam egy rugdalózót és egy felsőt,egyenlőre ez mindenünk. :D Még nem éreztem,hogy mozogna,de a párom nagyon szakavatottan azt mondta,még nem is kell-17.hét-,majd 1-2 hét múlva már biztos nem hagy békén a rugdosásával.(titokban az interneten olvasgat)A terhességgel nagyon szerencsés vagyok,semmi émelygés,hányás,kívánós sem vagyok,csak rettenetesen fáradékony.
Remélem te is jól viseled és mindenki más is!
Szép napot!
szia!
nekünk is 3. baba és már érzem mocorogni!:) nem vettünk semmit..mi is majd december körül..és úgy néz ki h kisfiú lesz! ti már tudjátok?
nagyjából jól viselem..bár lett hüvelygombám..és szokott nyilallgatni a hüvelyemben..na és a cukor sajnos..:/
3.babás vagyok!
nálam 1 fiú 1 lány van..most a 2.fiú jön!:) bár azt mondják h 15 hetesen még annyira nem látszik..itt látszott a kuki és a zacsi is:D
de 18heti uh-n sztem már tuti lesz!
Március 26-ra vagyok kiírva és első babánk lesz.
Én tök jól érzem magam néha nekem is szurkál a méhem meg pici görcseim vannak de semmi más.
Sajnos mivel első baba még nem érzem hogy mocorog de nem is tudom mit kell majd éreznem :)
Már megrendeltem a babakocsit és az ágyat komóddal és a brendonba pár dolgot ki néztünk.
Én annak a híve vagyok hogy minden hónapban valamit vegyünk előbb a drágábbat utána majd a ruhákat és stb.
Ruhát én is inkább decemberbe szeretnék venni karácsony után mert biztos mindenhol akciók lesznek és azért csak spórolok valamit majd.
Anyukám fog mindent segíteni megvenni mert ő már rutinos ebben és tudja mi a praktikus és a hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!