Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?
Dóri Gratulálok!
Zoé peteérés? :) Jól lemaradtam, szurkolok!
Nálam egyelőre semmi. Nem jött meg, de még pé sem volt. :p
Eszti
Sziasztok.
Szombaton kellett volna ugye nekem jönnie a nemvártnak, ami persze nem jött. 😊 ma veszek egy tesztet és megis csinálom gyorsan .
Késni még soha nem késett nekem , max előbb jött meg pár nappal..
Kezdünk csendben örülni párommal , de tényleg csak csendben. Majd ha a teszt pozitív lesz akkor lehet örülni nagyon. 😊 Úgyhogy ma tesztelek , aztán jelentkezem hogy mi lett az eredménye 😊
Nálatok csajok minden rendben?
Kitti
Kitti! Varjuk a fejlemenyeket. Remelem azota mar teszteltel is egy szep pozitivat. :)
En mehetek vissza az orvoshoz, de ebben a honapban biztos, hogy nem is lesz ra idom.
Ma vagyok a 12. ciklus napon, megboeteeres is ezutan lesz es pecsetelo verzesem van. Mar tegnap is volt. A mult honapban ugyanez volt, csak epp a 8. napon. Akkor is voltam az orvosnal, szerinte a hormonokkal nincs gond, szepek a gorbek, latszik, hogy rendben a peteeres, progeszteron. Rutascorbint javasolt, mar lassan 2 dobozzal szedtem be es ismet ugyanaz van, mint akkor volt.
Erdekes, mert peteeres utan mar nem verzek, se mensi elot nincs pecseteles, a hom is szepen felmegy, ezert is mondta az orvos, hogy a progeszteronnal nincs gond.
De valami massal megis lehet.
Most mar abban sem vagyok biztos, hogy erdemes-e probalkoznunk ebben a honapban, nem akarok meg egy vetelest. Inkabb beszelnem kellene egy masik orvossal, hatha tobb szem tobbet lat es kiderulne, hogy ez mitol van.
Anni
Sziasztok
Látom zajlanak az események. Ma reggel nálam is :) pozitív lett a teszt :) remélem a nyuszika mindenkinek hozza majd a jó hírt ha más nem akkor utólag ;)
(Mercédesz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!