Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja márciusra,...

Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?

Figyelt kérdés
Előzőleg volt egy csopink a facebookon, olyan jó kis társaság volt. Most megint tervezzük a babát, szeretnék megint egy kis csapatot hasonlóakkal. Akinek van kedve írjon, aztán majd meglátjuk mi sül ki belőke, érdemes lesz-e belevágni. :) Én március 8-ra nem várom!

2016. febr. 11. 13:17
❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯
 301/553 anonim ***** válasza:
Tünde,Kitti bármi lehet.Nekem a férjem azt mondta hogy megfogant a picikénk ő nagyon úgy érzi.Szerinte mozgékony és életképes kapitányokat adott nekem ;).Zoé
2016. ápr. 6. 20:12
 302/553 anonim ***** válasza:
Zoé: Es Mikorra nem varod? Drukkolok! Tünde
2016. ápr. 6. 20:15
 303/553 anonim ***** válasza:
Evi még lehet pozitív az a teszt!Nagyon közel vagy!Hátha nem jön meg!Zoé
2016. ápr. 6. 20:18
 304/553 anonim ***** válasza:

Köszi Zoé a bíztatást, hát nem tudom, majd reggel kiderül hogy alakul a hőm, abból már majd látom, hogy megjön-e vagy sem.

Te már túl is vagy az ovun? Hányadik napon vagy?

Eszti, veled mi van, nagyon eltüntél. Remélem nincs baj!

Evi

2016. ápr. 6. 21:07
 305/553 anonim ***** válasza:

Tünde írj majd, hogy mi volt a dokinál. Peteérésem biztos akkor volt, amikorra a gép behúzta, éreztem. Úgyhogy ma volt a 14. dpo.

Evi

2016. ápr. 6. 21:11
 306/553 anonim ***** válasza:
Kb 2 napja érzem a hasszúrkálást,feszülést úgyhogy tuti most van az ovum.Zoé
2016. ápr. 7. 20:14
 307/553 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Tünde vagyok! Na oltam dokinál aku mondta is hogy korai vagyok, de megynyugodtam m azt mondta h a lelet p2 es nincs nagy gond de a gyógyszert ne szedjem csak a hüvely kupot a második trimeszterben majd. Láttuk a kis fekete pöttyöt :) de a papírra azt írta h fellazulas látható es Fogalmam sincs tovább :) Nekem éppen annyi maradt meg, h várandós és vigyázzak magunkra nagyon! De kontroll 2 max 3 het múlva. Akkora számolta 7-8 hetesnek a terhességet :)
2016. ápr. 7. 21:12
 308/553 anonim ***** válasza:

De jó Tünde, akkor minden rendben nálatok.

Nekem reggelre lement a hőm, meg is jött sajnos. :(

Majd most hétfőtől belehúzunk a férjemmel, csak sikerül már végre!

Zoé, hődet nem méred?

Evi

2016. ápr. 7. 21:21
 309/553 anonim ***** válasza:

Sajnalom Evi! De ez a honap sztem sikeres lesz nálatok is :)

Tünde

2016. ápr. 8. 06:17
 310/553 anonim ***** válasza:

Köszi Tünde, aranyos vagy! Bízom benne én is nagyon!

Fiút szerettünk volna a 2 kislányunk után, és próbáltunk emiatt is úgy ügyeskedni, hogy a lányokra kisebb legyen az esély. (Czeizel doki tanácsait követve)

De most már elegem van a csalódásokból, úgyhogy maradunk a jól bevált módszerünk mellett, mensi befejezése után 2 naponta együtt leszünk míg tutira fel nem megy a hőm.

Ez kétszer bevált, remélem most is sikeres lesz, úgy szeretném!

Evi

2016. ápr. 8. 07:06
❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!