Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja márciusra,...

Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?

Figyelt kérdés
Előzőleg volt egy csopink a facebookon, olyan jó kis társaság volt. Most megint tervezzük a babát, szeretnék megint egy kis csapatot hasonlóakkal. Akinek van kedve írjon, aztán majd meglátjuk mi sül ki belőke, érdemes lesz-e belevágni. :) Én március 8-ra nem várom!

2016. febr. 11. 13:17
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/553 A kérdező kommentje:

Dóri Gratulálok!

Zoé peteérés? :) Jól lemaradtam, szurkolok!

Nálam egyelőre semmi. Nem jött meg, de még pé sem volt. :p

Eszti

2016. márc. 14. 14:57
 222/553 anonim ***** válasza:
Anni ne keseredj el.Még bármi lehet!!!Mi is most peteéréskor csak egyszer tudtunk együtt lenni.De bizakodok.Ha nem jön össze akkor majd jövőhónapban bár akkor meg nekünk lesz úgy mint most nektek hogy a férjem pont peteérés előtt meg után lesz itthon és mikor lehetne akciózni akkor pont 5 napig külföldön lesz.Úgyhogy bizakodok!Zoé
2016. márc. 14. 15:46
 223/553 anonim ***** válasza:
Helló Eszti!Bizony nekem 9-10-11.ik nap szokott lenni.De éreztem is tegnap meg tegnapelőtt a hasfájást meg olyankor nagyon éhes vagyok.Már múlóban van a dolog mert ma reggel éreztem csak.Zoé
2016. márc. 14. 15:48
 224/553 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Szombaton kellett volna ugye nekem jönnie a nemvártnak, ami persze nem jött. 😊 ma veszek egy tesztet és megis csinálom gyorsan .

Késni még soha nem késett nekem , max előbb jött meg pár nappal..

Kezdünk csendben örülni párommal , de tényleg csak csendben. Majd ha a teszt pozitív lesz akkor lehet örülni nagyon. 😊 Úgyhogy ma tesztelek , aztán jelentkezem hogy mi lett az eredménye 😊

Nálatok csajok minden rendben?

Kitti

2016. márc. 16. 05:51
 225/553 anonim ***** válasza:
Helló Kitti!Csináltál tesztet?Nekem megvolt a peteérésem szorgoskodtunk ahogy a dokim mondta.Úgyhogy mostmár várom a tüneteket.És a húsvétot mert akkor már lehet tesztelek.Zoé
2016. márc. 16. 11:55
 226/553 anonim ***** válasza:

Kitti! Varjuk a fejlemenyeket. Remelem azota mar teszteltel is egy szep pozitivat. :)

En mehetek vissza az orvoshoz, de ebben a honapban biztos, hogy nem is lesz ra idom.

Ma vagyok a 12. ciklus napon, megboeteeres is ezutan lesz es pecsetelo verzesem van. Mar tegnap is volt. A mult honapban ugyanez volt, csak epp a 8. napon. Akkor is voltam az orvosnal, szerinte a hormonokkal nincs gond, szepek a gorbek, latszik, hogy rendben a peteeres, progeszteron. Rutascorbint javasolt, mar lassan 2 dobozzal szedtem be es ismet ugyanaz van, mint akkor volt.

Erdekes, mert peteeres utan mar nem verzek, se mensi elot nincs pecseteles, a hom is szepen felmegy, ezert is mondta az orvos, hogy a progeszteronnal nincs gond.

De valami massal megis lehet.

Most mar abban sem vagyok biztos, hogy erdemes-e probalkoznunk ebben a honapban, nem akarok meg egy vetelest. Inkabb beszelnem kellene egy masik orvossal, hatha tobb szem tobbet lat es kiderulne, hogy ez mitol van.

Anni

2016. márc. 16. 15:49
 227/553 anonim ***** válasza:
Anni ha úgy érzed akkor tényleg menj el egy másik dokihoz is!De szerintem addig is próbálkozzatok.Ne gondolj a vetélésre az nem történhet meg újra!!!Drukkolok!!!Zoé
2016. márc. 16. 16:19
 228/553 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Látom zajlanak az események. Ma reggel nálam is :) pozitív lett a teszt :) remélem a nyuszika mindenkinek hozza majd a jó hírt ha más nem akkor utólag ;)

(Mercédesz)

2016. márc. 16. 22:05
 229/553 anonim ***** válasza:
Gratulálok Mercédesz!Zoe
2016. márc. 17. 06:52
 230/553 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Teszteltem negatív lett és ma ráadásul 5 nappal később de megis jött. 😒 a múlthónapban 5 nappal előbb jött meg , most később 5 nappal. Szórakozik a szervezetem velem rendesen.
2016. márc. 17. 10:36
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!