Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?
Juj Tünde, ez nagyon jó! Gratulálok!!! Bár én is láthatnék már két csíkot!
Vigyázz nagyon magatokra. :)
Eszti, ma csinálsz tesztet?
Nálam egyelőre semmi nincs.
Evi
Sziasztok! Tünde neked gratulálok!
Viszont én korán örültem, merr vérezgetek. Ez még nagyon nem menstruáció, de ebből tutira nem lesz terhesség. :(
Szóval következő hónap lesz nekünk is.
Eszti :(
Sziasztok Tünde vagyok! Hat jol megzavarodtam... Reggel meg full halvány rózsaszín volt a tesztem de mire du-n a párom hazajött már egészen láthatóvá vált a teszt. Kerlek nézzétek meg mert most meg sokkal vékonyabb mint volt reggel... Szerintetek?
Sziasztok! Evi vagyok.
Eszti, nagyon sajnálom, de biztos nincs már remény? Mennyire vérzel? Orvoshoz nem mész, vagy nem érdemes?
Tünde, szerintem ez egy gyönyörű pozitív teszt, gratulálok! Ne izgulj miatta, nekem nem tűnik furcsának!
Nekem ma egész nap nagyon enyhén görcsölgetett a hasam, remélem jót jelent, mensi még messze, ma voltam a 9.dpo-n.
Görbém egész jó, bár ez nem jelent semmit.
Szia Evi! Tünde vagyok. Köszi szépen! Remélem igazunk lesz😊 Holnap azért még tesztelek. Neked viszont szepen felment a hod, drukkolok! Nekem igy nez ki most.
Remélem fent is marad már mindkettőnknek;)
Segitsetek nekem.
Irtam ki kerdest is.
Csinaltam egy tesztet, Clearblue-t. Azert ezt, mert eddig nekem ez egyertelmu volt mindig, vagy pozitiv, vagy negativ.
Nah, most meg eppen nem tudom eldonteni. Szeritnem a pozitivtol messze all, de mintha latszodna megis a fuggoleges vonal.
Tudom, par nap es kiderul, de csak idegesit a dolog. Itt vannak a kepek:
Ti latjatok egyaltalan, hogy mire gondolok, vagy mar csak en kepzelem oda?
Anni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!