Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?
Sziasztok.
Tünde ez tényleg elég rossz lehet , ebben tanácsot nem tudok adni , mert nekem egyik terhességemnél sem volt ilyen.
Nálunk most már megy a visszaszámlálás hogy megjön e vagy nem csütörtökön. Szombaton délután érdekes dolog volt , mert a wc papíron már rózsaszínes valami volt. Ha ez jelentkezik akkor általában még aznap de másnap tuti megjön. Elis könyveltem magamban hogy megint jó pár nappal előbb jön meg. Nem így lett , azóta semmi nem történik. Kivéve hogy nagyon nagyon fájnak a melleim reggel óta. Igaz néha van enyhe hasfájás de Ennyi .
Majd kiderül Mostmár mi lesz ebben a hónapban 😊
Kitti
Kitti, ezek nagyon bíztató jelek! Tesztet még nem tervezel csinálni? Csütörtök már tényleg nagyon közel van, drukkolok neked!
Zoé te hogy állsz? Van esetleg valami tüneted? Mikorra nem várod? Tesztelni mikor szeretnél?
Evi
Sziasztok! Tünde vagyok! Mára ugy nez ki, hogy Megoldódott a gondom, legalabbis egy időre. Ma mar siker van és alig van a tegnapiboz képest haspuffadas :)
Köszönöm szépen a segítséget!
Kitti: Ez jo jel! Nagyon drukkolok! :)
Sziasztok. Köszönöm mindenkinek , nagyon jól esik .
14.- e itt van , még semmi jel hogy megakarna jönni. A hasfájás amit írtam hogy néha van az maradt is , de kisebb időkre fáj csak.
Zoé nekem is van egy kicsit erősebb folyásom ami feltűnt mert nekem se volt Ennyi . Tulajdonképpen ezért rohangálok wc - re , hogy na most tuti Megjött. De semmi.
Igazából most a teszteléssel úgy vagyok hogy várok még pár napot és ha hétvégéig nem jön meg akkor szombaton tesztelek. Addig még bármi lehet. Eddig nem de most képes vagyok várni tűrelemmel. Valamiért most olyan nyugodt érzésem van és nincs rajtam ez a na akkor teszteljünk és nem tudok várni.
Aztán lehet hogy végül a nap folyamán megérkezik a nemvárt, bár remélem nem.
Nekem már így egyre furcsább amit írtam nektek múlthét szombati rózsaszínes valamiről ami jól látható volt a wc papíron.
Na utána szokott az lenni hogy maximum másnap jó erősen megjön. De semmi. Remélem jó hírekkel szolgálhatok nektek majd.
Zoé neked akkor most nagyon megy tőlem is a drukk , 22.- e is lassan itt van már.
Juj Kitti, nagyon izgulok érted! Szerintem nagyon babagyanús vagy. :)
Zoé, nálunk mindkét lányom "érkezésekor" gólyák köröztek a házunk felett, mindig kettő. Viccelődtünk is, hogy lehet ikreink lesznek. Régi babona, de nálunk véletlenül pont akkor repkedtek. Bár inkább azért, mert mindkettő ugyanígy tavasszal fogant. :)
Mondjuk többi évben meg egy darab gólyával sem találkoztam a házunk környékén. Sajnos most sem.
Sziasztok. Mivel még nem jött meg Így nem bírtam magammal és most munka után vettem egy tesztet. Most azon gondolkozom hogy így este érdemes e megcsinálni? Vagy várjak reggelig. ? Ráadásul néha fájdogál a hasam mmintha megakarna jönni.
Nem tudom most mit gondoljak.
Kitti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!