Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Győriek! Volt valaki 4d-n a...

Győriek! Volt valaki 4d-n a bem téren? Mi a véleményetek róla? Tennétek fel képeket?

Figyelt kérdés
köszönöm!
2013. jún. 5. 14:24
 1/4 anonim ***** válasza:
én még nem voltam de csupa jót hallodtam róla és kértem is időpontot hozzájuk!! Ott készült videot és képet is láttam és én elégedet voltam velük, az elmondotak alapján kedvesek az ott dolgozok és részletesen elmondját hogy mit is látunk éppen!! Neten ha rájuk keresel van az oldalukon ott készült képek azokat megnézvén te is könnyebben tudsz dönteni! És kapsz egy 30-35 perces kis mozifilmet a pocak lakotól 1képet! A többiért külön kell fizetni!
2013. jún. 5. 16:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Láttam képet ami ott készült és összehasonlítva az enyémmel ég és föld. Én a Kyncsbe voltam, nekik a legjobb a gépük!
2013. jún. 5. 20:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát nem a legjobb a gépük :S Én nem ajánlom. Ha teheted a Kyncs-be menj!
2013. jún. 6. 08:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Én nem hallottam róla jókat, így inkább a Kyncsbe mentem, amivel viszont maximálisan elégedett voltam.
2013. jún. 12. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!