Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja márciusra,...

Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?

Figyelt kérdés
Előzőleg volt egy csopink a facebookon, olyan jó kis társaság volt. Most megint tervezzük a babát, szeretnék megint egy kis csapatot hasonlóakkal. Akinek van kedve írjon, aztán majd meglátjuk mi sül ki belőke, érdemes lesz-e belevágni. :) Én március 8-ra nem várom!

2016. febr. 11. 13:17
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯
 271/553 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Tünde vagyok! Hat én remegek, es nagyon nagyon remélem hogy nem káprázik a szemem. Ha jol latom a ma reggeli x epil teszten mintha lenne halvány masodik csik 😃
2016. ápr. 1. 06:46
 272/553 anonim ***** válasza:

Juj Tünde, ez nagyon jó! Gratulálok!!! Bár én is láthatnék már két csíkot!

Vigyázz nagyon magatokra. :)

Eszti, ma csinálsz tesztet?

Nálam egyelőre semmi nincs.

Evi

2016. ápr. 1. 08:05
 273/553 anonim ***** válasza:
Meg csak remény olyan halvány, de... Holnap es 3an is tesztelek! 😊
2016. ápr. 1. 10:33
 274/553 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Tünde neked gratulálok!

Viszont én korán örültem, merr vérezgetek. Ez még nagyon nem menstruáció, de ebből tutira nem lesz terhesség. :(

Szóval következő hónap lesz nekünk is.

Eszti :(

2016. ápr. 1. 13:36
 275/553 anonim ***** válasza:

Sziasztok Tünde vagyok! Hat jol megzavarodtam... Reggel meg full halvány rózsaszín volt a tesztem de mire du-n a párom hazajött már egészen láthatóvá vált a teszt. Kerlek nézzétek meg mert most meg sokkal vékonyabb mint volt reggel... Szerintetek?

[link]

2016. ápr. 1. 20:14
 276/553 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Evi vagyok.

Eszti, nagyon sajnálom, de biztos nincs már remény? Mennyire vérzel? Orvoshoz nem mész, vagy nem érdemes?

Tünde, szerintem ez egy gyönyörű pozitív teszt, gratulálok! Ne izgulj miatta, nekem nem tűnik furcsának!

Nekem ma egész nap nagyon enyhén görcsölgetett a hasam, remélem jót jelent, mensi még messze, ma voltam a 9.dpo-n.

Görbém egész jó, bár ez nem jelent semmit.

[link]

2016. ápr. 1. 21:19
 277/553 anonim ***** válasza:
Tunde: regebben a pozitiv tesztek nekem is igy voltak, szaradas utan erosebb a szin, de vekonyabb a csik. Az a lenyeg, hogy idoben 2 csikos volt! De ha van teszted meg, akkor ismetelj, sztem mar holnap is egyertelmubb lesz, bar nekem ez is annak tunik.
2016. ápr. 1. 21:42
 278/553 anonim ***** válasza:

Szia Evi! Tünde vagyok. Köszi szépen! Remélem igazunk lesz😊 Holnap azért még tesztelek. Neked viszont szepen felment a hod, drukkolok! Nekem igy nez ki most.

[link]

Remélem fent is marad már mindkettőnknek;)

2016. ápr. 1. 21:43
 279/553 anonim ***** válasza:
Eszti: Ne add fel a reményt! Lehet dokihoz is el kéne menni nem? Hanyadnapon vagy? Hőt méred?
2016. ápr. 1. 21:47
 280/553 anonim ***** válasza:

Segitsetek nekem.

Irtam ki kerdest is.

Csinaltam egy tesztet, Clearblue-t. Azert ezt, mert eddig nekem ez egyertelmu volt mindig, vagy pozitiv, vagy negativ.

Nah, most meg eppen nem tudom eldonteni. Szeritnem a pozitivtol messze all, de mintha latszodna megis a fuggoleges vonal.

Tudom, par nap es kiderul, de csak idegesit a dolog. Itt vannak a kepek:

[link]

[link]

Ti latjatok egyaltalan, hogy mire gondolok, vagy mar csak en kepzelem oda?

Anni

2016. ápr. 2. 06:36
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!