Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Márciusra kiírt anyukák?

Márciusra kiírt anyukák?

Figyelt kérdés
Milyen melegebb holmikat vesztek a babának? Érzitek már hogy mozog? Hogy viselitek a terhességet? Vásároltok már?
2012. okt. 3. 13:40
 1/9 anonim ***** válasza:

szia! nekünk még csak 2 db felsőcskénk van, nem is tervezünk csak úgy december körül vásárolgatni. szerintem mindent használtan fogunk venni, kivétl,amit a párom csinál, például a pelenkázó komód, vagy az asztallá alakítható etetőszék. gondolkozunk még,hogy a kiságyat is ő csinálja,de olyan olcsón lehet kiságyat venni (8500-ért gyönyörű kis fehéret láttunk kókuszmatraccal), hogy nem érné meg a sok munkát. nagyon szívesen vásárolgatnék már, az a "mindentidenekemdeazonnal" típus vagyok, még jó hogy az anyagiak visszafognak,mert akkor már tuti nagy baromságok sorakoznának itthon :)

mocorgásról annyit,hogy néha érzek "valamit",de inkább szurkálásnak,apró görcsöknek mondanám. majd ha tényleg érzem,meg tudom mondani,hogy ezek mik voltak :) egyébként már alig várom! :)

és te? hogy vagytok ezekkel?

2012. okt. 3. 14:04
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekünk 3. baba lesz, mindenünk van, persze veszek azért egy-két új dolgot, ma is voltam a Brendonban:-) Vettem szívhangfigyelőt, kétszer meglett elsőre a szívhang most meg nem....Viszont az előbb pisiltem és kicsi barnás dolog lett a vécébe, minimális, de nem tudom mit csináljak, semmi bajom különben. Ma rendel este a dokim nem tudom elmenjek-e, a kisebbikkel az elejétől végig véreztem a terhességet semmit nem adtak rá és ezen kívül nem volt gondom, makk egészséges. Háát nem tudom mit csináljak...17 hkm
2012. okt. 3. 14:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Március 15:-))))))))Nekem is van szívhangfigyelőm de Én esküszöm,hogy nem hallok semmit .
2012. okt. 3. 15:28
 4/9 anonim válasza:

Szia!Első babásak vagyunk és mi se vettünk még semmit.Kolléganőmtől kaptam egy rugdalózót és egy felsőt,egyenlőre ez mindenünk. :D Még nem éreztem,hogy mozogna,de a párom nagyon szakavatottan azt mondta,még nem is kell-17.hét-,majd 1-2 hét múlva már biztos nem hagy békén a rugdosásával.(titokban az interneten olvasgat)A terhességgel nagyon szerencsés vagyok,semmi émelygés,hányás,kívánós sem vagyok,csak rettenetesen fáradékony.

Remélem te is jól viseled és mindenki más is!

Szép napot!

2012. okt. 3. 15:31
 5/9 anonim ***** válasza:

szia!

nekünk is 3. baba és már érzem mocorogni!:) nem vettünk semmit..mi is majd december körül..és úgy néz ki h kisfiú lesz! ti már tudjátok?

nagyjából jól viselem..bár lett hüvelygombám..és szokott nyilallgatni a hüvelyemben..na és a cukor sajnos..:/

2012. okt. 3. 16:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Előzőtől kérdezem a 3 babástól, mitek van már? Nálunk 2 lány és még nem tudjuk mi lesz:-)
2012. okt. 3. 17:03
 7/9 anonim ***** válasza:

3.babás vagyok!

nálam 1 fiú 1 lány van..most a 2.fiú jön!:) bár azt mondják h 15 hetesen még annyira nem látszik..itt látszott a kuki és a zacsi is:D

de 18heti uh-n sztem már tuti lesz!

2012. okt. 3. 17:06
 8/9 anonim ***** válasza:
3.- ik baba, márc.13-ra várjuk, de nem veszek semmit, mert van mindenünk, igaz 2 fiam van, ha lány lesz majd veszek pár dolgot de csak jövőre. Már mocorog, és már most elég jól vagyok, elmúlt az émelygés, szédülés.
2012. okt. 3. 17:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Március 26-ra vagyok kiírva és első babánk lesz.

Én tök jól érzem magam néha nekem is szurkál a méhem meg pici görcseim vannak de semmi más.

Sajnos mivel első baba még nem érzem hogy mocorog de nem is tudom mit kell majd éreznem :)

Már megrendeltem a babakocsit és az ágyat komóddal és a brendonba pár dolgot ki néztünk.

Én annak a híve vagyok hogy minden hónapban valamit vegyünk előbb a drágábbat utána majd a ruhákat és stb.

Ruhát én is inkább decemberbe szeretnék venni karácsony után mert biztos mindenhol akciók lesznek és azért csak spórolok valamit majd.

Anyukám fog mindent segíteni megvenni mert ő már rutinos ebben és tudja mi a praktikus és a hasznos.

2012. okt. 3. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!